Shogun 2 Total War
  • rexortom
    Sziasztok újra. Lenne egy alap kérdésem rájöttetek már hogy át lehet e rakni a fővárost máshova mint a kezdő megye mert szívesebben látnám az új vezéreimet mondjuk a shogun közeli városokba. Amúgy elég idegesítő dolgok vannak benne, mivel kb 10 provincia után rám ugrik minden szomszédom pedig próbálok nem balhézni csak ugye muszáj 1-2 megyét elfoglalnom hogy békét köthessek. Ha valaki elmondaná hogy kell elfoglalni 25 provinciát és a shogunt megköszönném mivel nekem még easy-n sem sikerült :(

Eddig úgy kezdtem hogy sima alap yarikkal és bow-osokal elfoglaltam a fővárosomhoz közeli megyéket kb 5-öt aztán építettem egy flottát amivel megszereztem az összes trafik külkereskedelmi pontot mivel abban nagyon jó pénz van így a pénzből felhúzom a fortokat és kimaxolom az 5 városomon a épületeket aztán kb ilyenkor tájt támad be pár szomszédom és elindul a totalwar sajna a birodalmam felduzad 10 -15 megyére és onnantól (én vs mindenki más ) lesz amit nem lehet bírni. A 2 köröknét felbukkano fullos seregek lemorzsolnak.