1634
Fable III
  • IXEMGabeo
    thx...
  • wesker24
    Akkor az elég rizikos mert megvan az esélye annak hogy nem fog müködni !

Mert Élő Live Online accnál Online-on tárolja a mentéseket !

Ha Offline-ban játszaszments ki a Lionhead Studios Mappa-t és minden Xlive mappát amit csak találsz ! És reinstall után helyezd vissza oda ahol voltak !
  • ratgab
    Ok! Ha win7-ed van ott megtalálod, ahol mondtam!
  • IXEMGabeo
    pl ha újra akarom tenni a gépem, akkor hogy meglegyen a mentésem érted...mert egy ilyen játéknál nagyon fontos és gutaütést kapnék, ha elveszne a mentésem:S:S

amúgy tört játék van végig offline profilom volt és lesz is
  • ratgab
    Kódot nem tudom! Valószínűleg a már hirdetett saját készítésű NPC-t lehet azzal megcsinálni, de nem tudom hogy működik! XBox meg azért XBOX, mert nem különbözteti meg a XBox-os és Pc-s felhasználókat az XBOX live account (ami kell a Games For Windows Live-hoz való belépéshez)!

Pc-re DLC-ket a Games For Windows Marketplace-n belül tudsz letölteni, ha telepítetted a játékét és a live-ot, akkor marketplace-t is telepítettél! Marketplace-be csak online profillal tudsz belépni, de vigyázat, mert, csak akkor fog működni, ha arra a profilra telepíted a DLc-ket, amihez a Fable 3-at is rendelted! Ingyenes DLC-k letöltésre lépj be a marketplacebe (főoldala bugos, nem mutatja a képet, de ne foglalkozz vele), majd bal oldat játékbővítmények fül, ott FAble 3-t kikeres rákattint, majd legördít és jobb oldalt felsorolja az ingyenes DLC-ket... ezekre csak rákattintasz és már tölti is (van jópár)!

Amennyiben fizetős DLC-ket akarsz letölteni az egy kicsit máshogy működik( Marketplace-n belül sem Microsoft pontot nem lehet venni, sem Kártyával fizetni, mert hibás!):

A következőt kell tenned: Indítsd a játékot, majd amikor fut nyisd meg a live-ot játékon belül (Home) és ott bemész a saját fiókodba (bal oldalt a legszélső menü), majd onnan a jobb oldali microsoft pont opcióra! Ott tudsz már vásárolni Microsoft pontot (Én az Understonehoz és a Traitors keephez 1000 pontot vettem, abból pont kijön), amivel tudsz fizetős DLC-ket venni!

Miután megvan a pont kilépsz a játékból, megnyitod a Marketplace-t és ott a játékbővítmények FAbel3 opció alatt kiválasztod, amit meg akarsz venni, majd letöltés gombra kattintasz és a fizetésnél átmész a pontokkal fizetés opcióra! Így már működni fog! Marketplace elkezdi szépen letölteni őket és látni fogod, amikor kész lesznek, ekkor Marketplace bezárható, Játék indítható és meg is fog jelenni a DLC a játékban (többnyire a Menedékben a kibontható ajándékok között kell majd kibontani)!
  • ratgab
    C:\users (vagy felhasználók)\saját név (gép neve)\Saved GAmes\Lionhead Studios\Fable 3

Mihez kell egyébként? Mert ha tört játék után akarod áthelyezni a mentést úgy, hogy addig offline local profilba mentettél, akkor van egy rossz hírem... nem fog működni csak ha élő online profil offline részébe mentettél(sajnos saját bőrömön tapasztaltam én is)
  • IXEMGabeo
    Fable 3-nál, hol vannak a mentések? mert a dokumentumokban nem találom nálatok hol van?
  • Noodlee
    Akkor fegyverekből miért csak egyet tudok eladni, holott van 6.
  • Vlala #1226
    Nem, ha eladod, el lesz adva, és nem választhatod majd.
  • Noodlee
    Hiho!
    A zálogházban, amit el tudok adni, fegyver, tetoválás, stb, az mind olyan, amiből minimum 2 van? Úgy értem, hogy amit ott eladok pl. fegyvert, abból 1 darabom megmarad a polcon "otthon"?
  • wesker24
    A zálogosnál tudsz eladni mindenféle vackot amit összegyüjtesz !

Naposfalván is ott van rögtön mindjárt jobb oldalt a bejáratnál !
  • totyak
    Üdv!
    Miután király lettem, mindig csak jó döntéseket hoztam. Ez ugye azzal jár, hogy kiürül a kincstár. Hogy lehetne megtölteni?
    Illetve másik kérdésem, hogy a nálam levő drágaköveket, meg egyéb holmikat hol tudom eladni?
    THX
  • DoA016
    Sziasztok!

Megvettem a Fable 3at , és adódott egy gondom. Ajándékba adtam egy ismerösömnek ,mert tudom hogy RPG fan ,de amikor kibontottuk volt benne egy kártya amit nem tudtunk sehol sem felhasználni, pedig követtük az utasitást rajta... 4x4 es kód vam rajta amit az xbox.comon lehetne felhasználni, amit alapbol nemértek hisz PCre vettük....ha másnak sikerült megoldania kérem szóljon! és ha esetleg tudnátok hol tudok PCre letölteni DLC ket azt megköszönném ^^
  • Cat 02 #1221
    Yap, mászkálhatsz akármennyit és így jön be a pénz az épületekből.
  • IXEMGabeo
    valahogy a miniküldetéseket nem csinálták meg jól, keresd meg ezt azt, vidd el a küldöttnek ezt azt a tárgyat, az a baj, hogy a térkép nem jelzi hol van éppen az illető csak bedob a falu közepére azt keresd meg az illetőt a 20 felkiáltójeles közül:S merthogy efféle küldetést nem érdemes úgy csinálni, hogy külön külön egyenként mindenkinek:D:D egyébként a Kartácsmestert nagy nehezen levertem, közbe szaggatott is rendesen, aztán megkegyelmeztem neki így mellém állt:D:D:D most tartok ott, hogy a Naposvárfalva lakosokon segítenem kell itt ott...randiztam is egy Ernie nevű csákóval:D de elvetetni nem fogom magam maradjon csak szerelmes az állat, Bill kováccsal is, és Hannah-val is összehaverkodtam. Sethnek pl nem adtam oda a levelet hirtelen el is tűnt a térképről, mert most új küldetések vannak:S

ez a része nagyon rendszertelen lett a játéknak...
  • wesker24
    Én ugyanigy jártam a GTA IV-el ! Mert Offline Profillal játszottam !
  • ratgab
    Fel! Én meg miután megvettem a live kulcsot a játékhoz gyakorlatilag használhatatlanná tettem a mentéseim, így kezdhettem elölről!
  • Lucifair
    Hy.Én most lettem király a gameban.Az a kérdésem h fel lehet anélkül készülni tudjátok mire hogy jó király maradok és nem baszok ki a néppel?
  • csgj
    Milyen jó lenne, ha lehetne több ezer gyereket potyogtatni, kést adni a kezükbe, aztán máris kész a hadsereg! Be is sz*rna a bátyó! :-P
  • TDantes
    Aha, kár. Pedig érdekes lett volna.
  • wesker24
    Csak kisgyermek korig nö tovább nem !
  • TDantes
    De megnő majd?
  • Cat 02 #1212
    Ja, szeretni fog <3
  • TDantes
    Most az a kérdésem lenne, mi van a gyerekkel? Elvettem egy nőt, vettem házat, gyereket szült , és mit lehet ezzel kezdeni? Nőni fog az a gyerek? Már olyan régóta pólyás. Lehet nevelni? Van rá hatással, ha ölelgetem meg fütyülök neki, meg effélék?
  • Cat 02 #1210
    Tartsd lenyomva a bal egérgombot.
  • Noodlee
    Hello!
    Valaki megmondaná nekem, hogy mi a fütty az a virtuóz csapás?
    Elég sok fegyver fejlesztést ezzel kéne megoldanom, de azt sem tudom, hogy hogyan :)
  • ratgab
    Nekem is szaggatott, de ez segített!
  • TDantes
    Majd kipróbálom.
  • TDantes
    Nem, mert néhol jó. A Witcher 2 meg reccenés nélkül fut
  • ratgab
    Függőleges szinkronizáció bekapcsol, részletes beállításokban a Hatások beállítása legalacsonyabbra, árnyékok, fák, víz magasra beállít és így már jó lesz!
  • IXEMGabeo
    nem lehet h túl melegszik a géped vagy éppen a procid gyengébb hozzá?
  • TDantes
    Ok, kösz. Erre magamtól is rájöhettem volna.

Még egy kérdés.

-Miért szaggat egyre jobban?Az elején jászható volt, most meg szar az egész. Fos. Akad, élvezhetetlen. Most ez mi? Ilyen optimalizálatlan? Vagy mit csináljak vele? Mindent minimumra vettem, ugyanolyan fos. Ilyen a világon nincs, hogy megvan hozzá a gépem, de egyszer csak játszhatatlan lesz. Tökre megérte így megvenni...
  • ratgab
    Van egy elvállalt főküldetésed, amit nem teljesítettél! Vannak olyan helyzetek, amikor a főküldetés olyan szakaszában vagy, ahol már csak egy lépés választ el a befejezéstől és ilyenkor lezáródnak a mellékküldetések! Add le az aktuális Főküldit és után újra megnyílnak a mellékküldetések!
  • TDantes
    Eh..lehet én vagyok a hülye, de!

Miért nem tudok dolgozni ? Tegnap még lehetett pitét sütni, lantozni, megvettem ezeket a képességeket, szép kis summát kerestem vele. Ma is akartam, és nem lehet. Nincs ilyen opció. Most ilyenkor mi a bánat van?
  • ratgab
    Úton van az eén kulcsom is... XD
  • wesker24
    Ennyi ! Nincs miröl beszélni ! WAREZ IS OVER NOW ! XD

Most már nekem is eredeti a Fable 3 !

Megyek is megnézem a multi részét ! :D
  • ratgab
    Igen a "kenyérmorzsa" (iránymutató arany színű izék) nekem is hajlamos behülyülni, de rájöttem, hogy amíg nem hallgatod végig a küldetés adó mondókáját, addig a morzsa nem akarja "elismerni", hogy ténylegesen felvetted a küldetést!

Ha emeled a bérleti díjat egy települése 1 helyen, de ugyanazon településen azt nem kompenzálod egy jó cselekedettel (másik háznál csökkented a bérleti díjat), akkor megutálnak! Ez a megítélés csak az adott helységre vonatkozik, tehát ha Malommezőn növeled az egyik kastély bérleti díját, annak csak a Malommezeiek isszák meg a levét... pl Naposváron az semmilyen hatással nem lesz!

Természetesen az emelés, csökkentés oda vissza működik, ha emeled a díjat romlik a megítélésed, ha csökkented javul! Azonban ha egy adott településen pl Lugaskő 1 helyen emelsz, másik helyen csökkentesz (pl. egy Bódés árusnál megszűnteted a bérleti díjat, de a zálogosnál maxra veszed... így ugye a bódéstól nem kapsz kb. 200 aranyat a zálogosnál meg 8000 helyett 16000-et fogsz kapni), akkor a megítélésed nem változik mert 1 jó és 1 rossz cselekedet kioltja egymást (mint például ha 1 embert meggyilkolsz, de közben meg 3 jó cselekedetet hajtasz végre, akkor inkább jó lesz a megítélésed, mint rossz)!

Újra megkedvelés attól függ, hogy mennyire utálnak...pl.: én lugaskő piacán anélkül raktam maxra a bérletet, hogy bármit csökkentettem volne (nem tudtam, hogy mit csinálok) és egy idő után megutáltak, de amint lecsökkentettem pár helyen annyira bérletet, hogy több volt a csökkenés, mint az emelés napról napra megkedvelte, de ekkor már nem volt rájuk szükségem, mert pár millióból még a legdrábább dolgokat is zsebből kipengettem!

Malommezőn 3 kastély van összesen! Azthiszem ennyi az összes... apropó a hidat el ne felejtsd majd renoválni, amikor megnyílik az a mellékküldetés, mert így megnyitsz egy új helyszínt, ahol új mellékküldetések várnak!
  • krisztajo
    Én eddig úgy tudtam sok gyilkolós küdli van, de ha még sincs akkor nem kérdés hogy megcsinálom.
    Családom nekem sincs, de mindenkivel barátkozom a pecsétek miatt.
    Ezek a kapcsolattartó küldik a legrosszabbul sikerült része a játéknak.
    Már a hajamat tépem a vidd ide vagy hozd el onnan küldiktől.
    Ráadásul többet nem is igazán jó felvenni ezekből egyszerre, mert a térkép a kijelölésnél hajlamos behülyülni.
    Engem ilyen esetekben többször is visszairányított a küldi adóhoz a célpont helyett.
    Sejtettem hogy Malommező kastélyait érdemes megvenni csak még nincs annyi pénzem.
    Illetve már van, csak akkor egy garasom sem maradna.
    Egyáltalán nem vagyok türelmetlen, mint mondtam nem is emeltem bérleti díjat sehol sem.
    Csak a 9-10 milla olyan hihetetlenül nagy számnak tűnik, hogy úgy érzem sosem fog összejönni.
    A taktikáddal kapcsolatban azért lenne egy kérdésem.
    Ha mondjuk Malommező két kastélyának árát felhúzom maxra utána úgy is megtudok szabadulni a közutálatltól ha majdnem teljesen leveszem?
    És mennyi idő kell amíg újra megkedvelnek a bérlők?
    Egyáltalán Malommezőn a két kastélyon kívül lehet valamit még venni?
    Azt már én is észrevettem, hogy a Menedékben nem telik az idő.
    Tény hogy így szenvedni kell a pénzért, de rossz nem szeretnék lenni.
  • ratgab
    Nem sok ilyen gyilkolós küldetés lesz ... Nekem 25 óra volt úgy, hogy egy rakás mellékküldetést a végére hagytam... most már kb. 2-3 órája csak mellékküldetéseket csinálok! Mindezt úgy, hogy a játékban nem nagyon barátkoztam, családdal se sokat törödtem, szóval csak a felszínt karcolgattam!

Malommezőn vegyél meg egy kastélyt, mert igaz, hogy 150-200 000 1 db, de ha maxra veszed a bérleti díjat, akkor 5 percenként 17000-et kapsz, ami baromi jó... bevételből pedig újabb drága épületeket vehetsz! Igazából a játék legeslegvégére kell a pénz, de oda, ha teljesen jó akarsz lenni, minden ígéreted betartod és mindenkit megmentesz 9 millió kell! Amint minden ház a tiéd Albionban és alkalmazod a taktikámat (sokat hozó üzletek bérleti díja legmagasabbra, keveset érőké pedig 0-ra) már simán 200 000-ek jönnek 5 percenként! Ha nagyon türelmetlen fajta vagy, akkor 1 órára hagyd úgy a játékot (ne a menedékben, mert ott nem telik az idő) és ha egész Albion a tiéd 1 óra alatt 1,8 milliót is kereshetsz!

Ez kicsit türelemjáték is, de ha egyáltalán nem érdekelnek a következmények (rossz vagy), akkor nem kell 1 megveszekedett garast sem keresned... úgy is végigvihető a játék!
  • ratgab
    Fősztori után épp most csinálom az Aurorai küldetéseket és ez megy a háttérben, miközben homok fúriákkal küzdök a tűző sivatagi napon!

Aurorai sivatagban

Baromi jó kis zene... a szám felétől már nagyon igazi arabos!