Fable III
  • Grove4
    Bocs a sok kommentért, de elolvastam a kapocs cikket, és hááááááát nem tudom, hogy milyen lesz a 3. rész, persze, majd objektívebb, vagy inkább szubjektívebb képet fogok kapni a játékról, ha majd játszottam is vele, szóval komplex véleményt majd csak azután mondok.

Ami így a cikk alapján nem tetszik:
    - "nem lesz életerő csíkunk" (ez szar, de ezt még ki bírom szerintem)
    - a játék sem lesz tehát olyan nehéz, amit személy szerint egy picit sajnálok, mert a kihívás mindig jó dolog.
    - "A következő zavaró dolog a tapasztalati pontok és szintfejlődés eltörlése volt" (Ez viszont a szememben egy hatalmas minusz, milyen dolog ez már egy "RPG"-ben :( , pedig nagyon szerettem, hogy a különböző színű kis gömböket gyüjtögetni kellett és ezután a kivánt képességekre elosztani...) Ehelyet kapunk egyféle XP-t ... :S
    - "nem létezik olyan, hogy inventory" Ez is elég "lol" döntés

+ Különböző kesztyűk viselésével varázslatok kombinálása
    + Küldetésekkel fejlődő fegyverek
    ++ és remélem maga a hangulat és a varázslatos környezet

Összefoglalva, nem értem, hogy miért kellett egyszerűsíteni az amúgy sem bonyolult játékon (jó, nyilván üzleti okai vannak, a vásárlói kör bővítése, meg ugye a hülye amerikaiak, akiknek kedvezni kell, mert nem tudják felfogni a kicsit is bonyolultabb dolgokat :S), mert egy - quasi - RPG-hez mérten egyáltalán nem bonyolult, azt hiszem ilyen tekintetben talán az első rész volt a legbonyolultabb a 3 közül.
    Végül, nehogy félreértés essék, ezt a véleményemet csak a cikk alapján mondom és bízom benne, hogy a játék végigjátszása után egyáltalán nem fogok ezekre a negatívumokra emlékezni.