Shogun 2 Total War
-
Yag #1592 Akkor viszont hibás az ALL in One mod mert amikor elkezdtem ezt a kampányomat, VH-ra tettem. Utoljára tettem hozzá a szamuráj limited kiegészítést amitől nem tudok korlátlan mennyiségben speckó és profi egységeket képezni, ezzel is rászorítva magam, hogy jobban meg kell becsülni a katonákat.
Az, hogy van bevétel többletem amit nem költök el mindent minden körben nem jelenti azt, hogy nem harcolok közben. Pontosítok. A bevételeim körönként a 4.000 és 15.000 közt ingadoznak attól függetlenül hány Wako kalóz támad rá a kereskedőimre, útvonalakra vagy más városomra akikkel éppen harcolok. Utoljára a Sogo klánt írtottam ki a déli szigetekről és jelenleg a Hattori klánnal vagyok harcokban.
Egy szövetségesem van a Mori klán és rajra kívül két 1 provinciás klánnal kereskedek. Mindenki más semleges. 15 provinciám van már és ha behúzok még egy várost akkor kitör az összenépi hadakozás.
Alapvetően mivel három komplett sereget tartok fenn és három hajós sereget de mellette nem képzek egységeket feleslegesen a várakban meg a morált Matsuke és papok tartják fent. A rizikóm az jelenleg, hogy egy esetleges támadás esetén fogalmam sincs hol léphetnek parta az ellenségek és ott mekkora erővel teszik azt. Már volt az a rész hogy hátba támadtak. Most éppen azzal küzdök, hogy a globális -2 food supplyt megszüntessem. Több tartomány is -1 ben van tehát van még mindig vannak feleslegesben lévő seregre való katonák és zabálják a rizst dögivel. Ezeket most gyomlálom. Ettől függetlenül : Építek
Kereskedő épületeket és farmokat bővítek.
A speckó egységeim már megvannak így csak ritkán kell katonai épületeket felhúzni.
Körönként vagy két körönként csatáztam a Sogo és most Hattori klánnal, közben kis Rebell seregekkel a lázadó tartományokban és Wako kalózokkal tengeren. Egységeket utánpótlásban gyártottam.
Felteszek pár képet, nézzük át lehet valamit én nem csinálok jól hogy ekkora többletet volt képes "engedélyezni" az AI.