1634
Fable III
-
ratgab #1154 Mi számít jónak? Első résszel játszottál? -
#1153 Ez végig ilyen irritálóan szar játék lesz, mint amilyennek az első ~10 küldetésből látszik? Lesz kicsit komolyabb is, vagy marad ez a kardozós sims barbie gyerekszoba fíling? Nagyon gagyi, nagyon gáz. Erőltessem még, lesz jobb is, vagy ne fárasszam tovább magam vele?
A sztoriról már nem is beszélve... Bratyó kezd megőrülni. Logikus lépés: taszítsuk az egész országot egy véres polgárháborúba! Ó igen, tényleg, eszembe se jutott más lehetőség, ami esetleg kevesebb emberélettel (1db) járna. Na mindegy, hagyjuk.
A játék lesz jobb? -
ratgab #1152 Esetleg próbáld meg úgy ,hogy kikapcsolod a tűzfalat és a vírusirtót! -
ratgab #1151 Mint már említettem nekem simán bejelentkezik... ötletem sincs, hogy mi lehet a gond! -
Gábor3 #1150 Én a traitor keep DLC csomagot pc-re szeretném letölteni, de a marketplace sose jelentkezik be nálam. Xbox live-on van profilom, a játékban is van, ha meg rámegyek a new account-ra az xbox live főoldalra dob ki (ha be vagyok jelentkezve ott) és tudnák venni pontokat is. De a marketplace-ba a program files - microsoft games for windows live - clienten belül nem jelentkezik be. Azt írja ki Can't sign in. Please try again later. Code: 80131509. Esetleg valami ötlet mi a baj? -
ratgab #1149 Folyamatban lévő főküldetés alatt (tehát ha már elvállaltad) nem tudsz más küldetést megcsinálni! Találkozz walterral, utána majd újra elérhető lesz! -
#1148 Bazzz csak nem vagyok annyira vak. A map-et behozva nekem csak két lehetőséget ad: ráközelítés (1-es gomb), gyorsutazás (2-es gomb), plusz egy a kilépés a map-ről (esc). Hiába nyomom a 3-ast nem csinál semmit. Mondjuk a játék legelején vagyok még, most jöttem ki a könyvtárostól megszerezve a fater zenedobozát. Lehet, hogy ezért nincs még küldetéslistám? Amellet, hogy Walterrel kell találkozzak egy kocsmában kb 2-3 felvett küldim lehet, mindegyiket lakosok adták (vidd el a levelet xy-nak; menj ide, ásd ki, hozd vissza) -
#1147 Ezt hogy nem vettem észre... Köszi srácok! -
hentesferi #1146 megnyomod az M-et , ugye map , és ott nyomsz egy küldetés listát , azt hiszem 3-as gomb :) és amelyiket kijelölöd az lesz az éppen kijelölt küldetés :) -
Cat 02 #1145 Térképen megkeresed és aktívnak jelölöd vagy legegyszerűbb a térképen nyomni egy hármast és akkor feljön egy lista amin ott vannak az elérhetőek és ki lehet választani. -
#1144 Egy kérdés: a küldetések között hol lehet váltani, melyik legyen az aktív? Már ha lehet, persze... köszi e3lőre is! -
hentesferi #1143 közben megvan :) csak a játék nem frissítette önmagát elég gyorsan :D -
hentesferi #1142 nah , megkaptam a ládából egy legendary fegyót , ez most elég jó :D
kicsit érdekes , hogy végre összegyűlt 12 ,millkó , betettem a Kincstárba , és elkezdtem a napi rendi pontokat végre , de mikor a 2. ponthoz értem , hogy adó csökkentés , vagy emelés legyen, ugye Hobson megmutatja a királyi kincstárat , és mondogatja hogy eléggé üres , meg alig volt ott arany is , pedig 12 millió van bent :D töltési képernyőnél is kiírja, hogy 0 az áldozatok száma majd a támadáskor , szóval tuti észrevette a game , hogy ennyit beadtam , de akkor miért nem látszik a Kincstárnál , meg miért mondogatja Hobson , hogy nem valami gazdag a tartalma ?:D -
Cat 02 #1141 Fejleszd magad aztán leszel erősebb. Igazából puskával sokkal könnyebb a játék és kb halhatatlan vagy szóval én sose használtam kardot, meg varázslatot se nagyon :D -
hentesferi #1140 Arra gondoltok , mikor össze kellett állítanom Seth csontjait , aztán rámtámadtak a szellem őrök , megöltem őket és kaptam egy kardot ?
Az a kard sajnos nekem gyenge :S 67-et sebez , nekem van egy Casanova kardom , amit a boltba vettem , 78-at sebez , és rá megy még +12 sebzés , annál erősebbet nem biztos , hogy fogok találni?:D
és am köszi a válaszokat Ratgab ! :) -
ratgab #1139 Egyik ilyen fix hely pont Cat kolléga által emlegetett Ezüstfenyvesi kard! -
ratgab #1138 Sőt mindenki idővel legjobb barátod lesz!
Csak az alatta lévő ládát nyitja... utald át az összes pénzed a kincstárnak... DE tényleg az összeset már másképp nem férsz a ládához, amiben nekem konkrétan egy kard volt!
Ha eddig nem tudtátok volna körülbelül 3-4 olyan fegyver van a játékban, aminek fix helye van... a többi hely, ahol legendás fegyver van véletlenül generált fegyvert kap (a játékban lévő 51-ből 1 játékban max 26-ot lehet felvenni, amiből kb 4 fix helyen van a többi 22-t pedig találomra helyezi el a legendás fegyverek helyén: boltokban, ládákban!) -
ratgab #1137 Meddig fog tartani? Vagy arról nem írtak? Hol olvastad egyébként?
Most megnéztem hirtelen és most nekem jó a Marketplace! -
ratgab #1136 Menedékben odamész a térképhez és nyomsz egy E-t, majd a nagyítót egy olyan részre viszed, ahol nincs település, ekkor kiírja, hogy összes renoválása 5-ös gomb... 5-ös benyom és már kész is!
Főküldi nem megy tovább, amíg nem mész vissza Page-hez, akkor sem ha megvan a szükséges céhpecsét!
Naplemente házat én még nem csináltam meg szóval lövésem sincs! -
Cat 02 #1135 Igen, csak abba. Silverpinesban csináld meg a küldetést, az ad egy korrekt kardot. -
ratgab #1134 8 millió kincstári összegnél elkezdtem mellékküldiket csinálni úgy, hogy nulla arany volt a személyes vagyonom... megcsináltam olyan 6-8 mellékküldetést és 6-7 milliós összeggel folytattam a királykodást, amikor meguntam a mellékküldiket! -
ratgab #1133 9 millió is elég, mert nem csak kiadásod lesz, hanem bevételed is! Már végigjátszottam, szóval ez már tuti! -
ratgab #1132 Közelharcolok igen! -
hentesferi #1131 Nah egy kis kérdés áradat :)
Ha megszedtem magam pénzzel , és minden boltot , bódét , lakást alacsony bevételre teszek , akkor vissza nyerem mindenki bizalmát hamar ? :)
a másik meg az , hogy elértem az aranykulcsot, ami az arany kupac tetején található , ha sok a pénze az embernek , nah az a kulcs csak az alatta lévő ládába való ? vagy bárhol betudom váltani , és ha igen , hol van valami jó legendás kard ? mert ami az arany kupac mögött van az egy :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!puska , az meg nekem nem annyira kell : \ inkább valami kard -
Atilorn #1130 Hírben olvastam, hogy átmenetileg nem elérhető a marketplace. -
Atilorn #1129 Mindegyik szobrot 4x kell megmozgatni. -
Metontour #1128 Gondoltam megveszem ezt a Traitor Keep DLC-t de mikor átutalnám azt írja hogy hiba a tranzakció közben próbáljam később.Csinált valakinek hasonlót?Ha igen mi a megoldás?Köszi! -
krisztajo #1127 Köszönöm szépen a válaszokat.
Teljesen igazad volt miután elmentem az ellenálláshoz visszatértek a munkát adó küldik.
Valahogy sejtettem hogy a Vadászlakot nem lehet kiadni, csak az kavart meg, hogy Jasper épp akkor beszélt arról hogy adjam ki a házakat amikor odaértem.
Már vettem több házat és boltot több helyen is viszont a felújítással bajban vagyok.
Azt olvastam a régebbi hsz-ekben hogy lehet távolról felújítani őket egyszerre.
De hogyan? Nekem ilyen lehetőség nem jelent meg.
Vagy ez csak akkor él ha az adott helyen már mindent megvettem?
Az árakat még sehol sem emeltem, majd később meglátom.
Végre Búsfán találtam kovácsolást is.
Most megint nekiállok a mellékküldiknek.
Jól gondolom hogy addig amíg nem megyek vissza Page-hez nem megy tovább a főszál akkor sem ha meglesz a 100 db céh pecsét?
Csak azért kérdem mert minden mellékküldit szeretnék még előtte befejezni amiket eltudok érni.
Útközben találtam egy olyan helyet amit Naplemente háznak hívnak.
Először nappal voltam ott és csak a romot láttam de másodszor már éjszaka mentem vissza és csak lestem.
Viszont vagy félórát vacakoltam a szobrokkal de nem történt semmi.
Itt mit kéne csinálni? -
hentesferi #1126 Hát igen nehézségre nem lett valami nehéz , szerencsére elmondhatom , hogy még nem haltam meg egyszer sem a játéban :D nah de még a Királykodás java hátra van :)
Am ha összegyűlik 11-12 millió , és beteszem az egésszet a Kincstárba , akkor mondhatni jó leszek ? :D és nem kell többet a pénzzel problémázni ? elég lesz fullra mindenre ?:) -
#1125 Én a kihívás módban játszottam és minden harc annyiból állt, hogy lőttem elvetődtem, lőttem elvetődtem ennyi 3x ha "meghaltam" fejlődni is tök felesleges, bagatel az egész harc a játékban. Persze ha közelharcolsz akkor úgy nehezebb, mert szinte minden ütést levédenek el lett ez szúrva rendesen. -
ratgab #1124 Egyetértek! Én is végigértem már a mai nap folyamán! Többet vártam a végétől (főboss egy vicc volt.... kapott vagy 15 csapást a fullra fejlesztett kalapácsomból és megfeküdt) és úgy lett 29 órás a végigjátszás, hogy még nem gyűjtöttem össze mindent (aminek jelenleg, hogy nem eredeti a játék nem is sok értelmét látom, majd ha megveszem eredetiben majd összeszedek mindent) és még kimaradt pár mellékküldetés, azokkal együtt, melyek a főszál után nyílnak meg!
Összességében, amit felróhatok a játéknak az a kevés fegyver, kevés ruha! Nehézségre nem mondanám, hogy könnyű lenne... igaz, hogy nem lehet meghalni, de ha sokszor kiütnek, akkor nem is fejlődsz..
Legtöbbször a legnagyobb élőhalottak okoztak fejtörés (sok kisebbet idéznek első támadáskor és ha körbevesznek, akkor gáz van), valamint a Vérfarkasok! A játék végéig így is elpuffogtattam 51 gyógyító lötyit... nem is tudom mi lenne, ha a kihívás módban játszottam volna... szerintem tuti többször halok el (kb. 4x, azért sikerült lepadlózni, amikor körbe vettek). Kihívás módban, azért már ügyelni kell a gyógyító lötyik mennyiségére is gondolom (ez az idéző lötty meg szerintem egy baromság... szellemlények csak elcsaklizzák a kill-ért járó xp-t... nem is használtam csak kb. 2x egész játék alatt)!
Gnóm keresősdni kifejezetten szórakoztatott... Ha belegondol az ember egy sima gyűjtögetős quest, de amiket beszólnak a gnómok.... először elröhögöd magad, majd kaján vigyorral az arcodon emeled a szemed elé a puskát és durrantod fejbe a kis szemtelen nyomoroncokat! Egyszerűen zseniális!
Játék végére kincstárban majd 2 millió arany maradt... az én zsebemben meg közel 8 millió! Jah és vagy 15 ládát nem nyitottam ki az uralkodáshoz vezető úton! -
Gábor3 #1123 Nekem is bejött már a mentéses hiba, ezért én újrakezdtem. :S Szerencsére a 2. végigjátszásnál jött csak elő.
A végső harc szerintem is gyenge volt. Lehetett volna sokkal látványosabb, ötletesebb. Pl, Walter testéből kiszállna a gonosz, majd lő alám egy szurok tócsát ami beszív és az aurora templomba (ahol először jelent meg, ott a főcsarnokban) jelennénk meg, ahol saját testével járulna elénk. Hatalmas lenne, tüskéket, szurkot, valamint rabszolgáit dobálná ránk és nem lenne elég csak ütnünk, hanem gyenge pontjait kell előbb elintézni, aztán ő magát. Látványosan halna meg végül. Valami olyasmi mint a Prince of Persia 2008-ban Ahriman, csak itt félelmetesebb lenne és nem 2D-s formában. -
NovaTerra #1122 Tudom. Csak ugye a napszakok változásával, de érdekes módon a nagy boss fight-ig hátralévő napok nem változik, szóval addig kalandozik az ember, amíg akar, a pénz meg jön magától. Így a kiadások legyen az 6,5 millió vagy akármennyi könnyedén összejön. A végső harc is csalódás volt számomra, lényegében kétszer idéztem lényeket, meg 3-szor rálöttem egy 5. szintű penge-tűz kombó varázslatot és nyertem. A játék erőssége szerintem a barangolásban van, a aranykulcsok keresésében, a titkos helyek megtalálásában. Ez a rész bejött, pedig nem vagyok egy találja meg 50 gnómot és nézz át minden métert típusú játékos. -
#1121 Kimentettem mindent amit kell(Save Game/Xlive mappa) windows telepítés előtt, de hiába másoltam vissza a fájlokat ahova kell mégsem lett a jó. Azt írja rá, hogy a mentés hibás ezért nem tudja betölteni. Van valakinek ötlete? -
ratgab #1120 Van Magyarországon is már, elvileg magyar accounttal is meg lehet venni a DLC-ket Marketplace-n keresztül! -
Metontour #1119 A Winfos Live van már Mo-n is elérhető vagy még mindig nem?
Mert mikor le akarnám tölteni a DLC-ket állandóan olyan oldalra dob be ami USA-beli államokat tartalmaz csak és nem lehet mást választani pedig anni angol címről jelentkeztem be.
Köszi a segítséget! -
ratgab #1118 Nagyon jó ez a királykodás! Nem kevés döntés áll az ember előtt én már azthiszem az 5. napom kezdem! Albion folyamatosan épül és szépül, csak arra lennék nagyon kíváncsi, hogy mi lenne, ha a másik alternatívát választanám 1-2 döntésben... mert azért igencsak nagy változásról beszélhetünk sok esetben! -
doktor tarhonya #1117 thx! -
ratgab #1116 2 mód van: Vagy odamész egyesével és interakcióval, majd személyes küldetéssel helyreállítod a renomét, vagy veszel házakat... kiadod ingyen és eltűnsz 5-6 napra, esetleg adakozol a koldusoknak... ez tuti helyrerántja a morált! -
doktor tarhonya #1115 Hi! Ha véletlenül kinyírtam valakit, meg utána vagy 30 őrt, akkor vissza tudom állítani a morált valahogy? :D