Fable III
-
ratgab #1198 Igen a "kenyérmorzsa" (iránymutató arany színű izék) nekem is hajlamos behülyülni, de rájöttem, hogy amíg nem hallgatod végig a küldetés adó mondókáját, addig a morzsa nem akarja "elismerni", hogy ténylegesen felvetted a küldetést!
Ha emeled a bérleti díjat egy települése 1 helyen, de ugyanazon településen azt nem kompenzálod egy jó cselekedettel (másik háznál csökkented a bérleti díjat), akkor megutálnak! Ez a megítélés csak az adott helységre vonatkozik, tehát ha Malommezőn növeled az egyik kastély bérleti díját, annak csak a Malommezeiek isszák meg a levét... pl Naposváron az semmilyen hatással nem lesz!
Természetesen az emelés, csökkentés oda vissza működik, ha emeled a díjat romlik a megítélésed, ha csökkented javul! Azonban ha egy adott településen pl Lugaskő 1 helyen emelsz, másik helyen csökkentesz (pl. egy Bódés árusnál megszűnteted a bérleti díjat, de a zálogosnál maxra veszed... így ugye a bódéstól nem kapsz kb. 200 aranyat a zálogosnál meg 8000 helyett 16000-et fogsz kapni), akkor a megítélésed nem változik mert 1 jó és 1 rossz cselekedet kioltja egymást (mint például ha 1 embert meggyilkolsz, de közben meg 3 jó cselekedetet hajtasz végre, akkor inkább jó lesz a megítélésed, mint rossz)!
Újra megkedvelés attól függ, hogy mennyire utálnak...pl.: én lugaskő piacán anélkül raktam maxra a bérletet, hogy bármit csökkentettem volne (nem tudtam, hogy mit csinálok) és egy idő után megutáltak, de amint lecsökkentettem pár helyen annyira bérletet, hogy több volt a csökkenés, mint az emelés napról napra megkedvelte, de ekkor már nem volt rájuk szükségem, mert pár millióból még a legdrábább dolgokat is zsebből kipengettem!
Malommezőn 3 kastély van összesen! Azthiszem ennyi az összes... apropó a hidat el ne felejtsd majd renoválni, amikor megnyílik az a mellékküldetés, mert így megnyitsz egy új helyszínt, ahol új mellékküldetések várnak!