EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Na akkor tisztázzuk.Gondolom a mostani eventről is szó van.Akkor elmondom,hogy mi történt.Mint sokan mások,én is abba a hibába estem,hogy elkezdtem hisztizni,mint egy fürdős.... ahelyett,hogy megnéztem volna,hogy a tenyészállatokból csak az elsők kellenek az eventhez.Így bébibumm nélkül is pár óra alatt ki tudtam őket tenyészteni.De nem hiszem,hogy ez olyan nagy ördöngősség.

A másik a szupertáp,mert látom azt sem érted.
    Rengeteg event alatt volt megnyehető és meg is nyertem.Rengeteg gazdaköribe van/volt nyeremény,amiket szintén bezsebeltem.És ahogy már írtam,szinte semmilyen gazdaköri tenyésztőst nem csináltam meg,sőt a tenyésztős eventekhez sem fogok hozzá soha.Ja és a malomban sem keverek,pláne nem vettem soha pénzért.Így törvényszerű,hogy gyűlik.Remlem ez így elég világos,mert folyamatosan érthetetlenkedtél emiatt is,hogy,hogy lehet ennyim.Hát így.

Ha van még valami kérdésed felém,amiben kétértelmű voltam,akkor szólj,és elmagyarázom.
    És,hogy Gólyát idézzem,mert nekem is ez a hitvallásom:
    "és még egy - már teljesen személyes - megjegyzés: kizárólag munkásokra költök...és játszom
    nem akarok senkivel versenyezni, csak a magam kedvtelésére foglalkozom a játékkal"