Shogun 2 Total War
  • FKNKS
    Én úgy emlékszek nagyobb a tápolt a no-dachi roham és támadás értéke. Libasoros ashigaru sereg az a legbiztosabb, de az egyszerre 3 sereg 1 helyen! Ebböl persze 6-9 kell, hogy több irányból tudj mászkálni. 1 sereget kb 10 fő/egység/csapat veszteséggel le lehet nyomni automatával...Számold ki mire elfogynak :D Amúgy sokszor jobb az auto, mint ha lenyomnád a csatát, igaz van amikor csinál baromságokat, de ha több sereggel együtt támadsz, simán jobb! Főleg ha 1 kör alatt tud regelni a sereg.Én amennyit toltam a kampánnyal az förtelem... Ezért rüheltem meg azt, hogy játszak le minden csatát, mindig azt a barom AI nyirbálni, ugyan azt csinálja mindig, ugyan az a felállás stb...2-3x hardon meg 2x vh-n toltam végig a játékot. Baromi uncsi a kampány, eleje szívás, utána aludni lehet... Voltak azért szép pillanatok :D Ninjával leszedni az összes generalját,monkát,metsukejét 1 kör alatt az azért fun! :D De az volt a vicces, kövkörbe hipp-hopp ugyan annyi general, ugyan annyi metsuke, ugyan annyi monk...Hiába gyilkolva lett, nem pedig megsebezve vagy elfogva.Rohadt nagy csiter a gép.