1634
Fable III
  • Metontour
    Én az angolon vettem meg a régi angol accomra Microfost pontokból úgy közel 3000 pénzt fizettem de három DLC-t megvettem.
    Ezt a kiírást nem a DLC-knél hanem az Xp hotfix telepítésénél írja ki miután mindent úgy csináltam ahogy egy oldalon írták.
  • wesker24
    Melyik verziót vetted meg ? A magyart vagy az angolt ?

Mert azt irja nem sikerült migrálni a Dlc-ket !

Amugy a magyar Live pofátlanul drágán adja a DLC-ket !

Mivel USA-ban a 2 DLC együtt csak 12 dolcsi !

Mig a Magyar Live-ben 3 ezer FT-nál is több !
  • Metontour
    Sikerült megvennem a DLC-ket de a Traitors Keep-nél ki írja hogy baja van.Oké megpróbálom felrakni a javítást amiből magyar nyelvű nincsen a registry átírással de azt a hibát dobja miután elkezdi telepíteni hogy
    Failed to migrate dependent packages
    Valami megoldás van erre vagy várja hogy lesz-e belőle magyar aztán kidobtam 2000 pénzt az ablakon.
  • argo001
    Ö, azt hiszem, rémlik valami. Talán végigjátszottam párszor, gonosz és jó karakterrel egyaránt, valamint videót is készítettem róla. :)
  • Grove4
    Sziasztok, hol találok a neten egy normális világtérképet a játékhoz (tehát azt a nagyítósat, ahol látom az összes helyet)??
  • ratgab
    Ez egy komolytalanabb játék, mint az első rész, ami szintén nem a komolyságáról volt híres....
  • ratgab
    Én játszottam és nekem a 3. rész is tetszik! Az tény, hogy 2 különböző játékról beszélünk... csak a nevükben, meg a világban azonosak!
  • Ari18
    Játszottál már az első részével? mert ez ahhoz képest egy nagy nulla.
  • argo001
    Szerintem meg marha jó a játék. Nekem nagyon tetszik a grafikája is, a harcrendszer is jó, a küldetések is tetszenek. Nehéz fogást találni rajta így is. :)
  • Sir Quno Jedi
    Kéne hozzá egy HD textúra pack, mint a DA2-höz. DE így sem rossz.
  • mike01010101
    Nekem nagyon bejön ez a játék, ha kicsit jobb lenne pc-s szemmel az irányítás meg a texturák nagyobb felbontásuak lennének, nehéz lenne hibát találni benne (persze a saját vicces szintjén)
  • wedge31
    Végeztem a játékal 20h alatt egy full evil karival. Az első rész sokkal de sokkal jobban tetszett...
  • wesker24
    Jah nem is mond 250 Gb adatom veszett oda ! (Filmek játékok sorozatok zenék mind ) annyi ! Szedhetem le öket újból !
  • argo001
    Én is ott tartok, erre lefagy a mentésnél a gép, és cseszhetem az egészet...
  • wesker24
    Jah nekem is jól jönne egy mentés mert az 500 gigás vinyómon elszálltak az adatok minden odaveszett !

Pedig én is már a Lugasköi ellenállásnál voltam !
  • argo001
    Esetleg ha valaki annak a küldetésnek a környékéről át tudná dobni a mentését, akkor meg tudnám köszönni. :)
  • argo001
    Le lehet tölteni valahol Fable 3 mentéseket? Csak mert az én játékom kifagyott, amikor mentett, így elszarta az egészet. :( (Ott jártam egyébként, hogy egy helyről - ahol élőhalottakat öltünk le - kellett visszamenni Lugaskőbe).
  • hentesferi
    Megnézzük majd ! :))
  • ratgab
    Kevesebb életerő és nincs autoheal csata után!
  • ratgab
    Kapcsold be a kihívás módot, rögtön nem lesz olyan könnyű...
  • hentesferi
    nah sikerült full jó döntésekkel , össze ígéret betartásával , jóként végig vinni , egyszer sem öltem meg civilt , nem loptam , vagy törtem be :D és szerencsére egyszer sem haltam meg , ami kicsit zavar , hogy eléggé könnyűre sikeredett , főleg a vége.. :S azt hittem egy vicc , az a rész , nah nem baj :) hátra maradtak a mellék küldik , minden láda kinyitása , meg gnómok , kulcsok stb megszerzése ! :)
  • ratgab
    De ha x ember meghal, akkor nem kapsz negatív pontot... Az más, hogy morálisan elítélendő a kastély a Malommezőn, mikor Albion lakosait éppen mészárolják.
  • Cat 02 #1252
    Jajj már, itt nincs olyan, hogy jó vagy rossz ... Bordélyház ? Yes please, árvák majd játszanak az utcán ...
  • Sir Quno Jedi
    DE, mindenkit meg KELL menteni és még a hülye kívánságaikat is teljesíteni, meg az ígéreteinket is stb. EZ a feladata egy tökéletes beeing-nek. :DDD
  • ratgab
    Én már végigvittem... nekem ne mond, hogy mennyit kell talpalni és mennyi kell, csak mondom, hogy van választás... Kereskedéssel is leht 100-200 000 aranyakat szerezni! És nem kötelező mindenkit megmenteni... attól még te nem leszel rossz a végére, hogy szegény király vagy...
  • Sir Quno Jedi
    "fable 3 demon door 1 million gold"

gúgli és már meg is van ugye... :D

Amúgy Sunset House-nál van és monarch-nak kell lenned, azaz királynak, vagy királynőnek. Én full király(nő)i puccban odamentem és berosált, kinyitotta.
  • totyak
    Hol találom az 1 milliós démon kaput?
    Engem egyik sem enged be valamiért.
  • Sir Quno Jedi
    6,5 milcsa kell csak a katonságra és még mintegy 3 mila, ha jó döntéseket akarsz végig hozni (márpedig én kvázi angyalként fejeztem be). Szóval nem vitatkoznék. Az 50-es láda meg nonszensz, az leírás nélkül kissé húzós (és legalább olyan uncsi, mint a vagyonszerzés egyéb formái).
  • totya4
    Még csak az eleje fele vagyok, nem vagyok még király. Olvasgatom a fórumot, nem tiszta nekem ez az állami és magánvagyon, de mivel nem vagyok király, így persze nem is lehet állami vagyonom :) Szóval veszek házakat stb, az a magánvagyonom, később miből lesz az állami vagyon?
  • ratgab
    Csirkeversenyen csináltam 80 000-ből 500 000-et! Állítólag a generálissal is lehet nyerni, ami 10000 arany esetén 2 millió aranyat jelent, csak ugye ritkán nyer... de nekem már sokszor volt 2. helyezett is!
  • ratgab
    Jah és uralkodást alatt azthiszem minimum 2x van olyan, hogy pénzt kapsz mindenképp jó és rossz döntés esetén is... ez + 1,4 millió, így már rögtön van majd 5 milliód és még nem is ingatlanmogulkodtál!
  • ratgab
    1 démonajtóból és egy 50-es ezüstkulcsos ezüstládából összesen 3 milliót össze lehet szedni és nem kötelező mindig jó döntéseket hozni pl. kupleráj vagy árvaház...
  • totyak
    Most azzal szórakozok, hogy pitéket készítek és az árából házakat veszek, amiket kiadok. Szerencsére, ha nem a kastélyban vagyok, akkor nem múlik az idő.
    Pontosan melyik demon door-hoz kell mennem, mert én mindet végigjártam, de egyik sem nyílt ki? Hol találom és mit akar látni (nem tudom kibetűzni az írásodból :D )?
  • Sir Quno Jedi
    Hibás döntés volt. Most kezdheted előlről, pénzt keresel melóval, veszel belőle üzleteket és maxra rakod az árakat, vársz (közben melózhatsz is) és így 5 percenként nő a vagyonkád, abból újabb üzleteket veszel és így tovább. Később akár házakat is lehet venni, de ott nem érdemes szvsz. maxra tenni a bérleti díjakat, jó ahogy van. Idővel összejön a píz. Kezdőtőkének elmész az egyik demon door-hoz (asszem szellemházas részen van), aki egy ifgzi monarc-át kaar látni, te meg ugye már az vagy addigra, szal. bemész és kapsz 1 milcsát, amiből veheted az infrastruktúrát. Plusz, ha az emberek szeretnek baromira (mint engem), akkor folyton ajándékokkal tömnek, azokat felbontod és a zálogosoknál eladod, lehetőleg ott, ahol éppen felárat adnaka adott tárgyakért. Alkudni mindenhol kötelező term. méghozzá ugyanarra a cuccra többször is stb.

Csirkeversenyen is lehet nyerni, de az rizikós szvsz.

Mind1, eltart egy darabig és ez a játék legeslegeslegeslegeslegunalmasabb része, de összejön a píz. ÉN a fejemet vertem a falba, mert kifogytam a quest-ekből is szépen, guild seal-ek sem kellettek már, így unatkoztam murvára. Igaz, ilyenkor lehetne még szocializálódni, házasodni, gyereket csinálni stb., de ezt az első két részben már szénné untam.

Ezt szvsz. elkurták. Mert ha tudod előre, hogy a végére csak iszonyat vagyont kell felhalmozni, aszerint jársz el és természetes játékidő alatt össze is jön. Én viszont nem a vagyonra mentem, be is szoptam rendesen. Szar ez így. Főleg, hogy mondjuk eltelik 100 nap az évből és egy kanyi pízed nem folyik be, pedig be kellett volna csengessék neked az üzletekből és a házbérekből, de NEM. EZ így elmebeteg hülyeség.

Persze azt javasolják, hagyd ott terepen a gépet egy pár órára és jön a píz, de rohadjanak már meg.

Ez így inkább nagytőkésszimulátor lett, hiszen neked kell gazdaságilag felvásárolni Albiont (és Aurorát is) és jól keresni rajtuk, hogy végül meg tudd menteni a retkes seggüket.
  • totyak
    Sajnos balga módon mikor defficites lett az államkassza, minden magánvagyonomat belepumpáltam, hátha megoldódik. Nincs házam, meg semmi pénzem. Pitét sütögetek meg lantozok, de ezek nagyon keveset hoznak. Nincs valami más pénzszerzési lehetőség?
    Hol találok fizetős munkákat? Mindig csak céhpecsétet kapok a melókért.
  • Sir Quno Jedi
    Mert pl. a három HERO alapfegyót NEM lehet eladni, írja is az infojukban.
  • Sir Quno Jedi
    Magától nem fog és az embereid megdeglenek. DE ha összevakarsz úgy 9milát magadnak és azt betolod a kincstárba akkor nem lesz gond, minden pozitív döntést és ígéretmegtartást megengedhetsz magadnak. Kb. ennyi.
  • ratgab
    Igen megoldódik, ha gyűjtesz előtte eleget (ingatlanbérletből, csirkefutamból, munkából, kereskedelemből)!
  • argo001
    Kipróbáltam a játékot, és nagyon tetszik.
    Nagyon az elején tartok még, de nagyon tetszik a grafika, a környezet csodás. Az alábbi géppel próbáltam ki: AMD x2 255 (3,1GHz*2), 2 GB RAM, HD4670. Nem egy erőmű. :D Viszont, igaz csak 1024*768-ban és medium beállításokon, de teljesen játszhatóan fut (a legalacsonyabb fps kb 25), úgy, hogy véleményem szerint még így se néz ki rosszul.
  • totyak
    Ha királyként csak pozitív döntéseket hozok, akkor a végén megszívom, mert nem lesz zseton a seregre vagy megoldódik valahogy?