• pixx
    De minek vennék egy csúcs telefonhoz 2000 ft, valamit, ha az már mindent tud. és a BT ha nem a legjobb ebben osztom a véleményed, de miért nem lehet az egyik legismertebb eszközt beletenni?
    Nem 10 éves technikáról beszélünk?
    A kérdés adott, hol írtam, hogy ez nekem költség lenne? Csak megkérdeztem, mennyire fájt volna ez az Applenek, valszeg semennyire?

Pedig jó párszól leírta, főleg mikor veled, és Arkangyallal vitáztam...tudod ő az építész, aki nyugaton dolgozik...
    Mit vettem az elmúlt 6-9 hónapban, LCD tv, egy új házimozi, ps3, 10 játék az xboxhoz+2 új játék a ps3-hoz, kb. 20-25 dvd, néhány teljes évados sorozat, mint Jó barátok jubileumi kiadás, pár blu-ray lemez. Kollégámnak volt esküvője, az közel 400 ezer forint volt, új öltöny, cipő, miegymás, plusz kis boríték nekik, most akartunk venni egy ekönyv olvasót, de állítólag idén jön a színes ekönyv, azt megvárom má...
    Ja fizetünk 3 hitelt, abból egyet a múlt hónapban fizettünk ki...
    És hiszed vagy nem az itteni átlaghoz tök csorók vagyunk,mivel nem kertes házban lakunk, és nincs kocsink, kocsink azért nincs, mert nem fizetek ki havi 180 euró biztosítást pusztán azért, mert Írországban egy kilométer nem vezettem+plusz ez meg az díjak, és tankolj bele...
    Az ára számomra azért fájdalmas, mert ennyiért komolyabb dolgokat kapok, egy psp-t, meg egy ekönyv olvasót, vagy akár nintendo ds-t+ekönyv olvasót, vagy konzolt, ahogy te mondanád céleszközt, ekönyv olvasóként használható az Ipad, ezt aláírom, meg netezni is lehet, vele, de játszani szerintem kicsit brutál, főleg, hogy egy komyolabb fejlesztő, illetve cég se gyárt rá játékokat, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos...
    Viszont egy psp-n, vagy nintendo komoly címek vannak...