23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Még jó,hogy elkezdtem feltölteni a szigetes növénykészletem :D
    De most megrekedtem a kincses sziget 2. feladatánál,mert mire összegyűlik a csillaggyümölcsből 850,már rég nyugdíjas leszek :D Most 40 darabom van csak :(
    Eddig nem sok mindent tudtam kitenni a kincses szigetre
  • grebber
    Az az amelyik 40aranybanánba kerül? Mert az nem és nem is fogom mert utána nincs még 30-am a szigetre :D
  • Gólya #22095
    a szentélyben kiváltottad már a 8. kamrát?
  • grebber
    Debil vagyok nem értem hogyan lesz elérhető az új szigetrész?

Mert nem tudom beadni a 30 aranybanánt.(pedig van annyi)
  • Gólya #22093
    óh, azért annyira nem bonyolult:)

aki meg még csak most kezdi, annak elég az egész játéknak az eleje, mire elér mondjuk 40-50-es szintig, addigra már kisujjból rázza majd az egészet...menet közben gyorsan meg lehet tanulni mindent
  • grebber
    Pff most nézem miket kell beadni! Hát kb soha nem lesz oda kirakva semmi!
  • jojo
    Nem érted, azt próbáltam vázolni, hogy a játék törvényeit, szabályait, és okosságait diplomás kell hogy megértse, vagy 5000 oldalas lexikon, amibe belefér.
    Elejétől követem a dolgokat, és aki most kezd el játszani, azért hagyja itt mert annyira sok mindenre kell ügyelni, figyelni, hogy 1 játékra vetítve az sok.
    Nincs még egy ilyen bonyolult szerintem.
  • Gólya #22090
    te is olvass, mielőtt mérgelődsz:)
    előbbi hsz-ban a link
  • Gólya #22089
    ne már megint...

ugyanazt tudnánk leírni, ami a hivataloson is van, úgyhogy inkább itt a link hozzá

• jojo
    Nemááááá!

Ehhez a játékhoz lassan diplomát kell végezni, hogy neki lehessen okosan kezdeni.
    Még 1 sziget? Esetleg az ajándékoknak kellene már valami hely, ha már megszerezte a felhasználó!
  • grebber
    Majd a fórum olvasok megmondják....

• jojo
    Nameg a szemfülesség is, persze kell, ugyanis 1-2 reklám jobb dolgokat ad, mint az alapok.
    Nekem van elmentve 1 kódsor (saját megkötött szerződés) amibe 1 hónap prémiumtagság (arany) 600 pénz, és még jönnek hozzá dolgok. :)
    1x megkötöttem, azóta se látok hasonlót, ezüstöt lehet venni 1 hóra, a gyémánt is 12 hónapos.
    Viszont bosszant, hogy a kódot amit kaptam, nem lehet safecarddal kifizetni, ha akarom, egyből az oldalon, a bankba kell kutyagolni ezért. :(
    De hiába a sok pénz, nagyon-nagyon sok idő kell, eddig eljutni.
  • Gólya #22085
    persze...de az is ugye szintén pénz:)

figyusz...vannak annyira elvakult emberek, hogy nem is gondolnánk...képesek éjszakára órát állítani, mert aratni/vetni kell...és ez csak egy példa a sok közül
  • Alien69
    Ebben a formában ez még kevés. Az egyik legfontosabb, az IDŐ! Persze, itt jön képbe a PÉNZ, de ez a REAL pénzt IS jelenti, mert az tuti, hogy KELL hozzá pár okosság. Szerintem nem árt pl prémium gyémánt tagság sem.
  • Gólya #22083
    múltkor már írtam pár dolgok, miket csinálnak:)
    pénz, pénz, pénz....és még mindig pénz...másképp nem megy

kispályásak vagyunk mi hozzájuk képest...

vigasztal viszont a tudat, hogy nekem még bőven van miért játszani:)
  • jojo
    Felvettek egy nemalvó melóst, hogy ennyire sok jött össze? Azért én se 2 évre rá kezdtem, mégse wok a környéken se.
  • Maximus4
    zutty :P

• jojo
    Duma, illetve haszon vesztés miatt nem akarják bevezetni, szerintem.
    Ugyanis a gyors vetés, locsolás is ezen folyamatot végzi, hiba mentesen.
    A süketelésbe nagyon ott vannak, ennyi.
  • Wootan
    Jah, nagyon halogatták. Mondjuk van benne valami amit írnak, mert eventek kezdésekor is, mikor sokan fenn vannak, akkor is feszt kihajigál.

Más kérdés, hogy szerintem ha nagyon akarnák megtudnák oldani hogy zökkenőmentesebb legyen a kliens-szerver kapcsolat, csak arra pénzt is kellene költeni. Így meg duplán jól járnak, pénzt se költenek, plusz továbbra is veszik a gépeket :)
  • ACE
    Sejthető volt:

link
  • jojo
    +230 holdkő, mikor vége jobban adja, illetve az uj szuperfákkal ömlik .....
  • jojo
    67 db holdkő és megvan ezis :)
  • jojo
    Az brutál nagy pénz, hogy haladni tudjon, meg sok idő, azért ennyire nem...
  • Gólya #22074
    az előző hsz-ban írtam...itthon élő, magyar emberkék írják, amiket soroltam...szóval nem feltétlenül kell ahhoz külföldinek lenni, hogy ezerrel tömje valaki a bp zsebét...

ami most pl. hirtelen eszembe jutott...van olyan, aki már nem is eventezik, nem is termel, szinte csak piacozik, cserenapkor csipegeti össze a jól fizető kitehetőket, azt teszi ki a farmra...tenyészt ezerrel...és piacozik...
    nagyon kispályásak vagyunk mi az ilyenekhez...vagy legalábbis én (csak magamról tudom, mit csinálok)
    nekem (jó, nem is foglalkozom azért annyira a játékkal - főleg mostanában tényleg csak a nagyon muszájt csinálom) pl. eddig a legtöbb csp-m valami 5 milla körül volt...de amiket olvasok...tízmillás állatokat tesznek ki a piacra - és nem nagyon hatja meg, ha elbukják a 10 %-ot - hol mernék én ilyet csinálni?
    ólból csak rózsaszín van - én heteket piacoztam, hogy legalább a pirosakat össze tudjam szedni...

én nem ülök éjszakánként a gép előtt, hogy egyik farmról a másikra átjátsszak x mennyiségű terményt, állatot...

még ami beugrott...szinte versenyeztek emberek egymással, ki lépi meg hamarabb a szintet...90+-os szinteket huszonegynehány nap alatt...
  • jojo
    1-2 német és angol "szomszédom" van a farmon az egyik 4 accal is veszi a cuccokat akció során, nem is értem őket, biztos arra jobban keresnek mint idehaza.
    De meghallgatnák egy itthoni lista elsőt is, hogy mit tett azért.
  • Gólya #22072
    egyszerű...

én csak a face-s csop-ban olvasgatok, de csak pislogok, mint béka a kocsonyában, hogy mi is van?:O
    csupán egy dolgot említenék...százával veszik pl. a titokzatos csemetéket, ólakat...

na? ugye nem olyan nehéz ezek után kitalálni?:))
  • jojo
    Én is, hogy mitől van annyija, illetve hogy tud a toppon lenni progi mentesen.
    Vagy a jól fizetők az elsők?
    A bónusz csoportba biztos benne van, akik előre tudnak mindent....
    ÚGY KÖNNYŰ!
  • Maximus4
    TOP 1 gazda :P
    Azért kíváncsi lennék a taktikájára :)

• jojo
    Manapság tényleg kiderült, ez az ingyenes játék is csak a pénzről szól, amit részint meg is értenék, de ennyire egyenesen követelni a jusst a színvonaltalan játékért jellemtelen.
    Mert ha garanciák, minőség övezné, de a legutóbbi ajándék is csak arról szól, a semmiértis fogd be a szád. 10x100 csp egy ikonért..... hülyének néznek, ....
    szerencsére van dolgom másra is, ezt meg játssza , aki elhiszi, hogy ingyenes....
  • grebber
    Én pl nem is csinálom azt az időre menő baromságot.
    Minek? A legelső bárányos sincs kész pedig az évek óta ott van akkor 5 nap alatt ez hogy lenne meg?
    Lassan egyik event se ér szart se! És hogy miért? Kapjuk a sok szar kitehető lomot van már kb 50000 és van hely 200nak (csak hogy jól látható legyen az arány hogy kb a kukába kapjuk őket) meg kapjuk a csillagokat ami lassan már az 1500-a verdesi de semmi értelme mert nem leget beváltani semmi érdemesre.

Az meg hogy a 3 év alatt megtermelt cuccokat beadjam olyan eventbe ahol ilyen szarokat adnak kösz nem.
  • jojo
    tényleg nem pénzéhes a brigád.
    Kitesznek ma 3 eventfeladatot, egyik strucc tojásgyűjtés, majd készlesz, illetve strucc tenyészetet, és erre még jön az idő-s event amibe pont az az állat kéne bele ami most született a struccbébi. Na persze a tenyésztése supertáppal történik, ami jó kis pénzért megvehető!
    Bébiboom hogy vóna, talán holnap, hahahahaaaaa..........
  • gettobuxa
    ami ráadásul működött is,tehát mehetne élesben is
  • Wootan
    Néha én is elgondolkodom rajta, hogy mégis minek strapálom még a klikkelő idegeimet ezen a játékon. Viszont pénzt csak 1x költöttem a második mesterség megszerzése miatt.

Egyébként nem tudom minek tesztelték a gyors aratást, ha csesznek berakni.
  • jojo
    Sőt ,én meg hetente veszem a paysafecardot, oszt nyomom ezeknek,
  • grebber
    Mi vagyunk a szégyenek,hogy ilyen szennyel játsszunk éve óta
  • jojo
    Megint behalt az oldal az indulást követően, tiszta szégyenekezek!
  • jojo
    Végre, az összes sima eventtel végeztem, kivéve az a sok tenyésztéses dolog, illetve a teliholdas,
    De az holnap után 2 napig lesz, edzek rá, hogy azis eltűnjön!
    Maradnak a tenyésztős cuccok, vagy megveszem okosan! :D
  • jojo
    Akko ezt belestem :(
  • Gólya #22059
    igen - korábbi hsz-ban rosszul írtam, nem ad barkácsot sajna - :

"Varázsfa

Érésidő: 24:00 óra
    Amit nyújt: 650 TP ÉS opcionálisan 1 × Event felröppenő
    Elérhető: 2. szinttől
    Néhány fontos tulajdonság:
    Alap esetben a termése 650 TP.
    Semmilyen érésidő csökkentő / termésszámnövelő bónusz vagy egyéb (pl. Kacsa Kata szupertrágyája és turbótrágyája) nincsen hatással rá.
    Ha éppen fut olyan event, ami felröppenőt is igényel, akkor a fa a TP mellé adni fog egyet aratáskor az éppen aktuális felröppenőből.
    Ha olyan eventünk van, amelynél nincs felugró játékelem, a fa csak az alapértelmezett TP-t fogja adni.
    Előfordul néha olyan is, hogy több felröppenő is van egy eventben, vagy több event fut egyszerre, ilyenkor központilag lesz meghatározva és közölve, hogy melyik elemet fogja a fa adni.
    A fa állandó feröppenőt nem adhat (pl. mesterségek alapanyagai, szerszámok, nublion akku stb.)!
    A Varázsfa a Farmaranyfához, Tavaszi fához és Szivárványfához hasonlóan dekor elemnek minősül, tehát a váza ikon alatt keressétek, ne a fák között!"

forrás

• jojo
    Ad TP-t, és függően a tudásától Kacsa Kata trágyát supertrágyát, vagy fa trágyát.
    Aratás előtt meg kell nézni mennyi volt, nekem már 600 supertrágyám van ingyé! :D