Shogun 2 Total War
  • uwu400
    #2489
    Egy kicsit besokalltam FoTS kieg kampánya során.
    Már a coop változatban is sokalltam a tengeri ütközetek számát, de single playerben egyedül ahol ugyanannyi szaros hajó jön, még rosszabb.
    Másból se áll a játék mint abból hogy hajókat lövök szét. Körönként van átlagba 3 csata, annyian jönnek. Mikor sűrű a tenger akár 5 is besikerül 2 hajóval.
    A játékmenetbe semmi beleszólásuk, mert már annyira belejöttem hogy 4-szeres gyorsítással is sérülés nélkül lövök szét bármilyen flottát, akár egy fregattal is.
    De ennek a játéknak nem arról kéne szólnia hogy a vízen baszom a rezet! A játékidő 90%-át ez a szánalmas lövöldözés teszi ki.
    Automatázni nem lehet mert megsérül a hajó, sőt a hülye gép még azt is besorsolná hogy én vesztek, miközben ha lejátszom karcolás nélkül úszom meg. Tehát rá vagyok kényszerítve hogy lejátsszam.
    Flotta nélkül megint csak nem lehet játszani, mert szétlövik a partvidéket ezek a szarok, hogy rohadna meg aki kitalálta. A hajók száma meg végtelen, mindig jönnek mindenhonnan, és nem engedhetem meg hogy a parthoz érjenek, tehát szophatom a fasz a vízen. A hajók útját nem állja semmi, a vízen bárhol felbukkanhatnak csak az irtás tarthatja távol őket a parttól.

    Ebbe a kiegbe nincs idő játszani a hajók miatt, az a baj.