Shogun 2 Total War
-
uwu hun #1729 Kap bónuszt itt is, csak nem annyit mint VH-n.
A legelső csatán rögtön érezhető. Egyszerűen keményebbek. Emellett nem olyan agresszív az AI. Ezt meg onnan lehet látni, hogy egy darabig voltak kereskedelmi partnereim, nem úgy mint VH-n.
Nem tennék ilyen felelőtlen kijelentést 1-2 benyomásból. Elolvastam egy leírást, attól vagyok ilyen kurva okos:)
Egyébként gyíkok ezek az Uesugik. Nagyon drága a monk, és nem is annyira erős. Persze fel lehet tápolni a világ legerősebb egységévé, csak rengeteg idő és pénz, egyszerűen nem éri meg.
Próbálgattam az egységeket costum battle-ba és egyértelműen a no-dachi samurai a legerősebb. (xp nélkül) Ráadásul hamarabb ki is lehet hozni. Második a katana samurai, az se gyenge alapból.
Szóval asszem kezdek egy újat. Ebebn a játékban túl lassan kezdtem hódítani. 1554-ben (40.kör) még csak 9 tartományom van. A monkok kemény 1 xp-vel jönnek egyesével, és elfogyott a pénz (~1000/ turn). Nem lesznek feltápolva egy darabig. Lehetne tovább csinálni, de most hogy tudom ennél sokkal erősebb népek is vannak nincs hozzá kedvem.
A Date-kat néztam ki a no-dachi samurai miatt...