• Komolytalan
    #61
    Én sose voltam annak híve, hogy a warezolókat büntessék. Nem, ez nem jó megoldás. Olyan szolgáltatást kell csinálni, hogy a warezoló vagy fizessen, vagy ne tudja használni. A játékpiac után jöhet az irodai és egyéb szoftverek területe.

    Egyébként ha már WoW, azt spec ismerem. Ugye rendes törése nincs. A "tört szerver", - helyesebben emulátor, ahogy te írtad - színvonala a béka segge alatt van az eredeti játékhoz képest. Egyszerűen azért, mert jóskapista unatkozó egyetemista nem fogja újraírni a teljes szerver oldalt, így nem lesz pl normális bossfight.
    Vagyis a WoWnak egy erősen korlátozott warez módja van. Nézd csak meg a hatást, hol van a magyar eladási listákon: Jaj, csak nem az élen? 10x annyian veszik meg, mint a warezolható év játékait. Pedig a játék is pénz, a havidíj is pénz, szóval ezért aztán rendesen kell fizetni. A bliz meg hülyére keresi magát rajta, mert erre ők se gondoltak, hogy az eddigi fizetős felhasználói táboruk meg fog tízszereződni. Persze nem lett annyi, mint ahányan warezolták az eddigi játékaikat, de azért az online oldal fejlesztéséért a tízszereződő bevétel nem olyan rossz.