Shogun 2 Total War
-
Pierre75 #1102 A kíváncsiság győzött és megnéztem én is a játékot. Jobb a helyzet, nem szaggat a térkép, mint az ETW és NTW-ban. De mivel olyan barom voltam, hogy a 4850 után ismét ATI kártyát vettem, a tengeri ütközetekben nincs víz, a semmiben lebegő hajók evezői csapkodják a semmit. Sem a 11.3, sem a 11.4 beta-ja nem javított a helyzeten. (6850)
Eddig minden TW játékot VH-n kellett indítani, de a legtöbb így sem hozott kihívást. A Shogun2-t normal-on kezdtem Tokugawa-val, 25 kör után 3 legyengült sereggel (É,K,Ny) pislogok kifelé. A Hattori-kat meggyengítettem az elején, így békén hagytuk egymást, akkor jelentkeztek be a Hojo-k, akiket végül sikerült vazallussá tenni, csak közben szépen belerokkantam. É-ról a Takade-k is megjelentek. Erősen végjátéknak nézem, ahogy a 2 teljesen feltöltött Takade, a 2 masszív Hattori caplat felém. Hogy teljes legyen az örömöm, a Hojo-kat ki akarja irtani egy népség, akik engem sem kedvelnek, így 3-an 3 irányból morzsolnak fel. Katonai fejlesztésekre se időm, se pénzem nem volt, így a paraszthadamnak amúgy se sok esélye van a szamurájsereggel szemben (teszteltem).