Fable III
-
IXEMGabeo #1401 megint haladtam sokat...
most tartok Auroránál, Walternek a szeme befeketedett, aztán a sivatagos hallucinációk után Ben újra ott volt, és Aurora aprócska "népe" is. Most kell felfedezzem a várost.
Nem mondom a 2 halott szellemgyerek küldetése nagyon állat volt 30 céhpecsét pontot kaptam:D, egyébként a sokk+örvény varázslat mivel megvan minden gyerekjáték...útonálló élőhalottak, vérfarkasok, manók, zsoldosok keményebbek, mint korábban, ez úgy kb Reaver palota incidens óta van...
2 kérdésem lenne, mindent meg lehet találni, van még 25 gnóm, és kb 19 ezüst kulcs, ami kéne, és még 18 db könyv, ami kellene.
nos, Malomkőn, hol van a harmadik barlang? ugyanis az 2. barlangnál ott a túloldalt láttam egy ezüstkulcsot azonban képtelenség volt megszerezni, gondoltam van még egy harmadik barlang, azt hol találom?
másik kérdésem Naposváron nem lehet teljesíteni azt a küldetést, hogy keressem meg a szökevény bűnözőket...az a baj, hogy a sárga csík semmit nem jelez és már átkutattam a várost, ezt a küldit nem tudom megcsinálni:S valami ötlet? tudjátok melyikről beszélek, a kocsma melletti vörös katonának kellenek ezek a szökevények Naposváron...előre is kössz, aki tudja.
Ja és egy utolsó kérdés->Búsfán ott a temető utáni részen (ahol Sam és Max bent volt) ott volt egy ajtó, amit csak aranykulccsal lehetett kinyitni. Ahhoz merre találok kulcsot? összesen 2 aranykulcs van a helyszínek között, egyet szereztem a Tanyázoknál és mégegy van Auroránál, na meg 1 van a szentélyemben is. Melyik nyithatja ezt az arany ajtót?