Fable III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék közben magától kilépett és mikor újraindítottam a játékot azt írta ki hogy hibás mentett file. A mentésem így elveszett és újra akarja kezdetni velem a játékot az elejétõl...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Pl kocsma borbély zálogos stb...
Meg az olyan házakat ami sokat érnek !
PL Millfieldsnél a 3 villa !
És ott volt egy mágus aki azt akarta hogy gyilkoljak meg valakit !
Mivel nálam az erkölcsi morál az egekben volt ezért még 1 db gyilkosság belefért !
Egy kicsit megcsappant az erkölcsi morál de nem vészes !
De cserébe új helyszinre juthattál még hozzá a Sötét szentélybe !
Ahol a mágusnak adtam 5k az ásatásokra ! És azt mondta hogy menjek vissza késöbb addigra hátha kiásnak valami értékes dolgot !
Oda mentem a célponthoz kivettem a biztonsági módot megvártam mig senki nem lesz a környéken aztán agyon löttem !
Aztán spuri a helyreõl vissza a mágushoz !
Ha az elején, akkor kezdd az olcsó házaktól felfelé.
WHAT?! An interference pattern?!
WHAT?! An interference pattern?!
Viszont úgy vettem észre a boltokat jobban megéri megvenni azokat ugyanis nem kell felújítani. Vagy ettõl függetlenül érdemes azért házakat is venni?
Egy idõ után és persze egy rakás ház után már egy kisebb vagyont kell a felújításra költeni.
Közben a Naplemete ház küldit is megcsináltam, tetszett.
Találkoztam egy varázsló kinézetû fickóval Búsfán egy erõtérrel elzárt rész elõtt.
Az akarja hogy gyilkoljak meg valakit.
Ha megteszem akkor gonosz leszek vagy milyen büntetés jár érte?
Én ugyanis szeretnék full jó lenni.
Egyébként mi van az erõtér mögött?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\"Egy gy?r? mind fölött\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az a köcsög Sam vagy a másik testvér állandoan megszökik elölem és állandoan csontikat idéz nekem !
Már kezdem unni a csontikat ! xD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A hangulat és a játékmenet teljesen berántja az embert és a játékmenetbeli ficsörök is tetszenek.
Amiért valszeg mégse fogok vele egyenlöre játszani az a elképesztö mocsok optimalizálás mert teljesen mindegy neki, hogy mindent maxra vagy mindent minimumra teszek belassul mint az állat. Ha kikapcsolom az árnyékot egy fokkal jobb de 2011-ben ne kelljen már árnyék nélkül játszani, fõleg ugy, hogy a látvány finoman szólva se igényli az erõmüvet.
Bár lehet, hogy itt hiába vár az ember bármi supportra mert valszeg nem lesz, mindenesetre a beigért fantasztikus pc-és port csak félig igaz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Inkább vedd meg elõvételben a Warhammer 40k Space Marine-t és akkor megkapod hozzá a Darksiders-t abban van akció bõven! Történet annál kevesebb monjuk....
De itt már azt az elsõ falut nincs sok kedvem befejezni, úgy õszintén. Nagyon nem motivál. Meg ez az erõs homoerotikus beütés se jön be túlságosan, akár poén, akár nem. Smároltam le férfit, meg nyomtam vele érzéki táncot...hát anyád, tényleg ezt kell néznem?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A sztoriról már nem is beszélve... Bratyó kezd megõrülni. Logikus lépés: taszítsuk az egész országot egy véres polgárháborúba! Ó igen, tényleg, eszembe se jutott más lehetõség, ami esetleg kevesebb emberélettel (1db) járna. Na mindegy, hagyjuk.
A játék lesz jobb?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
kicsit érdekes , hogy végre összegyûlt 12 ,millkó , betettem a Kincstárba , és elkezdtem a napi rendi pontokat végre , de mikor a 2. ponthoz értem , hogy adó csökkentés , vagy emelés legyen, ugye Hobson megmutatja a királyi kincstárat , és mondogatja hogy eléggé üres , meg alig volt ott arany is , pedig 12 millió van bent 😄 töltési képernyõnél is kiírja, hogy 0 az áldozatok száma majd a támadáskor , szóval tuti észrevette a game , hogy ennyit beadtam , de akkor miért nem látszik a Kincstárnál , meg miért mondogatja Hobson , hogy nem valami gazdag a tartalma ?😄
Az a kard sajnos nekem gyenge :S 67-et sebez , nekem van egy Casanova kardom , amit a boltba vettem , 78-at sebez , és rá megy még +12 sebzés , annál erõsebbet nem biztos , hogy fogok találni?😄
és am köszi a válaszokat Ratgab ! 😊
Csak az alatta lévõ ládát nyitja... utald át az összes pénzed a kincstárnak... DE tényleg az összeset már másképp nem férsz a ládához, amiben nekem konkrétan egy kard volt!
Ha eddig nem tudtátok volna körülbelül 3-4 olyan fegyver van a játékban, aminek fix helye van... a többi hely, ahol legendás fegyver van véletlenül generált fegyvert kap (a játékban lévõ 51-bõl 1 játékban max 26-ot lehet felvenni, amibõl kb 4 fix helyen van a többi 22-t pedig találomra helyezi el a legendás fegyverek helyén: boltokban, ládákban!)
Most megnéztem hirtelen és most nekem jó a Marketplace!
Fõküldi nem megy tovább, amíg nem mész vissza Page-hez, akkor sem ha megvan a szükséges céhpecsét!
Naplemente házat én még nem csináltam meg szóval lövésem sincs!