• redrock
    #114
    kicsit szánalmas a többi cég. Apple meglátja a fantáziát valamiben siker lessz erre az összes többi cég el akarja kezdeni :D Ms meg uralná mi hát erről lekéstek :D

    Egyébként az Ipad Szerintem baromi jó. Sok helyről halottam ezt meg azt hogy nincs benne Flash mit mondjak ha valaki azt mondaná hogy a laptopodról leszedjük a Flasht és helyette megoldjuk úgy ahogy az Apple azt mondanám csináljátok miért: azért mert Youtubon minden fent van ami kell és baromira idegesít hogy a Flashel HD videot nézek fele annyi ideig megy el mintha beraknék egy DVD és lejátszanám.

    Jobs felfogta a lényeget egy ilyen gépnél az a lényeg hogy hordozható legyen és ezt ugy lehet megoldani hogy minden aksi zabálót kiszedünk belőle.
    Mert így válik igazán hordozhatóvá és így nyeri el a lényegét úgy nem ha majd 2-3 óránként rá kell dugni mert az baromira nem kompakt.

    " Most a szarul megírt programokat miért írod a multitask hibájának? Jól megírt program semmit, vagy alig fogyaszt prociidőt a háttérben, csak memóriát (ami fixen fogyaszt, telítettségtől függetlenül)"
    ergo ha nincs Multi kevesebb memória kell nem fogyaszt annyi aksit + jut hely másnak pl nagyobb aksinak .
    és érdekelne hogy küszöbölöd ki a szar progikat úgyhogy nem szeded le mert ugy sokra mész a Multival.

    egyébként nem vok Apple buzi egy Apple terméket se vetem de ez az Ipad nekem is tetszik.