• levente68
    Há ménemérteeeeeeeeed?

Azért jó, hogy nincs, mert jó, pedig van, de le van tiltva, de nekem van, ami feloldja, de nem kell, mert az a jó, hogy nincs!

HÁHÁHÁHÁ

Hívőkkel miért vitáztok?

7650-es Nokia úta van multitask a júzer számára, abban már volt copy-paste, közelítésérzékelő, fényérzékelő és színes beépített kamera, de a Nokia a szar, nem érted?!?!?! lol

Tanuljátok meg: az a jó, amit lekoppintottak, amit nem koppintottak le, az nem jó, mert nem kell, nem-nem, neked se kell, fogd fel, hiába hiszed, hogy kell, NEM KELL, iOKOS-ék megmondják!

Az a jó, ha nincs teljes BT, nincs SD, nincs multitask, stb...
    Amit pedig a következőbe már mégis beleraknak, az már mégiscsak jó....
    Az egyik szerint az a jó, hogy nem tudsz, csak net-en keresztül adatot átvinni, a másik szerint most meg, hogy nem szabad a net-en tárolni, blablabla, hányok tőletek, iOKOS-kák.

Én ülök a notim előtt, ami szar, persze, de tudok mindent, a két telefonos PDA-m, a sima PDA-m, a további telefonjaim között cserélgetem az adatokat, kártyákat és AZT CSINÁLOK, AMIT ÉÉÉÉÉÉÉÉN AKAROK, nem kell védenem a hülye álláspontot, miszerint a KEVESEBB A TÖBB!?!?!?!?
    Irányítom a desktop gépeimet, netezek, azt dugok rá mindenféle további pénzekért vásárolt adapterek nélkül, amit csak akarok, sorolhatom tovább, hogy mik azok, amiket iSAR-okkal nem lehet, bárki más, még a VALLÁShoz meg nem tért megtehet.

Csak úgy, hogy egy adatot mondjak: ASUS notim, kétmagos 2,2 GHz-es proci 4GB RAM, tehát megküldhetem, WIN7, (tudjátok, az ócska ;o ) két és fél órát full terheléssel bír, az szar, mi?
    Lecserélem iJÁTÉXAR-ra rögvest, háháháhá, mert azon nem is kell (mert nem lehet)dolgozni, vazzeeee, így már én is iHÍVŐ leszek....

Csakhogy nem dolgozom rajta és kell, hogy erőigényes alkalmazások is futhassanak rajta, csak magamért, vágod?

Aztán, ha nézünk NORMÁLIS, mert létezik! netbook-ot, ami szintén bír akksiról akár 6 óránál többet is, közben pedig szintén tudsz futtatni komoly alkalmazásokat is, mert erős a hardware, eközben még könnyű is, akkor végképp nem látom, hogy egy drágább és jóval bénább iPAD miért is jobb?

Azon meg hidalok, hogy milyen jó az iPAD, mert lehet hozzá VENNI MÉG billentyűzetet, csak akkor számoljunk, hány táska is kell, hogy az összes PLUSZ cuccot, amitől majdnem teljes lesz, magunkkal vihessük?
    Miért is nem jobb egy netbook, amiben egyszerre megvan ez és többet tud? OLCSÓBBAN!!!!!!!

Mindegy persze, hisz rögtön pontonként bebizonyítják, mennyire hülye vagyok és igazuk is van, bár más miatt: hitvitába bonyolódtam megint, ezért vagyok hülye!
    Csúnya rossz eretnek vagyok, igen, nem vallom a vallást, miszerint majd Jobs pápa megmondja, pillanatnyilag mit szeretek....

Félre a gunyorossággal, továbbra is tartom, hogy az iVALLÁS jó, hisz olyan dolgok megalkotására kényszerítik a többieket, amikből mi profitálunk, nagyszerű szerkezetek készülnek az iPHONE óta, ha maga az iPHONE nem is egy nagy dolog pár tulajdonságát leszámítva, de ezeket hál'Istennek csinlják már a többiek is. Itt persze nem a digitális iránytűre gondolok, lol.

Vagyis, remélhetőleg az iPAD is kellőképpen beindítja a tablet fejlesztéseket, ennek nyomán klassz masinák születnek és ezek valószínűleg egyenként is jobbak lesznek a régi tableteknél és az iPAD-nál egyaránt.

Bár nekem nem lesz szerintem rájuk szükségem, de munkára kitűnő gépek vannak születőben.
    Amikkel lehet majd persze játszadozni is, ahogy iPAD segítségével játszadozni már most is lehet.