Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A hordókkal annyi tennivalónk van, hogy megszerezve õket, ki kell tennünk a földünkre "beérni". Amikor learatjuk, kakaóbabot kapunk belõle, amit az eventbe adunk be. Ez nem azonos a Bahamán termesztett kakaóval!
Teljesen üres földterületre kell kihelyeznünk õket, helyigény: 1x1. Kergébe nem tehetõ ki.
Miután leszedtük a hordókat, akkor vihetjük be a kakaóbabot a Fõtéri feladatba."
bocs, hogy ennyiszer, de most ez van...majd pénzhez egy hétre tudok szerkeszteni is😄D
1. termeled az eventgazt - ezt a gazdaköribe kell beadni
2. a gazdaköri elvégzéséért kapsz hordókat
3. ezeket kiteszed a pucér farmra és 16 óra múlva - de ha sürgõs, akkor kínáld meg õket fruktózzal (ez a felröppenõ meg ajándékba is kapod naponta) és akkor 12 óra múlva 100%-ban beérnek
éééés....amikor learatod a hordókat, beadod az event feladatba😊
itt a hivatalos kb-i összefoglalója:
"A Gazdaköri feladatokat teljesítve kakaós hordókhoz jutunk. Ezek termését a kakaóbabot (ami nem azonos a Bahamán termelttel) kell majd beadni a Fõtéri event ablakba (de nem darabszám, hanem érték szerint!).
A hordók 4 szakaszban érnek meg, de bármikor leszedhetõek (akár azonnal is, ahogy kitettük), ám az értéküket az befolyásolja, hogy melyik szakaszban arattuk le õket.
A hordók 16 óra alatt lesznek teljesen készen, de a felreppenõ fruktóz használatával ez az idõ 25%-kal csökkenthetõ. Mindenhol kitehetõ (üres földterületre), kivéve a Kerge Kertet.
A hordókat az Építõmunkás kihelyezheti de az Aratógép csak akkor szedi le õket, ha 100%-ban készen vannak (beértek), viszont kézzel bármikor learathatóak!"
és itt a hivatalos linkje, ha képekkel illusztrálva is szeretnéd látni😊
egyre tessék figyelni: nem dbszámokról szól az event, hanem csp-értékrõl mind az eventgaznál, mind a kakaóbabnál!!!!
De még mindíg nem tudom hol a picsába vannak hordók amit ki kéne tenni
a feladatkörbe csinálom és kapom a kakaóbabot de hová teszi? grrrrrrrrrr
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
aszongyák...ki lehet kapcsolni a kilépés-kérdést...hatodszori mentésre kegyeskedett méltóztatni tudomásul venni, hogy tényleg nem érdekel a hülye kérdésük...<#boxer>#boxer>
pár hónapja volt hasonló, azt nem csináltad?
így csináltam a múltkor is, nekem bevált
steam, origin: ACE_hun
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
22400 növény kell, és 65000csp értékû kakaó. A feladatokból 650db hordót kapunk, amit maxosra kell fejleszteni, hogy meglegyen a beadandó.
Tehát ha véletlen hamarabb learatjuk a hordót, akkor már nem lehet teljesen megcsinálni a feladatokat! Persze van lehetõség FA-ért újraindítani a feladatot... 😄
nem volt túl eredményes ez a mostani csere-bere event, 24 küldési lehetõségem maradt...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Zsömifarm <---------- ide kellene 😊
ha nem kell érte semmi akkor megköszönöm 😊
köszi
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
semmit
szép napot
ha már nem, semmi gond😊
a hollera dobok egy két apróságot
Best
gyorsan írj, mert lassan fürdetés, altatás 😊
tényleg nem kell semmi?
annyit tudok, hogy a 2013-as farmerama születésnaphoz tartozik
biztosan nem kell neked? és mit kérsz cserébe?
(nem rémlik, hogy a paszulyon láttam ilyet, de majd ha elérek a fõrarmig, megnézem)
tehát továbbra is keresem a következõket:
Romantikus hinta
Tojásfürkész
Mona birka
Baba Marta
Borkimérés
Csokicsibe
Epertolvaj
Fáradt bulizó
Fel az égbe
Óriás farmtûzijáték
Rudi a mormota
Szõlõkóstoló
Szülinapos cicus
Büfébódé
Ugrabugra tapsi
Virágos nyuszi
cserébe ringló, õszibarack, bájital van..
közben rájöttem, hogy csillaggyümölcsöm sincs...😮
a többi még "él"...😊
amit keresünk:
1. 2012. Foci EB teljes kollekció - Szertáros, Pólócsere, Kapura rúgás, Bajnoki kupa, Kivetítés
2. 2013. Valentin teljes kollekció (ráadásul ez a gyûjtemény duplán lenne jó) - Romantikus hinta, Gyertyafényes vacsora, Tüzes szerelem
3. talán a 2013-as húsvéti eventben volt?? - Tojásfürkész
csak akkor természetesen, ha 100%, hogy nincs rá szükséged!!!
elég sok minden van pluszban, nem sorolnám fel...talán egyszerûbb, ha a lehetséges cserepartner mondja, mit szeretne😊