Shogun 2 Total War
  • ratgab
    Az, hogy van 4-5 slotod meg van 10 építhető épület az nem túl bonyolult, ellenben lekorlátoz. Leírom mégegyszer: Mi szabta meg a japánoknak, hogy csak 4-5 épületet húzzanak fel? Semmi. Ergó hiába érzed szabályozásnak ez így baromság. Az elvet értem és megértem, csak nem értek vele egyet Meglehetett volna ezt úgy is oldani, hogy terjesztheted a város területét jó sok pénzért és addig nem tudsz építkezni, de így hogy nem építhetsz és kész az egy baromság. Az elv jó, csak a rendszer szar. És bizony én a Medieval 2 rendszerét jobbnak tartom.

Hát nem is tudom. Én nem szeretek kapkodni, meg ész nélkül végigdarálni mindenkit, így elszöszöltem Medieval 2-ben is. Aki nem bántott engem azt én se bántottam, csak ha terjeszkedni akartam, de akkor ki is nyírtam. Soha nem akartam elfoglalni egész Europát, mert minek? Elég az az 50 tartomány és kész. Megtehettem volna, de minek (abban nem lenne semmi szórakoztató). Addig jó a játék, amíg van ellenállás, persze egy ésszerű szintig. Ezért fájó pont, hogy nem tartanak tiszteletben az ellenfelek semmiféle megállapodást.