Ahoy#4
Szerintem rossz ez a felfogás és a nézőpont. A facsé mint olyan, nem egy ördögi dolog...csak mint hasonlóan milliónyi dologhoz az emberek túlzásba vihetik, eszetlenül használják és persze megadnak magukról oda-vissza minden adatot. A másik tábor meg ördögi vívmánynak, meg gyerekkockásító agymosó oldalnak nevezi...
Holott mi az igazság? Értelmesen használva, teljesen jó közösségszervező oldallá válik. Rengeteg olyan eseményre hívtak már engem, amiről fogalmam sem volt hogy létezik... és így értesültem róla, majd elmentem SZEMÉLYESEN, a péntek esti kockulás helyett. Emellett sokkal közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki emberek között, mint eddig.
Akivel való életben soha nem beszéltem, most írhatok egy jóarc hozzászólást az épp vele történő eseményre, így később élőben is olyan emberekkel kerülök jó kapcsolatba, akiket csak látásból ismerek, de valójában sohasem szólítottam meg őket.
Emellett jó találmány a facsén a chat....Kivel ne fordult már elő, hogy egy régi elfeledett barát vagy éppen egy gyönyörű lány írt neki, és így kialakult beszélgetésből valós személyes találkozás lett!
Pont a facebook az, ami valós emberi kapcsolatokat eredményez, amit lehet folytatni személyesen is. Jobban megismerhetjük a másikat, anélkül hogy a gátlásaink határt szabnának.
A privacy-ről meg csak annyit, hogy a fos Iwiw, meg nyálvip kb szarik a privacy-re... Ha van egy acc-od, akkor bárkinek bármilyen infóját megtekintheted...nagyon kevesen vannak akik foglalkoznak a "nem látható" adatokkal. Facebookon kb minden második ismeretlen embernek nem tudom megnézni a képeit, és nagybetűkkel ott van, hogy nem ismerősöm nem láthatok róla infót. Szóval mielőtt ilyenen hülyeségeken önkielégítenek az emberek, nézzék végig a fos közösségi oldalakat, hogy hol mennyi infót lehet róluk lopni. Nyálvipről töröltem is a dedó acc-omat, iwiwet pedig teljesen lezártam, havi 1x nézem meg, de csak spam-et kapok..szóval törölni fogom azt is... gyász az egész.
Aki meg megadja a címét, meg a telefonszámát, meg zuhanyzós videókat tölt fel magáról... az qrvára meg is érdemli a láma user címet.
Hiába, minden amit sok ember használ, előbb-utóbb démonizálva lesz... Emberi hülyeség ez is, ahogy a többi is.