Gólya#22074
az előző hsz-ban írtam...itthon élő, magyar emberkék írják, amiket soroltam...szóval nem feltétlenül kell ahhoz külföldinek lenni, hogy ezerrel tömje valaki a bp zsebét...
ami most pl. hirtelen eszembe jutott...van olyan, aki már nem is eventezik, nem is termel, szinte csak piacozik, cserenapkor csipegeti össze a jól fizető kitehetőket, azt teszi ki a farmra...tenyészt ezerrel...és piacozik...
nagyon kispályásak vagyunk mi az ilyenekhez...vagy legalábbis én (csak magamról tudom, mit csinálok)
nekem (jó, nem is foglalkozom azért annyira a játékkal - főleg mostanában tényleg csak a nagyon muszájt csinálom) pl. eddig a legtöbb csp-m valami 5 milla körül volt...de amiket olvasok...tízmillás állatokat tesznek ki a piacra - és nem nagyon hatja meg, ha elbukják a 10 %-ot - hol mernék én ilyet csinálni?
ólból csak rózsaszín van - én heteket piacoztam, hogy legalább a pirosakat össze tudjam szedni...
én nem ülök éjszakánként a gép előtt, hogy egyik farmról a másikra átjátsszak x mennyiségű terményt, állatot...
még ami beugrott...szinte versenyeztek emberek egymással, ki lépi meg hamarabb a szintet...90+-os szinteket huszonegynehány nap alatt...