Shogun 2 Total War
  • cookac
    én is játszottam 12/év körrel, de rájöttem, miért is nem az igazi. nagyon laasssaaaaaan növögetnek a csemeték. inkább feltettem azt a modot, ami 1640-ig tolja ki az időt, bár sok értelmét nem látom. bőven be lehet fejezni 1600 előtt is.

én most 27 tartománynál járok, de még nincs háború. minden körben szétosztok 10-12K kenőpénzt, és így nyugton hagynak. ugyan fele térkép piros, de eddig sikerült elkerülni a mészárlást. időnként kihagyok 2-3 kört, nem kekeckedek senkivel, aztán gyorsan lecsapok vhol. 5 ninja + egy halom metsuke és 4 monk osztja az áldást, de soxor ez sem elég lázítani. ilyenkor begurulok és lecsapok vkit.

most épp a hattori klánt töröltem el. vazallus volt de állandóan unfriendly, ráadásul mikor az 5. területe is meglett, és nagyon bezöldült neki a shogun klán, le kellett csapjam. 1 kör alatt fingattam ki. van 6 seregem, ebből 4nél 5 csillagos vezérrel, full stack mind, és max. armour-osak. kagában minden maxon, körönként hat samurait tolok ki exceptional armour-ral, két kör alatt kyoto alatt vannak ha kell. kereskedni nem kereskedek a riválisokkal, nálam a selyem+pamut nod, nem is tudnak fejleszteni. ezért aztán naginata samurait pl. még mindig nem láttam senkinél. kaja hegyekben áll, építeni már rég nem építek semmit, amit foglalok ott mindent lerombolok. ennyi...