Shogun 2 Total War
-
Yag #1340 Sokan verik az asztalt, hogy mert a Warez meg lopás meg húha. Nem akarok itt senkinek igazat adni de tudom, hogy ha minden játékot amit kipróbálok vagy ti, - mert nem ismerem - meg akarnám venni, egy egész vagyonra rúgna a megvett, megunt, szinte játszhatatlan játékok száma. Kifejezetten idegesít ha megveszem és kiderül bugos, és csak hot-fix meg pach az amievl tudom javítani. Onnan meg megy a hajkurászás hogy mikor jönnek az új frissítések. ÁÁááá ... Akinek van rá, vagy olyan minőségben akar játszani, kikapcsolódni vegye meg. Aki meg csak próbálgat és keresgél annak legyen lehetősége warezolni annélkül, hogy "kitagadnák" egy fórumból és megbélyegeznének. Én így látom a dolgokat. Sem a BSA sem az ASVA nem engem keres vagy mint egyszerű felhasználón akarja elverni a port, hanem azokat akik nagyiparban sokszorosítanak és üzletszerűen kereskednek a programokkal, játékokkal. Én meg nyugodt lelkiismerettel had kérjem már "kölcsön" az egyszerű netes peer-ektől egy verziót amivel kiderítem egyáltalán nekem ez a program vagy játék bejön, alkalmas, játszható, vagy csak idegesítene és kukáznám. Ez szerintem nem más mint egyszerű takarékosság és óvatosság. Elvéger gazdasági válságban meggondolatlanság lenne pazarolni :)