The First Templar
-
Hú, emberek, én nem fűztem sok reményt ehhez a játékhoz, és lám, beigazolódott a gyanúm. Erre a játékra csak azt tudom mondani, h rémesen amatőr. Nem tudom eldönteni mi akar lenni, egy AC klón (mert marha sok dolgot onnan vettek), vagy egy budget játék.
A párbeszédek megmosolyogtatók, és kb mindig annyiról szólnak h "huh... ez volt az utolsó." "Nem, nem, nézd csak jön még", vagy "felteszem kész vagy meghalni a városért" "igen." "Templomos" :S Szal nekem kínos szinte. a grafika háttöm, engem a 2006-os (?) Titan Quest-re emlékeztet, de erre is csak azt tudom mondani, hogy amatőr munka!
A harcrendszerről pedig annyit, hogy kb mint a facsipesz, az AC Brotherhood újításaihoz képest mindenképp. Sőt, még az AC1-ben 2007-ben is jobb volt már a harcrendszer. Itt elalszol a csaták alatt kb. Az egyetlen pozitívumnak nevezhető dolog az a fejlődési rendszer, mivel az szépen átlátható, letisztult lett, bár az már más kérdés h marhára felesleges.
Azt mondom, hogy csak akkor próbáljátok ki, ha nincsenek nagy elvárásaitok, és ha baromira unatkoztok, és nem tudjátok mivel üssétek el az időt a Witcher 2-ig.
Mellesleg a game kedvet adott ismét az AC-zéshez. :)