Fable III
  • ratgab
    Egyetértek! Én is végigértem már a mai nap folyamán! Többet vártam a végétől (főboss egy vicc volt.... kapott vagy 15 csapást a fullra fejlesztett kalapácsomból és megfeküdt) és úgy lett 29 órás a végigjátszás, hogy még nem gyűjtöttem össze mindent (aminek jelenleg, hogy nem eredeti a játék nem is sok értelmét látom, majd ha megveszem eredetiben majd összeszedek mindent) és még kimaradt pár mellékküldetés, azokkal együtt, melyek a főszál után nyílnak meg!

Összességében, amit felróhatok a játéknak az a kevés fegyver, kevés ruha! Nehézségre nem mondanám, hogy könnyű lenne... igaz, hogy nem lehet meghalni, de ha sokszor kiütnek, akkor nem is fejlődsz..

Legtöbbször a legnagyobb élőhalottak okoztak fejtörés (sok kisebbet idéznek első támadáskor és ha körbevesznek, akkor gáz van), valamint a Vérfarkasok! A játék végéig így is elpuffogtattam 51 gyógyító lötyit... nem is tudom mi lenne, ha a kihívás módban játszottam volna... szerintem tuti többször halok el (kb. 4x, azért sikerült lepadlózni, amikor körbe vettek). Kihívás módban, azért már ügyelni kell a gyógyító lötyik mennyiségére is gondolom (ez az idéző lötty meg szerintem egy baromság... szellemlények csak elcsaklizzák a kill-ért járó xp-t... nem is használtam csak kb. 2x egész játék alatt)!

Gnóm keresősdni kifejezetten szórakoztatott... Ha belegondol az ember egy sima gyűjtögetős quest, de amiket beszólnak a gnómok.... először elröhögöd magad, majd kaján vigyorral az arcodon emeled a szemed elé a puskát és durrantod fejbe a kis szemtelen nyomoroncokat! Egyszerűen zseniális!

Játék végére kincstárban majd 2 millió arany maradt... az én zsebemben meg közel 8 millió! Jah és vagy 15 ládát nem nyitottam ki az uralkodáshoz vezető úton!