Fable III
  • Sir Quno Jedi
    Hibás döntés volt. Most kezdheted előlről, pénzt keresel melóval, veszel belőle üzleteket és maxra rakod az árakat, vársz (közben melózhatsz is) és így 5 percenként nő a vagyonkád, abból újabb üzleteket veszel és így tovább. Később akár házakat is lehet venni, de ott nem érdemes szvsz. maxra tenni a bérleti díjakat, jó ahogy van. Idővel összejön a píz. Kezdőtőkének elmész az egyik demon door-hoz (asszem szellemházas részen van), aki egy ifgzi monarc-át kaar látni, te meg ugye már az vagy addigra, szal. bemész és kapsz 1 milcsát, amiből veheted az infrastruktúrát. Plusz, ha az emberek szeretnek baromira (mint engem), akkor folyton ajándékokkal tömnek, azokat felbontod és a zálogosoknál eladod, lehetőleg ott, ahol éppen felárat adnaka adott tárgyakért. Alkudni mindenhol kötelező term. méghozzá ugyanarra a cuccra többször is stb.

Csirkeversenyen is lehet nyerni, de az rizikós szvsz.

Mind1, eltart egy darabig és ez a játék legeslegeslegeslegeslegunalmasabb része, de összejön a píz. ÉN a fejemet vertem a falba, mert kifogytam a quest-ekből is szépen, guild seal-ek sem kellettek már, így unatkoztam murvára. Igaz, ilyenkor lehetne még szocializálódni, házasodni, gyereket csinálni stb., de ezt az első két részben már szénné untam.

Ezt szvsz. elkurták. Mert ha tudod előre, hogy a végére csak iszonyat vagyont kell felhalmozni, aszerint jársz el és természetes játékidő alatt össze is jön. Én viszont nem a vagyonra mentem, be is szoptam rendesen. Szar ez így. Főleg, hogy mondjuk eltelik 100 nap az évből és egy kanyi pízed nem folyik be, pedig be kellett volna csengessék neked az üzletekből és a házbérekből, de NEM. EZ így elmebeteg hülyeség.

Persze azt javasolják, hagyd ott terepen a gépet egy pár órára és jön a píz, de rohadjanak már meg.

Ez így inkább nagytőkésszimulátor lett, hiszen neked kell gazdaságilag felvásárolni Albiont (és Aurorát is) és jól keresni rajtuk, hogy végül meg tudd menteni a retkes seggüket.