23542
-
Gólya #22941 akkor a két hsz-ra együtt...
ha már pár éve játszol, akkor biztosan ismered a hivatalos fórumot is - ott minden kérdésre megtalálod a választ ;) (még mielőtt ez is gondot okozna szólok, hogy csak a farmodon keresztül tudsz belépni - onnan kezdve viszont már csak olvasás kérdése az egész)
de most akkor ide is a válaszok:
- fazekat a műhelyben összeszerelt ólban tudsz gyártani
- teliholdas növényeket akkor tudsz vetni, ha a bal oldali sávban található eventóránál a holdnál átváltasz teliholdas "üzemmódra"
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.10.24. 07:58:32 -
#22940 És a másik kérdésem:
Már pár éve játszom a farmeramaval, de a teliholdas éj alatt még nem tudtam termeszteni azokat a növényeket rémtök stb.-t, most is próbáltam keresni és nincs a növények között hogy elvethessek. Azt hogy kell termeszteni? -
#22939 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy fazekat hogy a csudába tudok előállítani, vagy hol szerezhetek? Sehol sem találok olyat, hogy gyártsak esetleg vagy valami. -
#22938 Na most hogy lassan 4 éve tolom ezt a fost ezt is tudom :( -
#22937 Idézet a leírásból:
"A PIACRA KIRAKOTT TERMÉKEK 7 NAP UTÁN TÖRLŐDNEK a piacról! Visszakerülnek a pajtába. Az értük levont 10% előleget NEM kapod vissza." -
#22936 Ti nem találkoztatok olyannal, hogy a piacra kitett növényeket visszaadták? Gondolom a levont 10% visszaadása nyílván elmaradt.Erről tud valaki valamit? -
Gólya #22935 ami a csacsikovácshoz kell...
az alapólhoz kell a szokásos barkácson kívül 5 fémhulladék, a fejlesztésekhez még továbbiak...
nem baj, ha nem tudsz küldeni, még a tüzes szamárból is kell egy...mire azt meg tudom venni - most kifosztottam a kasszámat -, akkorra talán összejön a fémhull. is...
(pedig most viszonylag jó áron meg tudnám venni...)
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.10.21. 16:01:51 -
#22934 Milyen fémhulladék? :)
Én nem tudok neked ma küldeni:( -
Gólya #22933 megszórtam a barátokat barkáccsal, mert úgy tűnik ez a fémhulladék nem nagyon jön a felröppenőkből...sose lesz fazekunk :)
a köv. eventig ha nem gond, küldöm tovább őket
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2014.10.21. 07:45:24 -
#22932 Sajnos annyi kevés, utána sem használható, viszont nem vagyok programozó sem, hogy a megoldást tudhassam.
A feladat új, aki ért hozzá, az ossza meg a megoldást! -
ACE #22931 Akkor csak frissíteni kéne, nem? -
#22930 Igen, de itt a fotó róla :D -
#22929 Csak hogy ne zsákbamacska legyen:
Azonnal induló munkások (az összes) 24 órára
Egy darab 24 órás farmmunkás kupon
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.17. 07:04:47 -
#22928 Bonus code: happyautmn14 -
#22927 Mondottam, Turbótrágyás gyalásság után megint uj, de nem fizetek ezeknek semmiééé! -
Gólya #22926 tényleg ne civakodjatok ilyenen...
ahogy eddig láttam, itt nem azok az emberek vannak, akik ingüket-gatyájukat ráköltenék erre (vagy bármely) játékra - hogy egyiknek kicsit jobban megy, a másiknak kicsit kevésbé, az nem a világ vége, emiatt felesleges irigykedni vagy egyáltalán megjegyzést tenni a másik haladására
ne kelljen már ide is rossz szájízzel jönni, hogy ma éppen kit vesézgetnek, kit ásnak a földbe vagy emelnek piedesztálra.......
-
#22925 A szemétládák :( -
#22924 Your Current Flash player version is 15.0.0 not debugger This Extension requires Flash player Debugger version 11.1.0 or higher (for Netscape-compatible browsers)
Get latest Flash Player Debugger
nem megy!!!! -
#22923 Akkor meglehet, valamit félreértettem , Bocs, de nincs időm a szavakba kutlászni, elsődleges a család eltartása! :D -
#22922 Na akkor tisztázzuk.Gondolom a mostani eventről is szó van.Akkor elmondom,hogy mi történt.Mint sokan mások,én is abba a hibába estem,hogy elkezdtem hisztizni,mint egy fürdős.... ahelyett,hogy megnéztem volna,hogy a tenyészállatokból csak az elsők kellenek az eventhez.Így bébibumm nélkül is pár óra alatt ki tudtam őket tenyészteni.De nem hiszem,hogy ez olyan nagy ördöngősség.
A másik a szupertáp,mert látom azt sem érted.
Rengeteg event alatt volt megnyehető és meg is nyertem.Rengeteg gazdaköribe van/volt nyeremény,amiket szintén bezsebeltem.És ahogy már írtam,szinte semmilyen gazdaköri tenyésztőst nem csináltam meg,sőt a tenyésztős eventekhez sem fogok hozzá soha.Ja és a malomban sem keverek,pláne nem vettem soha pénzért.Így törvényszerű,hogy gyűlik.Remlem ez így elég világos,mert folyamatosan érthetetlenkedtél emiatt is,hogy,hogy lehet ennyim.Hát így.
Ha van még valami kérdésed felém,amiben kétértelmű voltam,akkor szólj,és elmagyarázom.
És,hogy Gólyát idézzem,mert nekem is ez a hitvallásom:
"és még egy - már teljesen személyes - megjegyzés: kizárólag munkásokra költök...és játszom
nem akarok senkivel versenyezni, csak a magam kedvtelésére foglalkozom a játékkal"
-
#22921 Olvass vissza, nemá hogy én azt keressem, mikor írod hogy ez nemjó event meg xar aztán hipp-hopp kész. Te írtad, bocs hogy néha megjegyzem ha ?? dolgokat írsz. Nem akarok semmit csak néha a csodákon lesek egyet! De ha akarod szánok rá 3 órát hogy kivesézzem, mikor mivan, ami érdekes. Szerintem hagyjuk a jólétedet! :D -
#22920 Baszki.Fejtsd már ki,hogy én mi a túrót írkálok össze-vissza,mert már baromira kiváncsi vagyok rá! -
#22919 Ahogy alant írva van, hogy a verzió kisérleti, de részemről pass -
#22918 Valdemartnál még működik a régi csalás? -
#22917 +bébi, írtam, köcc megvan!
A bölcs tölgyen minden ki van váltva.
Grebber: igen, úgy is lett megoldva, másképp nem lehet ha nincs tápom
Maximus4: ha 1x ezt írsz, máskor mást akkor nem ÉN beszélek hülyeséget, de egyébként mint írtam több acccon vagyok, egyiket tiltották, hát azért még egyenlőre nem folytották mindegyik fizetőset el. Van még hova mennem, ha gyökerek a cégnél. De ezt se köpködésbe szántam, hanem hogy ha az ember valamiért fizet, lehetnek elvárásai is éppen azért, mert fizetett.
Szerinted ez inkorrekt? -
Gólya #22916 és még egy - már teljesen személyes - megjegyzés: kizárólag munkásokra költök...és játszom
nem akarok senkivel versenyezni, csak a magam kedvtelésére foglalkozom a játékkal
tényleg van választási lehetőség mindenkinek - ha nem tudja ezt használni, nem másokat kell hibáztatni emiatt...
-
Gólya #22915 idézet az erdei tisztás/bölcs tölgy csillagai leírásából:
"19. Rengeteg kisállat - Plusz tenyészállatbébik
20% eséllyel a tenyésztés után visszakapsz négy normál állatot vagy néha egy véletlenszerűen odakóborolt tenyésztett kisállatra bukkanhatsz!
Ára: 60 csillag
A 20% esély nem jelent bizonyosságot. Elég sok tenyésztés esetén átlagosan minden ötödikben kapod vissza az állatokat, de lehet, hogy húsz tenyésztésből egynél sem, illetve akár több tenyésztésnél egymás után is jöhetnek."
-
Gólya #22914 bocs, de ha figyelmesen olvasod a hivatalost, akkor elég egyértelműen ott van, hogy ez most nem event, hanem egy teszt, ami után esetleg több napig lesz Valdemár...
-
#22913 Pite volt ez az event is csak költeni kellett pár milla csp-t -
Wootan #22912 "Most még a tápkeverőt is másra használtatták, azaz supertáp csak úgy lehet, ha veszel."
Bocs, de ez így nem igaz.
Nekem pl. jelenleg 821 db szuper tápom van, de volt már 1200 felett is. Sosem vettem tápot se pénzért, se FA-ért. Az ideiglenes tenyésztés küldetéseket eddig mind megcsináltam. Viszont a kakukk feladatok közül még egyiket sem fejeztem be 100%osan. Turbó malmom se volt még. Jah és gazdakörből még vagy 300 tápot ki tudok majd idővel szedni. -
#22911 Azt én sem értem,hogy már te is átmentél köpködőbe,és mindennél jobban utálod és eleged van a játékból.Akkor tényleg nem értem,minek játszol vele?Van egy rakat más böngészős játék ezen kívűl,fölösleges emiatt idegesítened magad.Arról már nem is beszélve,hogy múltkor azt mondtad,végleg ki lettél tiltva a játékból. -
#22910 Szamártenyésztés a következő event.
Most még a tápkeverőt is másra használtatták, azaz supertáp csak úgy lehet, ha veszel.
"a tölgyön kiváltottad a véletlenszerű állat lehetőségét" +1 bébit hallottam, ilyen ágat nem.
Lényeg, a játék átváltott pénz szivattyúra, amit nem lehet követni, csak ha vásárolsz.
Jelenlegi event 24!!!! órás Valdemár, nem is értem minek, ha nem élheti ki az ember azt a kis játékos hajlamát, amit az oldal még másfél év után megenged. -
Gólya #22909 tudod jól, nem kötelező csinálni :)
amikor regisztrál az ember, elvileg elolvassa a szabályzatot
aztán a játék során persze derülnek még ki dolgok, de akkor is ott van mindenkinek a választási lehetőség - csinálja tovább vagy feladja
eventhez: cirka 30 nyulam volt összvissz, tenyésztett egy darab se és mégis megoldottam, én sem vettem szupertápot - tényleg kikerül az eventekből, napi pörgetésekből - és nem kell hozzá bébibumm sem, ha a tölgyön kiváltottad a véletlenszerű állat lehetőségét, majdnem olyan jól jársz, mintha bébibumm lenne
és perpill. 6 szószra vagyok a befejezéstől...lehetne akár kész is, csak kivételesen most nem olvastam el normálisan az eventleírást és későn kezdtem keverni a szószt...hites szólt, hogy ugye keverem a cuccot.... :O :D
-
#22908 Félreértesz. Te mondod hogy sose költesz semmire, és az event vége előtt sokszor mondtad, hirtelen az is kész lett. Most is Mondod megvannak a tenyészállatok, egy olyan játéknál, melynél a plusz Bébiboom sincs, de te nem nyomod el feleslegesbe a supertápokat, "gyűjtöd". Én ezen ellentétes állításokat említettem meg, ugyanis még így is "maradt 500 supitáp". Turbómalommal (fizetve) se adja ilyen gyorsan azokat. -
#22907 Igen, ingyenes játék többcsatornás pénzlehúzásos szemétsége. Csodálkoznak, ha ezen egy páran besokallnak! -
#22906 Na végre rájöttek mi kell ahhoz a farmozok nagy százaléka ne tudja befejezni az eventet fullosra.
Szóval eztán nem kizárt hogy csak ilyen lesz. -
#22905 De csináltam neked egy képet,hátha így elhiszed:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22904 Pocsékolás?Az eventekből szedtem össze ennyit és csak nagyritkán használtam egy-egy ólhoz meg néha tenyésztéshez. -
#22903 Ez a fura az egészben, ugyanis ez meg egyáltalán nem az, és még a Bébiboom sincs,
ezt írtam az előbb is azaz amit csinálsz elvileg pocsékolás. De ha a semmiből potyog , az más... :D Te dolgod! -
#22902 Na jó,de én egy darab tenyésztős eventet illetve feladatsort sem csináltam meg.