383
  • Ulkesh
    Te totál idióta vagy, ez látszik...

Én kb. 3 embert ismerek aki meleg, de mindegyik PC-s, most akkor mi van?

" Főleg ha hardwaresen fingjuk sincs róla, vagy a snapdragon procit összehasonlítja az iphone procival, stb okosságokat hoznak fel."

Szerintem olvasgass egy kicsit még, mielőtt hülyeségeket irkálsz..

"Ha értelmesen elmondja az ember, akár likekkel rámutat valamire azt sem hiszik el."

Látom neked mi az értelmes érvelés :D Nos ezzel kár is vitatkozni :D
  • sathinel
    Melegeket azért hoztam fel mert nekik a legjobb érvük amivel meg is győztek hogy nekik valsz ez való, hogy jól néz ki, divatos, stb. Ezek érvek ok, nem azzal jönnek hogy a legjobb a világon, a legtöbbet tudja, semmi gondja vele. Van akinek tetszik a rózsaszín póló is de én fel nem venném. De megértem ha azt mondja tetszik neki. De hogy jobb lenne a rózsaszín mint a fekete, vagy fehér szín az már kétséges.
  • sathinel
    :D Ember mikor android hírek vannak sokszor apple majmok írkálják hogy márpedig az ifos mennyivel jobb. A multkor is viccesen megjegyeztem hogy most akkor a nem apple fanok is írhatják hogy miért kell beleírkálni más telefonokhoz ha apple buzi valaki?

Aki meg még mindíg egy rózsaszín ködben úszik az apple termékektől azoknak valsz mindegy mit ír az ember. Ha értelmesen elmondja az ember, akár likekkel rámutat valamire azt sem hiszik el. A marketinghez, agymosáshoz nagyon jól értenek az tuti.

Ha már itt tartunk tudom gonosz lessz, de ez van. A legtöbb ember akivel dolgoztam és nagyon apple fan volt az szinte kizárólag meleg volt. Kb 2-3 ember volt aki nem tartozott közéjük. Nem gond ez csak nem kéne azt bizonygatni hogy a legjobb a világon az ő termékük. Főleg ha hardwaresen fingjuk sincs róla, vagy a snapdragon procit összehasonlítja az iphone procival, stb okosságokat hoznak fel.
  • pixx
    " Még jó hogy nem nekem írta, jót kuncogtam volna rajta :D)"

Az Iphone-od kívül hány Apple termék is van a birtokodban?

Pedig te nagy fannak vallod magad...
  • pixx
    "Lehet, hogy egy japan ceg mar megcsinalta, de az amazon CEO-ja szerint, ez meg keves... sucks."

Lehet az Amazon igazgatója kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy ők még nem állnak készen az új modellre, és terelnek. Láttunk már ilyet.
    Várjunk Karácsonyig...

• pixx
    Hogy ki a bunkó, arról vitatkozhatnánk, miután kétszer leírtad, hogy nekem ez meg az a tétel vajon mennyire fájhat anyagiakban, és vajon milyen csoró is lehetek...

"Ezzel dicsekedni gyerekes és ostoba dolog."

Hackintosh, Nehalem 8x3,6 GHz, 12 GB RAM, 4 TB HDD
    Apple iMac CoreDuo 2 GHz..

Ezzel nem különben...

• narumon
    Főleg, hogy itthon is van normális munkahely normális fizetéssel. (persze tudom ez a ritkább, de mondjuk beírni konkrétan, hogy ő egy héten keres annyit mint te egy hónapban, ez elég érdekes. Még jó hogy nem nekem írta, jót kuncogtam volna rajta :D)
  • Ulkesh
    "Nem is kell, nyugaton így élnek az emberek..."

Ezt általában mindenki tudja, de tételesen beszámolni arról, hogy miket és mennyiért vásároltál idegeneknek egy fórumon, nálam kimeríti a rongyrázás és maximális bunkóság fogalmát. Függetlenül, hogy ki írja.
    Én is költök eleget, de az csak rám és max a családomra tartozik. Ezzel dicsekedni gyerekes és ostoba dolog.
  • GregSB
    Inkább az az érdekes, hogy itt az SG-n megjelenik egy Apple hír, és egyből beindul a fikázás, meg hogy az Apple fanok így-úgy mennyire gyökerek. Még be se írt egy Apple-tulajdonos se a hírhez, de már előre el vannak küldve a picsába :D

Ha meg időnként veszi a fáradságot valaki, hogy a felgyülemlett téves sztereotípiákra és fikaözönre reagáljon valamit, az mégjobban el lesz küldve a picsába, meg "megmondtam előre, ezek ilyenek!"

A végeredmény hogy a 330 kommentből jó ha 30-40 az ami a hír témájával lehiggadtan foglalkozik, a többi az mind fika és flame.

Eléggé elszomorító...
  • vlahol
    http://news.cnet.com/8301-1035_3-20006271-94.html
  • vlahol
    "de játszani szerintem kicsit brutál, főleg, hogy egy komyolabb fejlesztő, illetve cég se gyárt rá játékokat, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos..."

SEGA, hogy csak egyet mondjak :)
  • Papichulo
    Lehet, hogy egy japan ceg mar megcsinalta, de az amazon CEO-ja szerint, ez meg keves... sucks.

"Lehet 80-as évek, de a munka körülmények, és a fizetés köszönő viszonyba sincs a magyarral, sajnos."

Akkor is 80-as evek "nyugatozni". En peldaul Amerikaban elek, na bumm. Ma mar mindenki megteheti, hogy ott el, ahol akar. :)
  • pixx
    Az egyik japán cég, most nem tudom melyik, ha megölsz se már kijött vele...

Lehet 80-as évek, de a munka körülmények, és a fizetés köszönő viszonyba sincs a magyarral, sajnos.
  • Papichulo
    Azert arra a szines e-ink-es olvasora nem nagyon varnek, sajnos:
    http://www.engadget.com/2010/05/25/e-ink-shocker-amazon-ceo-says-color-kindle-is-still-a-long-way/

ps: Ezt a "nyugatozast" elfelejthetned, ez olyan 80-as evek, hulyen hangzik ma mar. :)
  • narumon
    Szerintem meg ott a gond, hogy minden ilyen apple hírnél a jellemző első hozzászólások azok, amik itt is. Olvasd el az első 5 hozzászólót és már értelmet is nyert az egész.
  • lenox01
    Én az egyetlen értelmes érvelési lehetőséget -az iphone fanokkal szemben- abban látom, hogy hasonló hülyeségeket hordunk össze. Bárki is ír valamit ami jó színben tünteti fel az "iDolgokat" azt le kell hülyéznünk, meg kell vádolni hazugsággal, majd lehetetlen okoskodásokkal bebizonyítjuk az ellenkezőjét.
  • narumon
    "hogy egy komyolabb fejlesztő, illetve cég se gyárt rá játékokat, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos.."

Elég sok komoly fejlesztő gyárt rá egyre komolyabb játékokat, de ez megintcsak nem a konzolok kiváltásáról szól.
  • pixx
    "Erre a részre nem ok nélkül nem reagáltam… :D"

Nem is kell, nyugaton így élnek az emberek...

Kérdezd meg arkangyal barátod, ő ha jól tudom most vett egy 27"-es iMac-et, kb. 1000-1500 fontért vannak neki rajta eredti progi (PS-től a Final Cutig), van Apple Tv-je, amire nap mint nap tölt le HD filmeket, és zenéket az Iphone-ra, vajon őt is rongyrázónak neveznéd?
    Ő is leírta ezeket, rá még se reagáltál így...most azért mert nem vagyok Apple fan...valószínűleg ezért...sebaj.
  • Ulkesh
    Csak nem úgy ahogy te gondolod..

Azok a dollármilliók arra úsznának el, hogy pereskedik ezekkel a kiadókkal.
  • pixx
    "Mint a legnagyobb online zenei áruház tulajdonosának és annak a cégnek, amelyik a legtöbb mamut kiadóvállalattal van leszerződve? Mennyire fájna, ha arra készülékén olyan technológiát engedélyezne, amivel fájlokat lehet megosztani? Hidd el rohadtul fájna neki, kb. dollármilliókban számolva..."

Erről van szó...
  • Ulkesh
    Erre a részre nem ok nélkül nem reagáltam… :D
  • Ulkesh
    "A kérdés adott, hol írtam, hogy ez nekem költség lenne? Csak megkérdeztem, mennyire fájt volna ez az Applenek, valszeg semennyire? "

Mint a legnagyobb online zenei áruház tulajdonosának és annak a cégnek, amelyik a legtöbb mamut kiadóvállalattal van leszerződve? Mennyire fájna, ha arra készülékén olyan technológiát engedélyezne, amivel fájlokat lehet megosztani? Hidd el rohadtul fájna neki, kb. dollármilliókban számolva...
  • pixx
    Nem rongyrázás öreg, ha neked is lenne ennyi fizúd, biztos te is költenél hasonló dolgokra...
  • Ronny
    Megy ám itt a rongyrázás. Röhej:D
  • pixx
    "A folyamatos sírás-rívásodtól, ami a túlárazott iPadra vonatkozik én ezt nem hinném, ha nem mondanád.. :D"

És nem jelenti azt, hogy ha sok pénze van az embernek, akkor elkezd vásárolni mindenféle hülyeséget, amire nincs szüksége...nekem nincs szükségem az ipadre, mivel az ekönyv olvasók, az újak a színesekben az ígéret szerint lesz wi-fi, net, és írásfelismerés, effektív jegyzettáblaként is lehet használni, elvileg elég komoly aksi ideje lesz, elvileg heti egy feltöltés, bár ez nem biztos...
  • pixx
    Nem 10 éves technikáról beszélünk? -?
  • pixx
    De minek vennék egy csúcs telefonhoz 2000 ft, valamit, ha az már mindent tud. és a BT ha nem a legjobb ebben osztom a véleményed, de miért nem lehet az egyik legismertebb eszközt beletenni?
    Nem 10 éves technikáról beszélünk?
    A kérdés adott, hol írtam, hogy ez nekem költség lenne? Csak megkérdeztem, mennyire fájt volna ez az Applenek, valszeg semennyire?

Pedig jó párszól leírta, főleg mikor veled, és Arkangyallal vitáztam...tudod ő az építész, aki nyugaton dolgozik...
    Mit vettem az elmúlt 6-9 hónapban, LCD tv, egy új házimozi, ps3, 10 játék az xboxhoz+2 új játék a ps3-hoz, kb. 20-25 dvd, néhány teljes évados sorozat, mint Jó barátok jubileumi kiadás, pár blu-ray lemez. Kollégámnak volt esküvője, az közel 400 ezer forint volt, új öltöny, cipő, miegymás, plusz kis boríték nekik, most akartunk venni egy ekönyv olvasót, de állítólag idén jön a színes ekönyv, azt megvárom má...
    Ja fizetünk 3 hitelt, abból egyet a múlt hónapban fizettünk ki...
    És hiszed vagy nem az itteni átlaghoz tök csorók vagyunk,mivel nem kertes házban lakunk, és nincs kocsink, kocsink azért nincs, mert nem fizetek ki havi 180 euró biztosítást pusztán azért, mert Írországban egy kilométer nem vezettem+plusz ez meg az díjak, és tankolj bele...
    Az ára számomra azért fájdalmas, mert ennyiért komolyabb dolgokat kapok, egy psp-t, meg egy ekönyv olvasót, vagy akár nintendo ds-t+ekönyv olvasót, vagy konzolt, ahogy te mondanád céleszközt, ekönyv olvasóként használható az Ipad, ezt aláírom, meg netezni is lehet, vele, de játszani szerintem kicsit brutál, főleg, hogy egy komyolabb fejlesztő, illetve cég se gyárt rá játékokat, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos...
    Viszont egy psp-n, vagy nintendo komoly címek vannak...
  • Ulkesh
    "Idézd már vissza, amikor azt írtam, hogy egy BT modul költség"

Azt se tudod, hogy mit írsz?
    "Neked van mindig van valami a fiók mélyén, ami nem Apple...hihetetlen csávó vagy egy hónap alatt két HTC teló is megfordult a kezedben, van ez is, meg az is…"

Pedig alig pár perce volt, kezdesz öregedni? :D

"Nekem nem kell gyűjtés, mint mondtam én nyugaton dolgozok, nekem a heti fizúm valahol a te havi fizúddal egyenlő…"

A folyamatos sírás-rívásodtól, ami a túlárazott iPadra vonatkozik én ezt nem hinném, ha nem mondanád.. :D
  • pixx
    Idézd már vissza, amikor azt írtam, hogy egy BT modul költség, ja erre írtad:

"A tv értelmetlen példa, mert ott max csatornát váltasz, nem adatokat töltesz, amúgy nem értem miért nem került bele, nem hiszem, hogy tételben akkor költsége lett volna, viszont elég sok telóval összefért volna..."

A te kommentedre reagáltam, ami ez volt:

"A TV-dben van infra, akkor most szar az összes mai telefon, mert nincs rajta és nem lehet velük távirányítani?
    Eszembe nem jutna az iPhone, vagy az iPad esetén BT-tal bohóckodni, amikor ott a wifi ami több nagyságrenddel gyorsabb és ezekre a készülékekre nem 10 kb-os java vackokat töltök hanem több gigányi anyagot néha, megnézném mit szarakodnál BT-al ekkora adatmennyiségnél. :D"

A túl sok Ipadtól kirohad az agyad öreg, 5 percen belül, a második mondat, amit nem tudsz értelmezni...

Nekem nem kell gyűjtés, mint mondtam én nyugaton dolgozok, nekem a heti fizúm valahol a te havi fizúddal egyenlő...
  • narumon
    Nekem a garázs sarka ilyen. Szerintem csak videokártyából van vagy 7-8 darab :D
    Ami durva, hogy a feleségem az irdatlan nagy kupacban is tud mindent hogy hol van. Múltkor valami elvetélt idétlen kábelt kerestem, kimentünk, megfogta az egyik dobozt és az aljából előhalászta :D
  • Ulkesh
    Neked még egy 2000 Ft-os BT modul is nagy tétel??? Kezdelek nagyon sajnálni, esetleg rendezzünk gyűjtést neked?

Egyébként eléggé meg lennél lepve, ha tudnád mik vannak a szekrények és fiókok mélyén nálam :D
    Kollégám szerint ha jobban beásná magát, akkor még máig harcoló német alakulatokat is találna itt :D
  • narumon
    Én régen szinte csak Nokia telefont használtam, de egy idő óta sajnos erős lejtmenetbe kapcsoltak... :(
  • Ulkesh
    Arra értettem, hogy az IrDA is ugyanúgy túlhaladott adatátviteli lehetőség mint a BT, a soros port, vagy akár a floppy diszk.
    Ma amikor a netem is vagy 40x nagyobb sávszélességgel jön, mint amit a BT 2.0 tud akkor ne papoljon senki arról, hogy miért nem ezzel oldja meg valaki az adattovábbítást..
  • pixx
    Neked van mindig van valami a fiók mélyén, ami nem Apple...hihetetlen csávó vagy egy hónap alatt két HTC teló is megfordult a kezedben, van ez is, meg az is...
    Komolyan ember én már csak nevetek rajtad...
  • pixx
    És mind be van egyszerre kapcsolva? Anyukád jól nyomja...

Ja olvasás értelmezés megint nem megy paraszt arcú barátom olvasd vissza mit írtam, olvasd el, értelmezd, majd rágódj rajta, és írj vissza...

"9 usb eszköze, ami nem okoz neki gondot…"

Usb eszköz, nem a csatlakozásról volt szó...
  • Ulkesh
    Én tegnap kotortam elő a fiók mélyéről, mert van itt egy N97 mini és azt egyszerűbb BT-al kezelni, mert wifi-n nem képes csatlakozni másoláshoz az istenadta, USB-n meg leválasztja a háttértárat a rendszerről és kilépteti az alkalmazásokat amik onnan futnak, ha rádugom gépre mint adattár.

A Symbian-ről meg a rá készült alkalmazásokról inkább nem mondok véleményt, de ha ez a Nokia egyik zászlóshajója, akkor már értem, hogy sokan miért hülyéztek le, mikor szidtam a Desire-t.. Erről a platformról nézve az is maga a kánaán, most már belátom… :)
  • Ulkesh
    "Azért, a legtöbb telefongyártó tudtommal, csinál pc-re és Mac-re is illesztő progit ha kell a telefonhoz, legalábbis az én nokiámon volt mac-es verzió is…"

Miért, Windowssal nem tudod szinkronizálni? Na ne poénkodjunk itt kérem szépen..
  • narumon
    Nekem komolyan furcsa, hogy csak én élek olyan emberek között akik kurvára nem használnak BT-t? Nekem és haveroknak sincs a PC-ben BT, nincs a a notebookomban sem. Ezek után gyak miért lett volna elvárás, hogy legyen a telefonomban? Komolyan nem értem.
  • Ulkesh
    "Két iphone aksi van benne, semmi bika aksi…"

Ha használnád a keresőt, akkor nem írnál butaságokat..

• pixx
    A tv értelmetlen példa, mert ott max csatornát váltasz, nem adatokat töltesz, amúgy nem értem miért nem került bele, nem hiszem, hogy tételben akkor költsége lett volna, viszont elég sok telóval összefért volna...