85
The First Templar
  • Prince23
    Amúgy én végén megmentettem a szent grált, még is csak templomos vagyok :D

Majd megnézem milyen, amikor elpusztítom :D gondolom más sztori trélert vágnak alá.
  • Palinko
    megvan úgy le lehet mind a 3 at hogy előbb a középsőt aztán a 2 szélsőt
  • Palinko
    a temple of nine ban van az a rész mikor 3 függőhidat ereszthetünk le vagy két szélsőt van a középsőt, át is jutok 1 karakterrel, de 2 kell :S
    ezt hogy lehet megoldani?
  • Prince23
    10-11 óra. Szal elég hosszú, mondjuk ahhoz képest, hogy én speciel 4 órásra tippeltem volna.

Viszont a Kalypso-tól ez a munka elég korrektnek és tisztességesnek tűnik, ha belegondolunk milyen kiadó is valójában. Mondhatni emberes tartalommal is bír, csak gondoljunk bele, több mint 20 küldetés, és azokon a helyszín változatos is. CI szint powa :D bár az a Sniperrel eléggé fel fejlődött.
  • Kongy
    Nem tom, engem erre emlékeztetett, de most h így belegondolok, a GTA IV-ben is pl volt pár olyan küldetést, hogy egy autóst kellett követni, megfelelő távolságtartással...
  • Seth
    Ezek a játékmechanikák már annyira régiek, hogy szakálluk van, nem az AC találta ki őket
  • Kongy
    őő.. hát mondjuk mikor követni kell az egyik templomost, és nem szabad túl közel menni... hmm, micsoda déja vú érzés. Ostromrész echte AC Brotherhood villatámadás. Lopakodós részek is nagyon hasonlóak, bár, ezek vannak más játékokban is... A harcjeleneteknél pedig ugyanúgy eltávolodik a kamera, mint az AC részekben.

Tudom, az AC-t szégyeníti meg ha ezt a valamit hozzá hasonlítom, de látszik a koppintás sajna.
  • Seth
    "egy AC klón (mert marha sok dolgot onnan vettek)"

MIT? Én sem értem az AC-hoz való hasonlítgatást
  • Kongy
    Kooperatív móka?! Ja, hát nem tom mennyire élvezetes az, hogy a haverod megy előre nyitja az ajtókat, te meg követed, és vele hentelsz... mert kb ennyiből áll a coop ebben a játékban. Én megmondom mennyire: semennyire. Ha coop akkor Gears of War, Resident Evil 5, Left 4 Dead...stb.
  • Kongy
    Hú, emberek, én nem fűztem sok reményt ehhez a játékhoz, és lám, beigazolódott a gyanúm. Erre a játékra csak azt tudom mondani, h rémesen amatőr. Nem tudom eldönteni mi akar lenni, egy AC klón (mert marha sok dolgot onnan vettek), vagy egy budget játék.

A párbeszédek megmosolyogtatók, és kb mindig annyiról szólnak h "huh... ez volt az utolsó." "Nem, nem, nézd csak jön még", vagy "felteszem kész vagy meghalni a városért" "igen." "Templomos" :S Szal nekem kínos szinte. a grafika háttöm, engem a 2006-os (?) Titan Quest-re emlékeztet, de erre is csak azt tudom mondani, hogy amatőr munka!

A harcrendszerről pedig annyit, hogy kb mint a facsipesz, az AC Brotherhood újításaihoz képest mindenképp. Sőt, még az AC1-ben 2007-ben is jobb volt már a harcrendszer. Itt elalszol a csaták alatt kb. Az egyetlen pozitívumnak nevezhető dolog az a fejlődési rendszer, mivel az szépen átlátható, letisztult lett, bár az már más kérdés h marhára felesleges.

Azt mondom, hogy csak akkor próbáljátok ki, ha nincsenek nagy elvárásaitok, és ha baromira unatkoztok, és nem tudjátok mivel üssétek el az időt a Witcher 2-ig.

Mellesleg a game kedvet adott ismét az AC-zéshez. :)
  • wedge31
    Két óra játék után nem értem ezt a " túlságosan AC akar lenni " - mert az idő sikon kivül semmi közös nincs a két játékba.

Ez egy coopra kihegyezett móka valszeg nem sp-be jönnek ki a játék legjobb mozzanatai.
  • grebber
    Kb milyen hosszú a game?
  • Prince23
    Na végeztem a gammával. Eleve ZS vagy B kategóriás játékként kezeltem a gamet, úgy is álltam hozzá, nem vártam krisztusi megváltást tőle.

Hangulat: 8
    Grafika: 6
    Hangok: 7
    Irányíthatóság: 6

ami jó:
    - azt gondoltam, hogy csak 4 órás vacak game, de kellemeset csalódtam
    - Szent Grál -történet
    - kétféle sztori befejezés!!!!!!!!!!!!!!
    - skill fa egész jól ki van fejlesztve, + fejlődés, + Xp, csak sajnos nem működik, értelmetlen
    - környezet
    - változatos helyszínek! (dicséret ezért)
    - lopakodás pár küldetésen keresztül
    - AC, Prince persia szintű csapdák
    - Bónusz és mellékküldetések
    - gyűjtögetés
    - a játékmenet igazából a közepe felé érdekes
    - A Péntek 13. című küldetés pedig kifejezetten a játék csúcspontja. (tudnak ezek, ha akarnak)
    - ostrom (Trebuchet) mini játék

ami rossz:
    - túlságosan AC akar lenni
    - rossz történet, összecsapott,
    - rövid mondatok összessége nagyjából a story
    - dialógusok szánalmasak, vszeg egy 14 éves pisis írta :D:D
    - grafika 2006-ba tökéletes lett VOLNA
    - rossz szinkronhangok
    - vacak irányítás a karakter körül

Ha a hangok és a grafika valamint a SZTORI kidolgozottsága minőségi lenne, akkor bizony mondom nektek, ez nekem egy 9/10 lenne, de így csak egy gyenge:

7/10

• Seth
    Ráadásul rémesen monoton a harc.Az utolsó pályákon már annyira untam, hogy csak elfutottam gyorsan egy checkpointig, nyomomban a sok katonával, de aztán restart checkpoint, lám katonák sehol, mehetek tovább nyugodtan.
    Ha élvezetes lett volna,akkor persze lenyomom őket, xp-ért is megérné, de már inkább volt frusztráló az ugyanolyan katona, ugyanolyan kombó , mint élvezetes harc.

A fejlesztések sem érnek semmit, kivéve az élet és zeal adó upgradeket,meg esetleg a gyógyítást.
    A fegyverek, páncélok sem tudom minek vannak benne,ezekről semmiféle infó nincs,semmi különbséget nem látni az erejükben,védelemben,egyedül kozmetikai céljuk van.
    A sztori pedig az utolsó pályákon kezd beindulni,de aztán meg vége lesz
  • grebber
    Sima kardozós game nyomod egérgombot azt harcol meg még van egy gomb a védekezésre!

10/6nál nem ér többet az biztos.
  • Nos
    annyira nem gáz a grafika szerintem sem

sokkal jobban érdekelne egy vélemény a játékmenetről ????

milyen a story, a karakterépítés, a személyiségek megformálása, a küldik, a harc . . .

Valaki???
  • Seth
    Aham. Rémlik vmi videó régebbről,ahol mászott fel vmi épületre a főszereplő. Na az eltűnt, nincs ilyesmi, valószínűleg kihagyták,mert nem jól lett megvalósítva(és felesleges is tegyük hozzá, a pályadizájn nem kívánja meg)A God of War összehasonlítás meg még meredekebb, semmi szörnyeteg nincs a játékban
  • Palinko
    erre gondoltam
  • Seth
    Azt nem a Cursed Crusade játékra mondták?
    Erre tényleg egy vicc azt mondani, hogy bármiféle hasonlóság van AC-re :D
  • Palinko
    szerintem elég jó, bár hogy az assasin creedhez hasonlót harangoztak be az több mint vicces :D
  • MR ME
    én le se szedem asszem, mindenhol azt olvasom h szar :/
  • Evin
    Azért annyira nem csúnya. Viszont ennyi grafikához képest túl nagy a gépigénye vga szinten.
  • Maxtreme
    Ez ps2 port? :)) Mert kb úgy néz ki. Ilyet kiadni 2011ben vazze.
  • Fpocok
    Vajon lehet hamachin nyomni? Csak mert láttan van benne kóp.
  • Csokis
    Én egész jól elvagyok vele. Xbox 360 controller-rel irányítom és jó.

• Tatyla
    jesszus ez de fos 30 perc után uninstall...
  • Tatyla
    kijött pc-re:

The_First_Templar-Razor1911

• grebber
    Kijött!
    The.First.Templar.XBOX360-SWAG
  • grebber
    Aranylemezre került!
  • wedge31
    The First Templar Character Introduction Trailer #2: Marie.

• grebber
    Neues Video stellt Charakter Roland vor!
  • Seth
    Ejj de ronda
  • grebber
    Max vs Min grafika!
  • grebber
    Gameplay Trailer
  • grebber
    A márciusi megjelenést eltolták májusra.
    Amazon oldalán május 5-öt írnak.
  • Jakuza001
    Sajnalattal nezik a hardcore RPG fanok, mive valt az RPG.
    Manapsag mar nem csinalnak szinte semmilyen mast, szinte csak ilyen akcio sematikaju bullshiteket.
  • grebber
    Új képek
    Új Trailer
  • grebber
    GC Trailer
  • grebber
    E3 2010: Demo gameplay
  • grebber
    E3 2010: Trailer