Fable III
  • ratgab
    Utána buktam rögtön ahogy visszaléptem még 10000-et (hülye bosszúálló... ő a favorit, de amikor igazán kellett volna mindig bebukta a kört)... majd 5-ös szintű pitesütéssel összepitéztam 19000-et...Talán 13 kört csináltam végig összesen... azért ahhoz képest az nem kicsit jó fizetés!

Egyébként a kereskedést próbáltátok már? Lehet venni útszéli boltosoknál olyan tárgyakat, melyekre írja a játék, hogy kereskedésre jó (zsák krumpli, gabona, gyöngyök)! Ha ezeket megveszitek, majd bowerstone piacán a zálogosnak eladjátok igen jól lehet keresni! Úgy érdemes, hogy ahonnan meg akarod venni ott vagy megveszed az üzletet (25%-os árengedmény rögtön) vagy alkudozol (ezzel is ugyanennyit lehet elérni gyakorlatilag 5 környi interakcióval a botlossal)!

Ezután irány a bowerstone-i piac és a zálogos, ahol általában felárral el lehet ezeket adni (ha megveszed a zálogházat még nagyobb összeget kapsz értük, de lehet a zálogossal is alkudozni+ ha összebarátkozol vele még nagyobb összeget kapsz a cuccokért)! Például 1 db drága gyöngyön, melynek 6800-ra le lehet alkudni az árát egyik helyen 3000 aranyat (9000-ért vették tőlem alkudozás nélkül... most összehaverkodom a zálogossal és kiderül mennyit lehet még tőle plusszban kisajtolni) lehet keresni!