Ulkesh#123
"Felvilágosítalak n-es routerem van, n-es a wifi a notimban is és az összes PDA-m is wifi-képes, tehát, ha kedvem tartaná FTP-zgethetnék is velük házon belül, de egyszerűbb az SD kártyákat a noti olvasójába berakni és gyorsabb is"
Mire kivetted a készülékből a microSD-t, beleraktad az átalakítóba és azt a notebookod olvasójába és mire a Windows felismeri, addigra én befejeztem a másolást Wifi-n.
Szeretem, mikor valaki meg akarja magyarázni, hogy valami ami sokkal körülményesebb az jobb :D
"a bazi nagy asztalon megmozgatja az egeret és a kisebb gép 22”-os monitora felvillan, az a gép nonstop megy, "
Nálunk meg nem megy nonstop egyetlen gép sem, mert bár elég jól keresek, de nem szarom a pénzt, hogy a feleslegesen járatott PC zabálhassa az áramot. Jobb helyeken ezt környezettudatos életmódnak is hívják, az, hogy te pazarlóan bánsz az energiával és a környezeteddel, az neveltetési probléma.
"Fogjuk tehát fel, egy aranyos kis luxus játékszer az iPAD, de kérlek ne próbáld bevetetni velünk, hogy minden tekintetben jobb"
Szerintem te komoly olvasási és értelmezési problémákkal küzdesz, esetleg diszlexiában szenvedsz.
Senki nem mondta, hogy jobb mint egy notebook, vagy desktop gép, egész egyszerűen mert nem az és nem is hasonló feladatra van kitalálva. Lamborginivel is rohadt macerás lehet szántani, de traktorral sem tudsz száguldozni a sztrádán. Nem egy felhasználásra szánták őket, erre rá kéne már jönnöd.
Van akinek nem kell az otthon netezéshez más mint egy tablet. Kicsi, gyors, kényelmes és nem fogyaszt sokat (én spec hetente egyszer rakom rá a töltőre). Ebben a kategóriában meg nem tudsz pillanatnyilag jobb terméket. Notebookot, meg desktop gépet felejtsd el, pont annyira számít ebben a kérdésben, mint a Lamborginit vásárlónak ajánlgatnál traktort, vagy kamiont.