• sanyicks
    Úgy szeretném használni a mobil gépet ahogy ÉN akarom, nem úgy ahogy sztívdzsobsz és a hasonló szarfaszú idióták megmondják nekem...
    100 millió idiótának jó, ami nem is meglepő a valóságsók népszerűségét tekintve, de nekem nem elég az a szint.
    Rövid üzemidő belassulás? Most a szarul megírt programokat miért írod a multitask hibájának? Jól megírt program semmit, vagy alig fogyaszt prociidőt a háttérben, csak memóriát (ami fixen fogyaszt, telítettségtől függetlenül) bár már ennek használ is sok program lecsökkenti háttérben. Na meg azt is hogy az éjsötét ámerikai user nem képes bezárni azt amit nem használ, az is miért a multitask hibája?

De jó lehet súlyos pénzekért letölteni egy külön programot amivel egy alapvető dolgot lehet megcsinálni? Hogy oda ne oldalazzak...

Sajnos ebből is látszik hogy az i cuccok nem felhasználóbarát, hanem hülyebarát cuccok, bár tény hogy az összes ember iq-ja állandó csak a népesség növekszik, így egyre nagyobb igény van az ilyesmikre. Az idiokrácia című filmben felvázolt jövő tényleg be fog következni :)