• Ulkesh
    "Amúgy ott vagyok gondban, hogy nem tudom elképzelni, mit tennék egy iPAD-del, ha kapnék ajándékba egyet, más beszerzési mód ugyanis nem lehetséges, nem a pénz hiányzik, mielőtt azt gondolná valaki."

Én konkrétan mióta megvan, azóta a desktop gépem csak akkor kapcsolom be, ha dolgoznom kell, Creative Suite nincs iPadre :D

Ezen netezem, olvasom, zenét hallgatok, fórumozom, chatelek stb. azt amire eddig a Windet használtam teljesen kiváltotta, ráadásul úgy, hogy nem kell rá várnom, nem kényelmetlen ölben tartani mert nem forró az alja, nem zavar az olvasás közben a zúgó ventilátor, bárhogy fordítom, akár az asztalra is elfektethetem mint egy igazi könyvet mégis ugyanolyan olvasható marad és nem torzulnak a színei stb.

És igen, csak itthon használom, út közben ott az iPhone, munkahelyen meg amúgy is egy desktop gép előtt ülök egész nap. Utazáshoz viszont magammal fogom vinni, mert mindarra alkalmas amire egy netbook kellene út közben, mégis fele olyan nehéz, sokkal vékonyabb és elvan egy töltéssel egy egy hetes út során.