• levente68
    Amúgy ott vagyok gondban, hogy nem tudom elképzelni, mit tennék egy iPAD-del, ha kapnék ajándékba egyet, más beszerzési mód ugyanis nem lehetséges, nem a pénz hiányzik, mielőtt azt gondolná valaki.

Otthoni tartalomfogyasztás?
    Villamoson filmnézés?
    Autóban használni?

Esküszöm, nem vágom, mire jó!

Olvasni papírt szeretnék, vagy ha képernyő, akkor a 22-es monitorom az egyik gépen már jobb, de a 27-es a másik gépen talán még jobb, mégis most nyomtatok 130 oldalt, hogy papíron olvassam.

Villamoson nem utazom, de ha mégis tenném, nem hiszem, hogy ekkora (mert erre nagy) dögön tenném. De ha villamoson utazva filmet szeretnék nézni, akkor arra kitűnő lehetőségek lehetnek hazánk hosszú-hosszú villamosjáratain, melyek nem zsúfoltak, gumikerekeikkel döccenőmentesen suhannak tova....
    Mondjuk egy hosszabb vasúti utazás esetén talán, csakhogy nem nézek ilyen kalandnak elébe. Bár ott is inkább egy netbook lenne értelmesebb, igaz, nekem az se kell, hisz a notim, ami akár DTR-nek is (asztali gépet helyettesítőnek) elmegy, sokkal jobb lenne, mondjuk valóban max egy-másfél filmet tudnék akksiról megnézni. De filmet otthon, vagy moziban szeretnék nézni, ez is kiesett, netezni viszont a noti is jó, a teljes (+ numerikus)billentyűzetével...

Autóban? Hát biztos van olyan, aki képes lenne ott használni, de a 3 navigációs kütyümből még én is csak max kettőt használok, hehe, az a kettő a 4"-los kijelzőjével nekem megteszi, bár valóban notiztam is már menetközben, magam is, meg úgy is, hogy párom vezetett.

Azt amúgy úgy csináltam, hogy az ölembe tettem és mindkét kezemet használhattam, na ez megint nem megy, legalábbis egyszerűen iPAD-del.

Kéne tehát találni egy értelmes felhasználási módot iPAD-re, mert nekem nem sikerült még.
    Persze egy értelmes felhasználás még csak a létjogosultságát igazolná, a hasznossága és és értékessége további sok-sok felhasználási terület feltárása után lehetne egyáltalán téma....

Addig nekem ez a cucc csak arra jó, hogy az almás matricát nagyobb szaron mutogathassa, aki kidob a vallásra ennyi pénzt.