Fable III
  • IXEMGabeo
    sikerült a főszálat végigvinni. Igazatok volt, ezt a sötétséget nagyon könnyedén le lehetett győzni, csakis Waltert sajnáltam a végén:(, mindenesetre totál jó karakterem volt, bár elszúrtam kissé, mert véletlenül rányomtam, mikor Hodson megkérdezte, hogy felállítsuk e a sereget, nos én csak 5,6 milliót tettem be a kincstárba holott volt még legalább 1 millióm szinte pont elég lett volna ahhoz, hogy megmeneküljön mindenki, de mivel rányomtam, ezért 967 ezer lakos veszett oda. Amúgy ennek ellenére is, nem romlott az erkölcs, és még kiírta a végén a szöveg, hogy felnéznek rám és ilyenek, ráadásul minden ígéretet sikerült betartanom, talán egyszer hoztam költségkímélő döntést amikor megadóztattam a katonákat...azért az kemény volt, egy egy döntésnél megváltozott a környezet pl a sivatagban erőd épült ki:D

voltam a Búsfai démonkapuban is, mivel rájöttem fel kellett fejlesztenem 1 fegyvert, nos nem hiszitek el, de az aurorai démonbarlangos fegyverem fejlesztettem fel és annak köszönhetően jutottam be, bár csak katonai öltözéket kaptam...

a kincstáromban meg tudtam szerezni a kulcsot és kinyitottam a ládát, hát igazából pár tetoválást és egy kardot szereztem, ez az amikor orgiát kell rendezni a fejlesztése érdekében...

érdekes game volt hellyel közzel alig bírtam letenni, de mondjuk még mindig maradt egy felfedezetlen sziget és temérdek küldetés van szóval nincs vége:D