Shogun 2 Total War
  • uwu311
    #2138
    Egyébként meg a fejlesztgetős Uesugi kampányoba kicsit elszámoltam magam. Mikor kihoztam az RD-t leesett a bevételem, csak épp nem a szokásos mértékben, mer ezekkel nagyon sok lóvé jött a kereskedelemből, ami ilyenkor nagyrészt kiesik. Nem engedhetek meg magamnak 5 warriormonk sereget, fel kellett őket oszlatni, 4-el kell végigcsinálni. Mondjuk nem mintha nem lenen elég, csak jól nézett ki az öt sereg a térképen. Persze a zöldfülűeket oszlattam fel, így most elég tapasztalt seregeim vannak.

    De sajna ezek a monkok nem annyira jók ám mint amennyire drágák. Egy felfegyverzett naginata szamuráj sokkal hatékonyabb mint ezek a csuhás parasztok, hiába a páncél, ráadásul a szamurájok olcsóbbak is. Mondjuk ezt eddig is tudtam, csak régi volt az élmény; asszem ez lesz az utolsó Uesugis játékom.
    Viszont az íjászaik egész jók, nagyon jó ostromolni mert messzire lőnek, nem kell trükközni, lehet menni darálni. De a szamurájíjászokat akkor is jobban szeretem, mert többen vannak és közelharcba is lehet nekik könnyebb feladatot adni.