• levente68
    Biztos igazad van ezért hagyják el mostanában az összes új rendszerből, mert tényleg szükség van arra, hogy a Solitaire és a Need for speed a hátttérben is fusson.

Te csak ezeket ismered? Jó neked…

"Az a jó, ha nincs teljes BT, nincs SD, nincs multitask, stb…"

Ok, BT-vel küldözgess fájlokat a Nokiádon, a gond az, hogy mire te összehozod a géppel és a tetű lassú vacakkal átszenveded, addig én egy DVD image-t átmásolok Wifin, ha akarok. Ennyi erővel mondhatjuk azt, hogy szar, mert nincs benne IrDA, meg soros port sem, bár ma már azt sem nagyon használná senki.
    SD kártyában meg az a jó, hogy a gyártó kispórolhatja a flasht a készülékből és te magad veheted meg méregdrágán a memóriakártyát. Egy 16 GB-os Class10-es kártya mennyibe is kerül? Csak hallkan jegyzem meg, hogy az új iPhone-ból a legkisebb lesz 32 GB-os, 32 GB-os Class10-es kártya árából meg megveszem az iPhone-t inkább.
    Nemigen vagy tisztában avval, ki és miből, mit spórolt ki…
    Én meg addig átrakom az egyik kártyám ide, a másikat oda, a harmadikat emide, ahogy én akarom, ok? És ha valakinek egy parkolóban át akarok adni valami tartalmat, ott teszem, nem hívom haza wifizni, nagyonokos!

A multitask meg végül is mire is jó egy mobil eszközön? Amire szükség van az működik a teljes körű multitask nélkül is, de sok hülye miatt, most belerakják a 4.0-ba és szépen lefelezik vele a működési időt, az Androidnál is fene jó, hogy fél napig megy egy töltéssel, ha használod is a készüléket…
    A multitask létezése miatt ugrik a működési idő? Vagy a használata miatt? Hadd döntsem már el, akarok-e több progit egyszerre futtatni, jó? A következményeit majd én állom, rendben?

"Az egyik szerint az a jó, hogy nem tudsz, csak net-en keresztül adatot átvinni"

Wifi nem egyenlő a nettel, de mindegy, okoska …. :D
    Óóóóóóó, tényleg? Köszönöm! Bár én az itunes függésre gondoltam…….debaj, tényleg tételesen bizonyítod, ki a hülye….

"Aztán, ha nézünk NORMÁLIS, mert létezik! netbook-ot, ami szintén bír akksiról akár 6 óránál többet is, közben pedig szintén tudsz futtatni komoly alkalmazásokat is, mert erős a hardware, eközben még könnyű is, akkor végképp nem látom, hogy egy drágább és jóval bénább iPAD miért is jobb?"

6 órát lecsökkentett teljesítménnyel tud, ha erőforrás igényes alkalmazást futtatsz, akkor 2-3 óra. iPadnél akkor 10 óra, ha leterheled.
    Mégis milyen komoly alkalmazásokra gondolsz egy atomos netbooknál? Ne röhögtess, azért adtam el a Windemet, mert éppen hogy még arra sem volt használható, amire az iPadet használom, lassú, melegszik, zajos, használd egészséggel, de én nem várok 2-3 percig az e-book könyvtáram megnyitására és nem akarok diavetítést nézni videónézés címszó alatt.
    A wind-ed valszeg régi és … volt, fejlődik a piac, picibabám!
    A várható kétmagos qualcom pocikról nem mesélek neked akkor, jó?

"Azon meg hidalok, hogy milyen jó az iPAD, mert lehet hozzá VENNI MÉG billentyűzetet, csak akkor számoljunk, hány táska is kell, hogy az összes PLUSZ cuccot, amitől majdnem teljes lesz, magunkkal vihessük?"

Eleve miért is vinném magammal? Otthoni használatra van kitalálva,ez nem notebook, nem desktop PC és nem ezek kiváltására van. Aki mindenáron ezekkel hasonlítja annak fingja sincs az egészről.
    Valóban nincs fingom se róla, mi a francra jó….

"Vagyis, remélhetőleg az iPAD is kellőképpen beindítja a tablet fejlesztéseket, ennek nyomán klassz masinák születnek és ezek valószínűleg egyenként is jobbak lesznek a régi tableteknél és az iPAD-nál egyaránt."

Jaja, láthatjuk, jönnek tucatszám a használhatatlan szemetek, atommal és Windows 7-el. Szegények nem értik, hogy nem a hardver a lényeg, hanem a szoftver amit futtat és biza a Win7 nem tabletre való rendszer és a billentyűzethez, egérhez tervezett alkalmazások sem használhatók ilyen környezetben. Már egyszer megbukott ez a koncepció, de mivel a gyártók többsége szarik bele a fejlesztésbe, így megpróbálják újra, hátha meg lehet lovagolni az Apple sikerét. Sajna nem fog menni.
    A siker meglovagolása az apple-től sem idegen, pláne, míg léteznek arra fogékony, hozzád hasonló hívők….
    Azt meg szerencse, hogy vágod, (mindig ezt ugatom) hogy a vas a lehetőséget adja, a soft ha tudja, kihasználja… na, ez az, amire én igenis fogadni merek, hogy ki fogja, sőt: korlátozások nélkül fogja.
    Nekem amúgy valamiért nem szar a win7, elvagyok vele, bár hibáival én is találkozom, de nem annyival, amennyit állítanak, hogy van, de az, hogy nem köti meg a kezem, nekem tetszik.