Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom a serialt accounthoz regisztrálja...amúgy offline és belépni a másik accounttal és újra kezdeni..
Tudtok segíteni?
A játék közben magától kilépett és mikor újraindítottam a játékot azt írta ki hogy hibás mentett file. A mentésem így elveszett és újra akarja kezdetni velem a játékot az elejétõl...
Nekem ugyanolyan árú ház és bolt közül a ház ad többet. Amútgy érdemes az ÖSSZES épületet megvenni, az a biztos.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A letölthetõ tartalmak Live account függõek vagy nem?Azért kérdezem mert én a magyarral szedtem le eddig néhány ingyenes kiegészítõt de a játék még a régi nem magyar Live accountommal megy.Át lehet valahogy rakni a Fable-t a régi accomról az újra valahogy?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
wesker24
Ott csak nagyobb épületeket érdemes megvenni !

Pl kocsma borbély zálogos stb...

Meg az olyan házakat ami sokat érnek !

PL Millfieldsnél a 3 villa !
wesker24
Amugy az erõtérrel én is találkoztam !

És ott volt egy mágus aki azt akarta hogy gyilkoljak meg valakit !

Mivel nálam az erkölcsi morál az egekben volt ezért még 1 db gyilkosság belefért !

Egy kicsit megcsappant az erkölcsi morál de nem vészes !

De cserébe új helyszinre juthattál még hozzá a Sötét szentélybe !

Ahol a mágusnak adtam 5k az ásatásokra ! És azt mondta hogy menjek vissza késöbb addigra hátha kiásnak valami értékes dolgot !

Oda mentem a célponthoz kivettem a biztonsági módot megvártam mig senki nem lesz a környéken aztán agyon löttem !

Aztán spuri a helyreõl vissza a mágushoz !
a házakkal csak az az idegesítõ, hogy romlik az állaguk, a boltoknak nem
ha a játék végefele vagy, akkor kezdhetek a boltokkal/drágább házakkal.
Ha az elején, akkor kezdd az olcsó házaktól felfelé.

WHAT?! An interference pattern?!

Érdekes nekem nem is olyan rég mondta valaki, hogy boltokat vegyek mert azok fizetnek jobban. Akkor mégis a házak? Most már akkor végképp nem tudom mi tuti!?
Kb a játék elejétõl folyamatosan vásárolom az ingatlanokat. Még nem tartok a játék felénél sem, de már most nem kell törõdnöm a pénzzel...

WHAT?! An interference pattern?!

Házak több pénzt adnak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sikerült megtalálnom a teljes felújítást a térképen, köszi!
Viszont úgy vettem észre a boltokat jobban megéri megvenni azokat ugyanis nem kell felújítani. Vagy ettõl függetlenül érdemes azért házakat is venni?
Egy idõ után és persze egy rakás ház után már egy kisebb vagyont kell a felújításra költeni.
Közben a Naplemete ház küldit is megcsináltam, tetszett.
Találkoztam egy varázsló kinézetû fickóval Búsfán egy erõtérrel elzárt rész elõtt.
Az akarja hogy gyilkoljak meg valakit.
Ha megteszem akkor gonosz leszek vagy milyen büntetés jár érte?
Én ugyanis szeretnék full jó lenni.
Egyébként mi van az erõtér mögött?
Hát igen.Van benne igazság.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lassan a 2 magost is 4-re kell cserélni.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Nem magyarul játszod?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Ez a Dead but not forgotten elég szivatós küldetés !

Az a köcsög Sam vagy a másik testvér állandoan megszökik elölem és állandoan csontikat idéz nekem !

Már kezdem unni a csontikat ! xD
Most mi van?

wedge31
<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

2 magos processzor nélkül ne is álljon le senki játszani vele.Ma már alapkövetelmény

V-sync be... hatások beállítás legalacsonyabbra! Nekem is szarul futott addig, míg ezt meg nem tettem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Már minden beállitást végigprobáltam de minimális a változás, driver csere nem volt mert abbol a legujabb van fent.

Nekem a v-sync kikapcsolással pont az ellenkezõje történt.... baromira elkezdett akadozni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kapcsold be a függõleges szinkronizálást (v-sync), a részletes beállításokban pedig vedd le legalacsonyabbra a bloomot és élsimítást tartalmazó hatások beállításait (bloom-ot, élsimítást vezérli és ráadásul bloom miatt baromi életlen lesz a játék), valamint én levettem még a látótávolságot, árnyékokat, fákat, vízet magas beállításra és így már tökéletesen fut!

VSyncet próbáld kikapcsolni, esetleg driver frissítés. Nekem laptopot tökéletesen fut, pedig nem olyan erõs.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31
Jó neked...<#eljen>

elitehun
Nálam nem laggol...
wedge31
No végre volt idöm feltenni a játékot és 3 óra után elég vegyesek a benyomásaim.
A hangulat és a játékmenet teljesen berántja az embert és a játékmenetbeli ficsörök is tetszenek.
Amiért valszeg mégse fogok vele egyenlöre játszani az a elképesztö mocsok optimalizálás mert teljesen mindegy neki, hogy mindent maxra vagy mindent minimumra teszek belassul mint az állat. Ha kikapcsolom az árnyékot egy fokkal jobb de 2011-ben ne kelljen már árnyék nélkül játszani, fõleg ugy, hogy a látvány finoman szólva se igényli az erõmüvet.
Bár lehet, hogy itt hiába vár az ember bármi supportra mert valszeg nem lesz, mindenesetre a beigért fantasztikus pc-és port csak félig igaz.

Szerintem keress másik játékot akkor ... ezzel nem fogsz jól szórakozni (férfival smárni meg táncolni nem muszály... egyébként ezek nekem sem tetszenek)!

Inkább vedd meg elõvételben a Warhammer 40k Space Marine-t és akkor megkapod hozzá a Darksiders-t abban van akció bõven! Történet annál kevesebb monjuk....

dronkZero
Igen, az sem tetszett igazán, de azzal egy darabig elvoltam. Végigjátszani nem volt türelmem. Ennyire az nem volt idegesítõ.

De itt már azt az elsõ falut nincs sok kedvem befejezni, úgy õszintén. Nagyon nem motivál. Meg ez az erõs homoerotikus beütés se jön be túlságosan, akár poén, akár nem. Smároltam le férfit, meg nyomtam vele érzéki táncot...hát anyád, tényleg ezt kell néznem?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Egyébként ez a játék paródiának készült nem komolykodni kell benne... szerintem!

Mi számít jónak? Elsõ résszel játszottál?

dronkZero
Ez végig ilyen irritálóan szar játék lesz, mint amilyennek az elsõ ~10 küldetésbõl látszik? Lesz kicsit komolyabb is, vagy marad ez a kardozós sims barbie gyerekszoba fíling? Nagyon gagyi, nagyon gáz. Erõltessem még, lesz jobb is, vagy ne fárasszam tovább magam vele?

A sztoriról már nem is beszélve... Bratyó kezd megõrülni. Logikus lépés: taszítsuk az egész országot egy véres polgárháborúba! Ó igen, tényleg, eszembe se jutott más lehetõség, ami esetleg kevesebb emberélettel (1db) járna. Na mindegy, hagyjuk.

A játék lesz jobb?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Esetleg próbáld meg úgy ,hogy kikapcsolod a tûzfalat és a vírusirtót!

Mint már említettem nekem simán bejelentkezik... ötletem sincs, hogy mi lehet a gond!

Én a traitor keep DLC csomagot pc-re szeretném letölteni, de a marketplace sose jelentkezik be nálam. Xbox live-on van profilom, a játékban is van, ha meg rámegyek a new account-ra az xbox live fõoldalra dob ki (ha be vagyok jelentkezve ott) és tudnák venni pontokat is. De a marketplace-ba a program files - microsoft games for windows live - clienten belül nem jelentkezik be. Azt írja ki Can't sign in. Please try again later. Code: 80131509. Esetleg valami ötlet mi a baj?
Folyamatban lévõ fõküldetés alatt (tehát ha már elvállaltad) nem tudsz más küldetést megcsinálni! Találkozz walterral, utána majd újra elérhetõ lesz!

cylonflatus
Bazzz csak nem vagyok annyira vak. A map-et behozva nekem csak két lehetõséget ad: ráközelítés (1-es gomb), gyorsutazás (2-es gomb), plusz egy a kilépés a map-rõl (esc). Hiába nyomom a 3-ast nem csinál semmit. Mondjuk a játék legelején vagyok még, most jöttem ki a könyvtárostól megszerezve a fater zenedobozát. Lehet, hogy ezért nincs még küldetéslistám? Amellet, hogy Walterrel kell találkozzak egy kocsmában kb 2-3 felvett küldim lehet, mindegyiket lakosok adták (vidd el a levelet xy-nak; menj ide, ásd ki, hozd vissza) <#nemtudom>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Ezt hogy nem vettem észre...<#falbav> Köszi srácok! <#integet2>

megnyomod az M-et , ugye map , és ott nyomsz egy küldetés listát , azt hiszem 3-as gomb 😊 és amelyiket kijelölöd az lesz az éppen kijelölt küldetés 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Térképen megkeresed és aktívnak jelölöd vagy legegyszerûbb a térképen nyomni egy hármast és akkor feljön egy lista amin ott vannak az elérhetõek és ki lehet választani.

cylonflatus
Egy kérdés: a küldetések között hol lehet váltani, melyik legyen az aktív? Már ha lehet, persze... köszi e3lõre is!

közben megvan 😊 csak a játék nem frissítette önmagát elég gyorsan 😄

nah , megkaptam a ládából egy legendary fegyót , ez most elég jó 😄

kicsit érdekes , hogy végre összegyûlt 12 ,millkó , betettem a Kincstárba , és elkezdtem a napi rendi pontokat végre , de mikor a 2. ponthoz értem , hogy adó csökkentés , vagy emelés legyen, ugye Hobson megmutatja a királyi kincstárat , és mondogatja hogy eléggé üres , meg alig volt ott arany is , pedig 12 millió van bent 😄 töltési képernyõnél is kiírja, hogy 0 az áldozatok száma majd a támadáskor , szóval tuti észrevette a game , hogy ennyit beadtam , de akkor miért nem látszik a Kincstárnál , meg miért mondogatja Hobson , hogy nem valami gazdag a tartalma ?😄

Fejleszd magad aztán leszel erõsebb. Igazából puskával sokkal könnyebb a játék és kb halhatatlan vagy szóval én sose használtam kardot, meg varázslatot se nagyon 😄

Arra gondoltok , mikor össze kellett állítanom Seth csontjait , aztán rámtámadtak a szellem õrök , megöltem õket és kaptam egy kardot ?

Az a kard sajnos nekem gyenge :S 67-et sebez , nekem van egy Casanova kardom , amit a boltba vettem , 78-at sebez , és rá megy még +12 sebzés , annál erõsebbet nem biztos , hogy fogok találni?😄

és am köszi a válaszokat Ratgab ! 😊

Egyik ilyen fix hely pont Cat kolléga által emlegetett Ezüstfenyvesi kard!

Sõt mindenki idõvel legjobb barátod lesz!

Csak az alatta lévõ ládát nyitja... utald át az összes pénzed a kincstárnak... DE tényleg az összeset már másképp nem férsz a ládához, amiben nekem konkrétan egy kard volt!

Ha eddig nem tudtátok volna körülbelül 3-4 olyan fegyver van a játékban, aminek fix helye van... a többi hely, ahol legendás fegyver van véletlenül generált fegyvert kap (a játékban lévõ 51-bõl 1 játékban max 26-ot lehet felvenni, amibõl kb 4 fix helyen van a többi 22-t pedig találomra helyezi el a legendás fegyverek helyén: boltokban, ládákban!)

Meddig fog tartani? Vagy arról nem írtak? Hol olvastad egyébként?

Most megnéztem hirtelen és most nekem jó a Marketplace!

Menedékben odamész a térképhez és nyomsz egy E-t, majd a nagyítót egy olyan részre viszed, ahol nincs település, ekkor kiírja, hogy összes renoválása 5-ös gomb... 5-ös benyom és már kész is!

Fõküldi nem megy tovább, amíg nem mész vissza Page-hez, akkor sem ha megvan a szükséges céhpecsét!

Naplemente házat én még nem csináltam meg szóval lövésem sincs!

Igen, csak abba. Silverpinesban csináld meg a küldetést, az ad egy korrekt kardot.