Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nemtommi, de gondolom nem vényköteles....

ha 3 hét várakozás és türelem után végre felírnak antibiotikumot (vényköteles), örülök, hogy egyszer vége lesz (állításuk szerint). a gyulladás el is múlt, már csak tisztulnia kell elméletileg.

nagyon jó, a front 1. fogamról van szó😊

mellesleg 1 hónap múlva megyek nyaralni, odaadhatom a farmomat, vagy bízzam grebberre? 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Hát nálam nincs magyar ip semmi proxy egyik böngészõvel se jön be semmi.

Next PC upgrade: 2022

én nem tudom te milyen leosztást kaptál, de akikkel beszéltem, még mindenkinek rendben volt a mostani változás is

talán tényleg jobb lenne valami más kikapcsolódás (is) neked, mert ez így nem oké
játszol (???) és egyfolytában szidod õket

tényleg megéri?

grebber
Ilyen a gyógyszerkartell. Majd felírnak egy másfajtát ami igaz mulasztja majd de más tünetet okoz majd amire megint felírnak egyet ez ilyen.

Ha valaki a gyógyszerekhez fordul soha nem kerül ki a spirálból. Nem véletlenül 65 év a nyugdíjkorhatár hiszen az átlag magyar max életkor is ennyi.Vajon miért hogy? Hát mert ott fent ezt így találták ki azért.

Egészségesen élni a legnehzebb dolog a világon.
De legalább a világon valamibe elsõk vagyok az pedig a gyógyszerfogyasztás ami egyedül az államnak jó mert kevesebb nyúgdíjat kell majd csengetni mert szépen hosszú távon kinyirnak.....

a fogad vagy az ínyed gyulladt?
mert az ínyre a parodontax nagyon jó - legalábbis nekem szuperül bevált...egy hét alatt rendbehozta a gyulladást, mondjuk még további egy hétig kellett használni, hogy 100%-os legyen, de én azóta is használom heti két-három alkalommal

ja, szerintem hanyagod, ha tudod. vagy teljesen rá vagy kattanva a játékra?
léteznek egyéb elfoglaltságok is, és ha azokban nagyobb örömöt lelsz, akkor leszarod ezt és végül be se lépsz majd napi x-szer... sportolás, haverozás, csajozás, gyereknevelés, bármi...

de ezt nehogy már én mondjam meg egy gyógyszer alapanyag gyártónak, inkább azt mondd meg, hogy a foggyulladásomat az antibiotikum mért nem vitte le egy hét alatt?! gyökérkezelni akarják, de még 4 hét alatt sem tisztult ki a fertõzés! milyen emberek gyártják a gyógyszer alapanyagokat?!!?? 😄 <#phone><#vigyor4>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Ez kb faji diszkirmináció ami zajlik itt sajnos.
Mert mi az hogy valakinek most is adja magyar ipvel mást meg telibeszar?

De mondjuk én vagyok a fasz hogy még nem hagytam ott ezt a szart.

mindenki tisztán játszik - azért mert valakinek több van egy paraszthajszállal, nem kell rögtön börtöntölteléknek kikiáltani...<#whatever>

ugyanez van most teljesen reálisan magyar ip-vel is - csak oda kell néha két káromkodás között figyelni kicsit <#wink>

az a baj, hogy nem vágom a gépet (asse tom miaza proxi), egyszer valami más miatt beállíttattam egy okostojással hogy azt higgye, hogy angol vagyok 😊

a mozi meg azóta is jön folyamatosan, de csak 5-3 utána meg 2 meg 1 mozipontot kapok, de azt folyamatosan 😊

grebber
Kb csak én játszok "tisztán" ahogy elnézem ....

Aljas rágalom! <#kuss>

steam, origin: ACE_hun

grebber
Milyen proxyt nyomatsz és hogy kell belõni?

még a 14 vagy mennyi perc várakozási idõ is eltûnt 😊

nálam van, geberit budireklám

grebber
Akkor debil arzheimer koros az összes. Régen voltak videok lelõtték õket most hirtelen egy hétig megint volt most megint lelõtték.

Rájöttek hogy a német reklámok mit sem érnek magyar területen...

steam, origin: ACE_hun

grebber
..opják ki a ....met amit ...ztam ezek a BP-os férgek...

grebber
Birom amikor a kõgazdagok kifakadnak.

Kecsketejfa az egy kuriozum nem mindenkinek van 10esével sõt egy db sincs.

ezt az állati gõzöst szerintem kihagyom... ugyanazokat az ólakat lehet nyerni, mint ami már van... az egész állattenyésztés kezd elkorcsosodni...kecske minek, kecsketejfa mellett?!

grebber
Megint ennyi volt a mozi.Volt ,egy jó hét és megint game over<#falbav>

grebber
Kódolva beszélgettek?

SHADOWEYES7
<#eljen><#crazya>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

aztán ajándékkód van-e, he?

jojo
Meddig tart a karbantartás?
Minimálisan se hajlandóak ezt leközölni!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

akkor esetleg meg lehet próbálni úgy, hogy õ venne fel szomszédot?

grebber
Látom hogy zöld a jel tehát játszik ajándékokat is küldözgeti nekem is anyumnak is minden nap.
Szóval nem értem a kiírást.

Mindegy mondom neki,hogy minden nap vagy minden fél nap írjon a szomszédkeresõs topikba mert elvétve 1-1 ember megy fel tudja venni.

biztos hogy játszik és belép rendszeresen a farmjára?
próbáltam én is felvenni, de ugyanaz az üzenet...kérdezz már rá, hogy tényleg játszik vagy csak tervezte... 😊

grebber
Akkor ezért nem veszi fel senki ,rohadjon meg a bp a bugjaival együtt.

azt írja, hogy ez a gazda már túl rég óta nem jelentkezett.... be se lehet jelölni szomszédnak

grebber
Az alacsony szintû farm már nyominak számít és szánalomraméltó csak vagy mi a fene van?

Haver írja azóta se jelentkeztek szomszédok csak elvétve pár db de még mindig nem tiszta a földterület amit szeretne.

jojo
<#mf1>FÕNYEREMÉNY AZ Event végén! <#mf1>

Bariszámoló 14ó/1600Tp
1 parti pörgetés
3 csillag
18 000Tp
8100 Csp

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

egy kecsketejfa jól jönne 😊

én is most jöttem rá, mert másik farmomon van 2db is, és nem tudom átküldeni magamnak 😞
meg az ujjas juhar fa sem küldhetõ...

Maximus4
Azt nem is néztem😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

gólya nem küldhetõ...

Maximus4
Nekem gólya kellene,mert azom nincs.Viszont az általad kértek nincsenek,szóval nem tudom mit adhatnék cserébe.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szerintem sünön (no meg jávorszarvas tanoda) kívül mindenem van 😊

írjatok, ki mit kér, még sok küldési lehetõségem van!

ment.

Szééép vagy, mint a új traktor!

Örök hála! Ha visszajelölsz már küldöm is!

ment 1 kenguru, ha van még pillangód, jöhet

Sziasztok,

cserélnék állatot -keresek kengurut, adnék érte baglyot vagy borzot vagy pillangót.

Üdv,
Sipikacsa

grebber
Maximus4 anyum nevében egy pusszantás jár neked. Köszönöm szépen!<#worship><#worship>

grebber
Ég a pofám sajnos,hogy cserenapkor mindig kuncsorgok,de hát nekem nem adatott meg a nagy szerencse és a raklap FA.

Édesanyám farmjára valaki tudna küldeni egy gránátalmafát? guriga1957 a farmneve , cserébe sajnos csak ilyen bizbasz fák lennének sófa ,tojás, semmi extra. (Bár gondolom aki szórja a gránátalmafát semmire sincs rászorulva nagyon)

tudok adni fát: pisztácia, csillaggyümölcs, gránátalma, mandulafenyõ, sóxxl, cukor, virágdrót

keresek fát: fogalmam sincs létezik-e valami, amibõl ne lenne...

tudok állatot adni: medve, sas, róka, macska, egér, gólya

keresek állatot: sün, vakond

és még sokan mások!

nem néztem még utána, hogy ezek közül mi nem elajándékozható!

tonyr
Töröljétek elõzõ duplikált hozzászólásaim, mikor írtam nem látszódtak...
köszi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
Túl régen lol akkor bugos ez a fos mint mindig. Este amikor kiírtam bent volt hisz ott láttam zölden és privátot ott irt hogy szerezzek szomszédokat neki a területbõvítés miatt.
Ma reggel is fent láttam.

tonyr
Nemtudom:
Túl régen lépett be és ez semmi jót nem jenent - üzenetet kapom...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
LOL haver megint elkezdte. (Kíváncsian várom mikor passzolja le ezt is majd nekem)

Ha van hely még valakinél vegyétek fel legyetek olyan kedvesek: eprecske a neve (egy fokkal jobb a korábbi dankorosnál<#idiota>)

grebber
Érdekes nem hiába nincs szerencsém csak fényévente egyszer a buzi csemetékkel meg minden mással se.