Fable III
  • ratgab
    Nem sok ilyen gyilkolós küldetés lesz ... Nekem 25 óra volt úgy, hogy egy rakás mellékküldetést a végére hagytam... most már kb. 2-3 órája csak mellékküldetéseket csinálok! Mindezt úgy, hogy a játékban nem nagyon barátkoztam, családdal se sokat törödtem, szóval csak a felszínt karcolgattam!

Malommezőn vegyél meg egy kastélyt, mert igaz, hogy 150-200 000 1 db, de ha maxra veszed a bérleti díjat, akkor 5 percenként 17000-et kapsz, ami baromi jó... bevételből pedig újabb drága épületeket vehetsz! Igazából a játék legeslegvégére kell a pénz, de oda, ha teljesen jó akarsz lenni, minden ígéreted betartod és mindenkit megmentesz 9 millió kell! Amint minden ház a tiéd Albionban és alkalmazod a taktikámat (sokat hozó üzletek bérleti díja legmagasabbra, keveset érőké pedig 0-ra) már simán 200 000-ek jönnek 5 percenként! Ha nagyon türelmetlen fajta vagy, akkor 1 órára hagyd úgy a játékot (ne a menedékben, mert ott nem telik az idő) és ha egész Albion a tiéd 1 óra alatt 1,8 milliót is kereshetsz!

Ez kicsit türelemjáték is, de ha egyáltalán nem érdekelnek a következmények (rossz vagy), akkor nem kell 1 megveszekedett garast sem keresned... úgy is végigvihető a játék!