Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
<#pias><#worship><#puszi>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

"A Gazdakörben - teljesítve a feladatot - juthatunk hozzá a Fõtéri feladat hozzávalójához, ami a kakaós hordó! A menüben a Váza ikon alatt találjuk majd õket.

A hordókkal annyi tennivalónk van, hogy megszerezve õket, ki kell tennünk a földünkre "beérni". Amikor learatjuk, kakaóbabot kapunk belõle, amit az eventbe adunk be. Ez nem azonos a Bahamán termesztett kakaóval!
Teljesen üres földterületre kell kihelyeznünk õket, helyigény: 1x1. Kergébe nem tehetõ ki.
Miután leszedtük a hordókat, akkor vihetjük be a kakaóbabot a Fõtéri feladatba."

bocs, hogy ennyiszer, de most ez van...majd pénzhez egy hétre tudok szerkeszteni is😄D

a hordókat a menüben a váza ikon alatt találod, ahol a kitehetõ dolgok is vannak (de a hiv-ban le van írva)

na akkor...😄

1. termeled az eventgazt - ezt a gazdaköribe kell beadni
2. a gazdaköri elvégzéséért kapsz hordókat
3. ezeket kiteszed a pucér farmra és 16 óra múlva - de ha sürgõs, akkor kínáld meg õket fruktózzal (ez a felröppenõ meg ajándékba is kapod naponta) és akkor 12 óra múlva 100%-ban beérnek

éééés....amikor learatod a hordókat, beadod az event feladatba😊

itt a hivatalos kb-i összefoglalója:

"A Gazdaköri feladatokat teljesítve kakaós hordókhoz jutunk. Ezek termését a kakaóbabot (ami nem azonos a Bahamán termelttel) kell majd beadni a Fõtéri event ablakba (de nem darabszám, hanem érték szerint!).
A hordók 4 szakaszban érnek meg, de bármikor leszedhetõek (akár azonnal is, ahogy kitettük), ám az értéküket az befolyásolja, hogy melyik szakaszban arattuk le õket.
A hordók 16 óra alatt lesznek teljesen készen, de a felreppenõ fruktóz használatával ez az idõ 25%-kal csökkenthetõ. Mindenhol kitehetõ (üres földterületre), kivéve a Kerge Kertet.
A hordókat az Építõmunkás kihelyezheti de az Aratógép csak akkor szedi le õket, ha 100%-ban készen vannak (beértek), viszont kézzel bármikor learathatóak!"

és itt a hivatalos linkje, ha képekkel illusztrálva is szeretnéd látni😊

egyre tessék figyelni: nem dbszámokról szól az event, hanem csp-értékrõl mind az eventgaznál, mind a kakaóbabnál!!!!

SHADOWEYES7
nem csináltam akkor😊

De még mindíg nem tudom hol a picsába vannak hordók amit ki kéne tenni
a feladatkörbe csinálom és kapom a kakaóbabot de hová teszi? grrrrrrrrrr

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ugyan már királylány...hát mit vártál?
aszongyák...ki lehet kapcsolni a kilépés-kérdést...hatodszori mentésre kegyeskedett méltóztatni tudomásul venni, hogy tényleg nem érdekel a hülye kérdésük...<#boxer>

a hordókat csak simán a csupasz farmra kell kirakni (nem földre, azt is szedd le)

pár hónapja volt hasonló, azt nem csináltad?

én megvárom, míg teljesen kész lesz...elõbb lenyomom a gazokat, utna kirakom a hordókat és 100%-os állapotban szedem be õket
így csináltam a múltkor is, nekem bevált

SHADOWEYES7
nekem fogalmam sincs egyáltalán,hogy tudom elültetni?

Most a hordókat hogyan érdemes learatni? Végig kell várni és úgy jó? Vagy azonnal learatni?

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Már baromira elegem van,hogy ezt a gazdaköri beadogatós hibát még mindíg nem csinálták meg.Szakadjanak meg!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Éjjel elõjöttek, de csomó idõt vesztettem...

no megvannak a nyalókák?

Én nem kaptam meg a nyalókékat, belépek és 0 van, pedig most léptem be elõször, nem adtam be sehova semmit...

akkor mehet továbbra is eventkor a szezonális? <#vigyor4>

a kergét kivéve mindenütt lehet...kellene legalábbis...

SHADOWEYES7
Srácok a komfort nyalókát hol tudom elültetni, már mindenhol próbáltam?!

Maximus4
Ja,hogy event van,köszi 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jó kis event, jól el lehet kúrni ha nem figyel az ember.
22400 növény kell, és 65000csp értékû kakaó. A feladatokból 650db hordót kapunk, amit maxosra kell fejleszteni, hogy meglegyen a beadandó.

Tehát ha véletlen hamarabb learatjuk a hordót, akkor már nem lehet teljesen megcsinálni a feladatokat! Persze van lehetõség FA-ért újraindítani a feladatot... 😄
grebber
Hüde rég volt event már<#levele>

Next PC upgrade: 2022

enyémek most lenullázódtak...elég sokat csereberéltem - na nem a léghajón, mert ugye az miért is mûködött volna normálisan...

megjött, köszi!

nem volt túl eredményes ez a mostani csere-bere event, 24 küldési lehetõségem maradt...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

SHADOWEYES7
Nagyon köszönöm, megjött. 😊

ja azt elfelejtettem, hogy amiket küldtél, megérkeztek, köszi szépen<#wave>

Shadow és buxa: ment egy-egy mindenbõl😊

SHADOWEYES7
esetleg valakinek tojásfa,tehéntejfa?

Zsömifarm <---------- ide kellene 😊

ha nem kell érte semmi akkor megköszönöm 😊

asszem cserim is van, dió szilva jöhet!

köszi

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

cseri, dió, szilva?

ha van xxl fád, nem bahamás (kivéve alma, körte, narancs), akkor az jöhet. amúgy nem fontos

akkor még egyszer köszönöm szépen<#wave>

szia
semmit
szép napot
köszöntem szépen, megvannak - mit kérsz? (ha még belefér az idõbe...)

bocs, de már nem voltam gépközelben...ha esetleg még aktuális, bárhová küldheted...mit kérsz érte(ük)?
ha már nem, semmi gond😊

szia
a hollera dobok egy két apróságot
Best
fáradt bulizó is van, meg szõlõkóstoló 1

nekem olyan van, h epertolvaj 1 és epertolvaj 2, ez kell? melyik farmra?
gyorsan írj, mert lassan fürdetés, altatás 😊

Maximus4
Tényleg nem.

köszi, megvannak😊

tényleg nem kell semmi?

Maximus4
Remélem jó helyre ment.Nem kell semmi,köszi.

csak ide a szomszédba😊

annyit tudok, hogy a 2013-as farmerama születésnaphoz tartozik

biztosan nem kell neked? és mit kérsz cserébe?

Maximus4
Jó,mindegy csak kérdeztem.Hova küldjem?

pfff...jó kérdés - nem tudom, nekem most csak a kergére kellene...
(nem rémlik, hogy a paszulyon láttam ilyet, de majd ha elérek a fõrarmig, megnézem)

Maximus4
Virágos nyuszi a paszulyhoz kellett?

no még egy utolsó kísérlet, hátha vasárnap du. még bekukkant valaki...

tehát továbbra is keresem a következõket:

Romantikus hinta
Tojásfürkész
Mona birka

Baba Marta
Borkimérés
Csokicsibe
Epertolvaj
Fáradt bulizó
Fel az égbe
Óriás farmtûzijáték
Rudi a mormota
Szõlõkóstoló
Szülinapos cicus

Büfébódé
Ugrabugra tapsi
Virágos nyuszi

alma, narancs, körte, mandula xxl-en kívül tud vmi xxl fát küldeni?
cserébe ringló, õszibarack, bájital van..

na az nincs sajna😞

közben rájöttem, hogy csillaggyümölcsöm sincs...😮

tonyr
Macid feleslegbe ? 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

a Gyertyafényes vacsora és a Tüzes szerelem már megvan😊
a többi még "él"...😊

no végignéztem a dolgainkat...

amit keresünk:

1. 2012. Foci EB teljes kollekció - Szertáros, Pólócsere, Kapura rúgás, Bajnoki kupa, Kivetítés
2. 2013. Valentin teljes kollekció (ráadásul ez a gyûjtemény duplán lenne jó) - Romantikus hinta, Gyertyafényes vacsora, Tüzes szerelem
3. talán a 2013-as húsvéti eventben volt?? - Tojásfürkész

csak akkor természetesen, ha 100%, hogy nincs rá szükséged!!!

elég sok minden van pluszban, nem sorolnám fel...talán egyszerûbb, ha a lehetséges cserepartner mondja, mit szeretne😊

SHADOWEYES7
igen igen! köszi 😄<#wave><#puszis>