Adjál-vegyél EREDETI PC játékot! Terjeszd az "originál" melléknevet!
  • Tinman #830
    Üzletrontást akkor toltál, amikor még megvolt neki, most csak simán vagy ellenséges vele.

Nekem n+1x megtörtént már, hogy Tesco-s bevásárlás lett egy gyűjtőim sorsa... life is a bitch.

Jövök az autós példámmal, mert ha játékkal kapcsolatos példánál maradok, úgy fest azt nem érted meg.

Ebből talán érteni fogsz:

Pár hete kellett egy ismerősömnek Batman Arkham City. Biztattam, hogy tudok neki segíteni, mert volt bundle része nem lesz drága. Az egyik PH-s faxkalappal beszéltem, közölte az árát: 3.000 Ft.

Írtam neki, hogy Bundle része volt, semmi gond, ha keres rajta, de ez így picit túlzó. Erre visszaír, hogy most a STEAM-en mennyi.

Na látod, a rendeskorrektagyonseggnyalt üzletfeleid pontosan ugyan akkora vadkapitalisták, mint ez a srác. Csak azért mert ő nem 100 számra árulja ő rosszabb? Lófaxt.

Relax, minket se érdekel te mondasz, főleg, ha az üzletrontás. Ellenben rémesen szórakoztató számomra, ahogy az önjelölt üzletrontók kínlódnak.

Örülnék, ha folytatnád, sajna a PH-n mindig figyelmeztetik, vagy tiltják az üzletrontókat, így már egyre kevésbé tudok velük játszani :-(

Agyonpiszkálva tényleg nem voltam, mert "Elhajtom a faszba", vagy tiltom a picsbe :-)

Többesszámot írtam és nem egyest Mr. XD ;-)