Shogun 2 Total War
-
Ariakus #1313 Egyetértek veled, én is remélem , hogy totál lecserélik ezt a rossz grafikai motort, ahol ha kizoomolsz teljesen akkor a távoli seregek sprite-okká válnak. Érdekes módon ennek a leegyszerűsítő sprite effektnek semmi nyoma nem volt a Rome Total War-ban pedig az még a Medieval 2 előtt volt. Ráadásul mindezek közül a Rome TW volt a legjobban optimalizálva. Nem értem, hogy amit régen meg tudtak oldani grafikailag azt utána miért butították le. Persze kaptunk helyette csilli villi bloom-os grafikát mindamellett, hogy az egységek távolról meg 2D-s sprite-ok voltak.
Ne értsetek félre, én nem flémelni akarom a TW sorozatot, mert egy nagyon klassz kis sorozat (a játékmenettel sosem volt bajom) , de számomra egy kicsit bosszantó, hogy amit a Rome TW-ban grafikailag tökéletesen meg tudtak oldani azt az utána következőkben eltolták. Én például jobban értékelem a Rome TW Ran no Jidai nevű modját (ami tulajdonképpen a Shogun éráját dolgozza fel) még úgy is, hogy azt ki sem próbáltam csak videókat láttam róla.