Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha 3 hét várakozás és türelem után végre felírnak antibiotikumot (vényköteles), örülök, hogy egyszer vége lesz (állításuk szerint). a gyulladás el is múlt, már csak tisztulnia kell elméletileg.
nagyon jó, a front 1. fogamról van szó😊
mellesleg 1 hónap múlva megyek nyaralni, odaadhatom a farmomat, vagy bízzam grebberre? 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Next PC upgrade: 2022
talán tényleg jobb lenne valami más kikapcsolódás (is) neked, mert ez így nem oké
játszol (???) és egyfolytában szidod õket
tényleg megéri?
Ha valaki a gyógyszerekhez fordul soha nem kerül ki a spirálból. Nem véletlenül 65 év a nyugdíjkorhatár hiszen az átlag magyar max életkor is ennyi.Vajon miért hogy? Hát mert ott fent ezt így találták ki azért.
Egészségesen élni a legnehzebb dolog a világon.
De legalább a világon valamibe elsõk vagyok az pedig a gyógyszerfogyasztás ami egyedül az államnak jó mert kevesebb nyúgdíjat kell majd csengetni mert szépen hosszú távon kinyirnak.....
mert az ínyre a parodontax nagyon jó - legalábbis nekem szuperül bevált...egy hét alatt rendbehozta a gyulladást, mondjuk még további egy hétig kellett használni, hogy 100%-os legyen, de én azóta is használom heti két-három alkalommal
léteznek egyéb elfoglaltságok is, és ha azokban nagyobb örömöt lelsz, akkor leszarod ezt és végül be se lépsz majd napi x-szer... sportolás, haverozás, csajozás, gyereknevelés, bármi...
de ezt nehogy már én mondjam meg egy gyógyszer alapanyag gyártónak, inkább azt mondd meg, hogy a foggyulladásomat az antibiotikum mért nem vitte le egy hét alatt?! gyökérkezelni akarják, de még 4 hét alatt sem tisztult ki a fertõzés! milyen emberek gyártják a gyógyszer alapanyagokat?!!?? 😄 <#phone>#phone><#vigyor4>#vigyor4>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Mert mi az hogy valakinek most is adja magyar ipvel mást meg telibeszar?
De mondjuk én vagyok a fasz hogy még nem hagytam ott ezt a szart.
a mozi meg azóta is jön folyamatosan, de csak 5-3 utána meg 2 meg 1 mozipontot kapok, de azt folyamatosan 😊
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Kecsketejfa az egy kuriozum nem mindenkinek van 10esével sõt egy db sincs.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Minimálisan se hajlandóak ezt leközölni!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Szóval nem értem a kiírást.
Mindegy mondom neki,hogy minden nap vagy minden fél nap írjon a szomszédkeresõs topikba mert elvétve 1-1 ember megy fel tudja venni.
próbáltam én is felvenni, de ugyanaz az üzenet...kérdezz már rá, hogy tényleg játszik vagy csak tervezte... 😊
Haver írja azóta se jelentkeztek szomszédok csak elvétve pár db de még mindig nem tiszta a földterület amit szeretne.
Bariszámoló 14ó/1600Tp
1 parti pörgetés
3 csillag
18 000Tp
8100 Csp
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
meg az ujjas juhar fa sem küldhetõ...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
írjatok, ki mit kér, még sok küldési lehetõségem van!
Szééép vagy, mint a új traktor!
cserélnék állatot -keresek kengurut, adnék érte baglyot vagy borzot vagy pillangót.
Üdv,
Sipikacsa
Édesanyám farmjára valaki tudna küldeni egy gránátalmafát? guriga1957 a farmneve , cserébe sajnos csak ilyen bizbasz fák lennének sófa ,tojás, semmi extra. (Bár gondolom aki szórja a gránátalmafát semmire sincs rászorulva nagyon)
keresek fát: fogalmam sincs létezik-e valami, amibõl ne lenne...
tudok állatot adni: medve, sas, róka, macska, egér, gólya
keresek állatot: sün, vakond
és még sokan mások!
nem néztem még utána, hogy ezek közül mi nem elajándékozható!
köszi
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ma reggel is fent láttam.
Túl régen lépett be és ez semmi jót nem jenent - üzenetet kapom...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ha van hely még valakinél vegyétek fel legyetek olyan kedvesek: eprecske a neve (egy fokkal jobb a korábbi dankorosnál<#idiota>#idiota>)