• levente68
    #121
    Kedves Ulkesh, meg a többi…
    Nagyon sajnálom, de meg kell ismételnem, függők, szerelmesek vagytok iFOS dolgaitokba.
    Ez nem baj ám, a baj az, hogy nem ismeritek el, idővel (nagyon gyorsan!) fel kellene keresnetek terapeutát, az segít!
    Komolyan, én is fügő vagyok, imádom a kütyüjeimet, de én beismerem, sőt azok hibáit is ismerem és be is ismerem.
    Azt is beismerem, hogy iKACAT-oknak vannak jó és nagyon jó tulajdonságaik.
    A gond a hiányosságokkal van, aminek elismerésétől annyira féltek…
    Nem kell félni, nem fog fájni… Ezt egy másik, hasonlóan vak szerelemmel szeretett barom mondta, lehet, hogy te is hasonló szerelem rabja vagy….
    Az ugyanis, ahogyan próbálod a tényeket, észérveket kimagyarázni nemcsak szánalmas, de beteg már.

    Olyan, hogy „csak kicsit” függő, olyan nincs! Függesz az iTunes-tól, ha azt kiiktatod, akkor a wifi-től, értsd meg, ne magyarázkodj. Ráadásul minket szapulsz, akik nem kívánjuk ezt a függést és élvezzük, hogy ha nem wifin akarjuk, akkor tehetjük nélküle.
    Felvilágosítalak n-es routerem van, n-es a wifi a notimban is és az összes PDA-m is wifi-képes, tehát, ha kedvem tartaná FTP-zgethetnék is velük házon belül, de egyszerűbb az SD kártyákat a noti olvasójába berakni és gyorsabb is, nyugi egyik SD-hez sem kell szétszednem, se a 3 PDA-t, se a Nokiákat, se a Samsung-ot, de ha kéne, zavarna, de nem dögletes az sem.
    Hidd el, lehet, hogy régebben tologatok dolgokat wifi.n, mint te, nem okoz gondot!
    Sőt, eltérően a te családodtól, errefelé a desktop gép bekapcsolása sem okoz gondot, még a menyasszonyomnak se, úgy csinálja, hogy a bazi nagy asztalon megmozgatja az egeret és a kisebb gép 22”-os monitora felvillan, az a gép nonstop megy, ha nem elég, akkor megnyom egy „varázsgombot” és a nagy gép kb másfél perc múlva 27”-on ad lehetőséget netezni, nem nagy dolog, ha lenne most kutyám, ő is képes lenne ennyire.
    Ha akarja, ölébe veszi a vezeték nélküli billentyűzetet, ha nem akarja nem veszi, írtam, bazi nagy asztal van, amikor meg együtt gépezünk, akkor is elférünk. Erre nem kell többszázezres (átalakítókkal, állvánnyal, értelmes billentyűvel) iKÜTYÜ. Bár az ágyban nem netezhetünk, mi szánalom….
    Én mondjuk rendszeresen használom a wc-n a notit….
    Fogjuk tehát fel, egy aranyos kis luxus játékszer az iPAD, de kérlek ne próbáld bevetetni velünk, hogy minden tekintetben jobb, tegyük a helyére, akkor pedig látszik, hogy túl drága és korlátozott.

    És pár válasz:
    nemigen vágom, miért kellene az SD-re telepíteni az alkalmazásokat, belső memória is van, nem tudtad? Ami fontos, nekem oda van telepítve, amúgy lehetnek a progik az összes SD-n és ikonokkal bármelyik PDA-n tudom használni, ennek még utána kellett volna nézned….

    Bárhol előfordulhat, hogy áttöltenék valamit, ha szerinted az a faja, hogy feltöltöd FTP-re meg le, akkor ajánlom a terapeutát, komolyan, hát egy névjegyet nem tudsz átküldeni BT-n, te!
    Nekem még a Samsung teló is sikeresen áttöltötte az összes névjegyet PDA-ra, pedig a Samu nem híres ilyen téren, bakker!
    Azt értsd meg, nem arról van szó, hogy SZERINTED mennyire életszerű, hisz neked azért nem az, mert NEM TEHETED.
    NEKEM nem gond idegen helyen megtennem ezeket, se átalakító, se kábel nem kell, nem értem miről beszélsz….
    Készüléken belül másolhatsz, de jó! Állj, mire jó? Tényleg bolond vagy?
    Nekem 16 GB-s, 8-as, 4-es, 2-es SD-m van, általában elég, de se perc egy 32-es beszerzése, ha kellene. A notiba pedig bármelyiket betehetem, annak 500 GB-os a winyója, a pendrive-om 32-es, van átalakítóm az SD-khez (3 is), abba rakom, amibe csak tudom, PC, DVD lejátszóm, DVD író, te hogyan játszod le pl., amit napközben letöltöttem dokufilm? Én rátettem az SD-re, mert fogom nézni PDA-n, vagy akár a Nokián, de odalépek a DVD-hez USB be és nézés, ja, te most töltöd wifi-n?

    Multitaskról: amelyik progit akarom, hogy tovább fusson, azt úgy zárom, amelyiket nem kívánom, azt úgy zárom, érthető? Ennek is utánajárhatnál, mert nem vágod, butus!
    Ha úgy állítom be, akkor mindig mindet lövi a memóriából, fogd már fel, nem WinMo 5-nél tartunk, sőt az Asus-omon az fut és ott is így van.
    Azt is fogd már fel, hogy CSAK a multitask miatt NEM FOGYASZT TÖBBET!
    Van olyan, hogy beragad egy progi és zabálja a procit, de az HIBA és nem normális, vili?
    Van, hogy valóban nekem kell kilőnöm, ezt az iGO követi el néha, de erről nem a PDA tehet!
    Tehát érted? Nem fut sok progi, csak amit ÉN akarok és nem nézegetek taskmanagert.

    Van gyengébb netbook? És? Miért a gyengébbeket nézed? Nálad tényleg komoly a baj…
    Szólok: az erősebbeket, jobbakat nézd! És higgyj, fejlesztik azokat is…. Próbáltál már mai SSD vinyókat, seggre esnél, komám és még fejlődnek azok is….

    Nálunk fordítva volt, amikor Pajero-m volt, hozzám jöttek állandóan, hogy minek ekkora batár, leeszi a fejemet, meg egyebek, én elmondtam: NEKEM megéri a 12 literes fogyasztás, hogy ott ülök nagy kényelemben, ha akarok, ott fordulok vissza a dugóban, ahol akarok, 80 cm átmérőjű kerékkel, magasítva, sportosított gátlókkal még a kanyarban is aláztam a jaszkarikat, tehát BEVÁLLALTAM, hogy nekem ezért meg ezért megéri a drágább (csak tankolni volt amúgy drágább, fentartani nem), ha akartam a két méteres szivacsot betéve abban aludtam Somogybabodon.
    NEKED miért is éri meg a drága sz.rod? A korlátai miatt? Nevetséges….

    JA, áramot spórolsz? Mikorra hozod be az árát? Meggondolom én is, hmmm..
    NEM, maradok a 27”-nál.

    A fórummotorral nem a klienskészüléken van a baj, popikám, hanem, ahogy letilt dolgokat…
    Ennyire volt most időm….Nyugi, nekem is sok, lol…