Fable III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A sötét templomban bementem az "eszközért", amit kért a sötét fickó. Ott a ládától, sírtól jobbra van egy jel, amit karddal, bárddal kellene megütni, de elõtte le van omolva egy oszlop. Itt mi a megoldás? Remélem nem túl zavarosan írtam le. Kösz a segítséget.
BoneDragon
Félreírtam. 😊

Sabine egy öregember <#ticking>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BoneDragon
Amúgy az a Sabine csaj, nagyon hasonlít az elsõ részben szereplõ csoki csajszira. Tudom lehetetlen, mert akkor már pár száz éves lenne. 😊

Az elõbb kipróbáltam, hogy úgy hagyom a játékot 1 órára... 1 óra alatt 1,8 milliót kerestem... Kezd talpra állni a gazdaság!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pedig így hívják!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nem mondod, hogy az a törzsfõnök neve? basszus a Sabine nõi név nem?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akkor lehet az a gond! Nekem 4 magosom van!

Sabine a Tanyázók "törzsének" vezetõje! Hogy elnyerd az õ támogatását 3 dolgot kell tenned és ez az elsõ... Bizonyítsd be, hogy hõs vagy (ehhez találd meg a faterod kincsét, ugyanis csak egy hõs fér hozzá!)

teljesen mind1 nem javít rajta...nem a videokártyám a gyenge, hanem a processzorom alapból 1 magos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

függõleges szinkronizálást bekapcsolod, élsimítás, bloom opciót leveszed legalacsonyabbra, valamint árnyékok magas, víz, fák magas beállítás... nekem így simán fut!

Napváros az Napváros, Aurora meg Aurora! Még nagyon az elején jársz! Aurora sokkal késõbb lesz! Nekem is magyar egyébként

bocs rosszul fogalmaztam, tehát a fater kincsét kell megtalálni sabine számára, aki azt se tudom kicsoda

ratgab most jutottam el abba a könyvtárba, a faternak kell megtalálni a kincsét Sabine számára...találkoztam csontikkal nem is voltak félelmetesek. Viszont írtóra szaggat a játék...egyre jobban

ez az Aurora lesz Naposváros, csak neked angol nekem viszont magyarverzió van meg

jó game, nagy bejárható területtel, sok üzelti lehetõséggel, beletettek jókora életszimulátort, mint, ami van a SIMS-ekben is, tehát kereskedhetsz, családot alapíthatsz, üzletláncot vásárolhatsz, kutyádat kitaníthatod, kulcsokat kell gyûjtögetni, ládákat nyitogatni, harcolni különbözõ lények ellen mindez egy pompás grafikai környezetben...

elitehun
Olvassam el az ezer hsz-t? Am igne utánanéztem, sõt videót is néztem róla csak kiváncsi voltam a játékosok véleményére is
Prince23
Érdemes! ha meg megveszed tudsz online coop-ban is gammázni.

BoneDragon
Olvass vissza! Errõl szól a topic! Vagy google a barátod.

elitehun
Életemben nem játszottam még fable játékkal. Konkrétan semmit nem tudok róla. Érdemes kipróbálni? MEg miket lehet csinálni benne stb.
Rendben, köszönöm!

Elvileg igen!

Nem, tuti nem adtam el! :-D
Igen, van egy aktív main quest, de semmi más. Akkor ha jól értem meg kell csinálnom ezt az aktív fõquestet, aztán elvileg megoldódik a dolog?

Nincs esetleg egy aktív fõquested? Nekem is csinált ilyet a játék (konkrétan a küldetéslistából eltûntette az összes elérhetõ mellékküldetést, csak a fõküldi és a kapcsolati küldetések maradtak aktívak), de rájöttem, hogy elindítottam egy fõquestet, amit ugye nem mentem rögtön megcsinálni, de ilyenkor más quest már nem vállalható el (nem lehet váltogatni, mint a mellékküldiknél!)

És ami még ultragáz, hogy jelenleg még az eredeti tulajok sem tudják ezeket megvenni magyarországon, mivel magyar GFWL-el jelenleg NEM lehet DLC-ket venni, letölteni!

Egy olyan problémába ütköztem, hogy egyik pillanatról a másikra eltüntek a munkaküldetések (lantozás, kovácsolás, stb.) Megtanultam a lantozás 3. szintjét és sehol semmi. Naposvárban egyedül a csirkefutammal tudok pénzt keresni, ami nem igazán fekszik nekem és más helyen sem találtam lehetõséget lantozásra. Tudja valaki mi lehet az oka ennek?

Például az posztmodern páncél, amit linkelt valamelyikõtök:

Industrila outfit

Clockwork dog: Robotkutya

Ám van pár DLC, amit nem kaptak meg a pc-sek sem és azokat biza meg kell venni külön! A legtöbbje semmi extra (haj, kutyafajták, ruhák, fegyverek), de van 2, ami bizony jó pár órányi questet jelent! Ezeket valahonnan jó lenne beszerezni és kipróbálni...

LOL Ez a takelés még mindig él????<#nevetes1>

jazzy
epic take
Sajnos azt csak a menedékben lehet változtatni! Nincs más mód!

azt nem tudod pl a tárgyakat, varázsitalokat, meg egyéb drágaköveket mivel lehet elõhozni? vagy miért nem csináltak a karakterünknek inventoryt, miért kell mindig az ESC-et nyomogatni h megnézd mid van? engem egy kicsit ez bosszant

Nem félelmetesek!

még a farkasok a barlangban elment oké, de ilyen lövõ zombik meg csontvázak jajj ne már😄 értem én, hogy mese, de ennyire?😄

Árulók kastélyát megcsinálta valaki, mert elvileg benne van a pc-s verzióban!

Majd amikor elõször eljutsz Aurórára akkor fogsz fosni!

Nem látsz majd semmit, csak hallasz, szóval nem valami nagy dolog!

én fosok a zombiktól a játékban:S

jaj, de jó, akkor én azt kihagyom😄

viszont orgiát tuti rendezek😄 mivel csaj karakterrel vagyok, ezért gondolom 4 falusi csávót kell rendeljek a bordélyházba😄😄 az hatalmas lesz, de még ettõl messze vagyok

A játék végigjátszása nélkül nem lesz meg az összes és a gnómokon kívül még gyüjtögethetsz majd könyveket meg növényeket is 😛

Fura emberke vagy. Pont Aurora után kezd uncsi lenni?

\"Egy gy?r? mind fölött\"

DarkHorSe
most jutottam el aurorara, sok van meg hatra a jatekbol? mert mar kezd uncsi lenni 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Én már végig játszottam, és volt pár mellékküldi utána Aurorán, de azok alapból benne vannak. Szerintem a vadászszállásos cuccokon kívül nincs tödd DLC,

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Semmi! Idõnként foglalkozni kell vele!

Farkasok az elején jönnek, majd

Manók jönnek: Kicsi típus, Katonának öltözött közelharcos, puskás, Elit közelharcos, Mágus (ez utóbbiak ganék, mert élõhalott manókat idéznek)

Élõhalottak: alap típus, puskás, keményebb típus, Elit (õ idéz 5 db keményebb élõhalottat... a legtöbbször ellenük haltam meg egyébként... 3x, hogy pontos legyek... körbevesz az elit, meg 7-8 keményebb, akkor nem sokat tehetsz közelharcban)! Ha fejleszted a fegyverképességet, akkor már villámot is tudnak kasztolni!

Banditák: Nem vészesek... Alap, puskás és van egy nagydarab állat, na õ is tud meglepetéseket okozni. Fegyverfejlesztés után az úton már molotovot is dobálnak!

Királyi katonák. alap, puskás, nem erõsek

Vérfarkasok: Vannak kisebbek és nagyobbak is... Értelemszerûen, ahogy nõnek úgy erõsödnek, a Legerõsebb a Fehér Albinó (ha valaki emlékszik az elsõ részre, akkor ez kicsit utalás is). Azért genyók, mert fel tudnak ugrani a fákra, majd a hátad mögé tudnak érkezni, ami akkor gáz, ha egyszerre 4-en támadnak! EMellett van egy lerohanós támadásuk, amikor is zsinórban vagy 8-at csapnak a karmukkal, ami igencsak sokat sebez! Ha körbevesznek gáz van és fogy az életerõ poti, mintha kilukadt volna az üveg!! Emellett meg baromi gyorsak is!

Aurorán lesznek még különbözõ lények, de arról inkább nem írok, mert a fõszálhoz tartoznak! Egyébként nem erõsek!

mi hasznom lesz abból, ha csinálok mondjuk gyereket? nekem nem kell plusz teher...

azt leírnád h mikkel találkoztál? van rosszabb lény a farkasoknál?😄😄😄

Most kigondoltam egy módot, hogy hogy lehetne az unalmas pénzgyûjtögetést megszakítani: minden egyes megszerzett 1 milliomodik arany után elmegyek egy küldetésre (van még jópár mellékküldim) és amint végzek csinálok egy újabb gyereket!

Azt olvastam, hogy a végjáték után is lesznek újabb mellékküldetések és szerintem a DLC tartalom is onnantól lesz elérhetõ!

Az biztos !
de sajnos szerintem erre nincs esély : \
Valamelyik nap írta az egyik hsz-elõ , hogy ez is egy exkluzív fogás a részükre... hiszen a Fable 3 után , lehet lesz pár ember , aki csak azért fog venni boxot , boxon Fable 2-t, mert Úristen ez ilyen jó ?! 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Azért, ha kiadnák a 2. részt is én arra is rákukkantanék szemrebbenés nélkül!

Játékkardot én Aurorán találtam csak, ahhoz meg tovább kell vinned a fõsztorit!

Én olyan pisztolyt kaptam, aminek az egyik képességének kimaxolásával minden lövésért 1 arany jár <#nevetes1>

Amúgy az Uralkodáshoz vezetõ úton vigyázzatok a fegyver és varázslat fejlesztõ ládák kinyitásával, mert 4-es szint után, már igen kemény ellenfelek jönnek: Ködbércen már farkasok helyett inkább vérfarkasok lesznek (szerintem a legkeményebb ellenfelek a játékban!!!)