• Zóanagyvarázsló
    #57
    Manipulatív a kiragadásod, és nagyon szomorú vagyok, hogy ezúttal éppen te terjeszted a dezinformációt. Ugyanabból a teljesebb verzió (kiemelés tőlem:

    "A Szoftver újra-értékesítése, visszafordítása, fordítása, visszafejtése vagy más módon való csökkentése egy emberileg felfogható formába nem lehetséges az Ön számára. A Licenc célján kívül nem készíthet másolatot, nem módosíthatja, nem foglalhatja hálózatba, nem adhatja kölcsön vagy bérbe, vagy más módon forgalmazhatja a Szoftvert; és nem teheti a Szoftvert elérhetővé „hirdetőtáblákon”, on-line szolgáltatásokon, távoli betárcsázással, hálózaton vagy bármilyen telekommunikációs vonalon keresztül; nem készíthet származékos munkát vagy bármely olyan munkát, amely teljesen vagy részben a Szoftveren alapul vagy abból származik. Jelen Licencszerződés feltételein belül, Ön átruházhatja a Szoftver összes Licencjogát más félre, biztosítva, hogy az eredeti eszköz, amely tartalmazza a Szoftvert, a hozzá kapcsolódó dokumentációt, és az összes szerzői jogvédelemmel kapcsolatos figyelmeztetést, valamint jelen Licenc példánya átadásra kerül a fél részére, és biztosítva azt, hogy az a fél elolvassa és elfogadja jelen Licenc feltételeit. Ha Ön átruházza a Szoftvert, nem tarthat meg másolatot vagy alkotórészeket a Szoftverből saját használatra. Jelen Szoftver kizárólag az Ön személyes, nem-kereskedelmi és nem-kormányzati természetű használatára érvényes."

    Értelmezés: nem a szoftvert veszed meg, hanem egy példány - EULA szerint is továbbadható - használati jogát, illetve a hozzátartozó adathordozót, dokumentációt stb.