• Dynamic
    Úgy látom vagy grafomán vagy, vagy az értelmezéssel vannak gondok, ugyanis Mac-ről egy árva szót sem ejtettem, hiszen nem volt olyanom, így tapasztalatom sincsen.
    (Azért zárójelben megjegyzem, hogy az ilyen bénáztam az OSX jellegű elszólások elég kétélűek. Gyanítom a bénázás a Win-hez szokott sete júzerre utal, aki nem találta a Windows és a Print Screen billentyűt.)

"Nem volt hajlandó együttműködni anblokk az egész készülék - a bluetoothtól kezdve - a PCmmel, visszavittem."

Haha...! Úristen, ez de rossz duma! Gratulálok. Vettem egy citromot (csakhogy megint a gyümölcsnél maradjak), de az romlott volt, vagyis a citrom nem egészséges. Na, ez kb. ez a szint. De most komlyan. Tényleg nem érzed mennyire röhejes "érv". Én nem igazán hallottam olyat, hogy az iPhone nem működik együtt a PC-vel(balfék júzerekről annál inkább) de jó, akár még hajlandó vagyok elhinni, hogy tényleg nem működött. De akkor meg nem cserélték ki?? Merthogy olyan nincs, hogy az iPhone nem működik együtt a PC-vel. Nekem valami nem kerek ebben a sztoriban sem...