Olcsó PC játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Az remek, de én sem a Diósdi sparban, sem tõle nem kaptam, mert felvásárolta onnan az egészet.

Olyan kettõs mércét toltok, hogy az beszarás!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Maradjunk ennyiben. 😊

Van igazság abban is amit te mondasz, de én nem így gondolkodom.

Peace. <#smile>
wantonly
Az a "fasz" egyébként ugyanannyiért adta tovább, mint amennyiért vette. A hülye anti-kapitalista fejét, nem tudja, hogy 44,99€ a steam-en.
Tinman
<#eljen>

Kezded érteni :-) Annyiért adod amennyiért akarod, legfeljebb ördögszekerek fognak hónapokig gurulni a hirdetésed alatt. Ettõl még nem vagy szar ember.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Mennyi kell? Ha kettõt veszel olcsóbban bszámítom, 22.000Ft-ért a tiéd! Holnap leugrom érte a SPAR-ba, utána tudom küldeni a kulcsot.
Tinman
"engem ebben a szituációban az zavart, hogy ahhoz, hogy valaki szerezzen egy kulcsot az alienware-s akcióban egész nap figyelni kellett az oldalt, hogy mikor lesz az osztás, tehát nem csak úgy nyert valaki valamit, amirõl úgy döntött, hogy továbbadja. Tudom, mert én órákon át figyeltem, "

Akkor eléggé megdolgozott a kuponért nem? Õ nyerte. Ha akarja elküldheti az árváknak, vagy kinyomtathatja és el is égetheti. Egyikhez sem lesz közötök, mert nem ti nyertétek, hanem õ.

Arma 3 érdekelne, mert a másik oldalon egy fasz 8 darabot vett a Diósdi sparba, így nekem nem jutott onnan már egy sem. Örülök, hogy neked jutott.

Teljesen nonszensz, hogy közben úgy tesztek, mintha ti még soha nem vettetek volna olcsó kupont, amit a jó ég tudja honnan szereztek... az nem volt gond?

Tinman
Üzletrontást akkor toltál, amikor még megvolt neki, most csak simán vagy ellenséges vele.

Nekem n+1x megtörtént már, hogy Tesco-s bevásárlás lett egy gyûjtõim sorsa... life is a bitch.

Jövök az autós példámmal, mert ha játékkal kapcsolatos példánál maradok, úgy fest azt nem érted meg.

Ebbõl talán érteni fogsz:

Pár hete kellett egy ismerõsömnek Batman Arkham City. Biztattam, hogy tudok neki segíteni, mert volt bundle része nem lesz drága. Az egyik PH-s faxkalappal beszéltem, közölte az árát: 3.000 Ft.

Írtam neki, hogy Bundle része volt, semmi gond, ha keres rajta, de ez így picit túlzó. Erre visszaír, hogy most a STEAM-en mennyi.

Na látod, a rendeskorrektagyonseggnyalt üzletfeleid pontosan ugyan akkora vadkapitalisták, mint ez a srác. Csak azért mert õ nem 100 számra árulja õ rosszabb? Lófaxt.

Relax, minket se érdekel te mondasz, fõleg, ha az üzletrontás. Ellenben rémesen szórakoztató számomra, ahogy az önjelölt üzletrontók kínlódnak.

Örülnék, ha folytatnád, sajna a PH-n mindig figyelmeztetik, vagy tiltják az üzletrontókat, így már egyre kevésbé tudok velük játszani :-(

Agyonpiszkálva tényleg nem voltam, mert "Elhajtom a faszba", vagy tiltom a picsbe :-)

Többesszámot írtam és nem egyest Mr. XD ;-)

wantonly
Jó olvasni, hogy nem csak én gondolkodom így. <#worship>
wantonly
Azzal semmi baj nincs, ha eladsz egy nyereményt, amire nincs szükséged. De azért ez a helyzet kicsit más, mert ha nincs szükséged valamire, akkor nem mozgatsz meg minden követ, hogy megszerezd, ezzel direkt elvéve mások elõl a lehetõséget. Hacsak nem az az életfilozófiád, hogy "PÉNZ, PÉNZ, PÉNZ!". Engem ebben a szituációban az zavart, hogy ahhoz, hogy valaki szerezzen egy kulcsot az alienware-s akcióban egész nap figyelni kellett az oldalt, hogy mikor lesz az osztás, tehát nem csak úgy nyert valaki valamit, amirõl úgy döntött, hogy továbbadja. Tudom, mert én órákon át figyeltem, és végül kaptam egy "ERROR" kódot. Nem az zavar, hogy én nem kaptam kulcsot. Nem voltam szerencsés, ennyi. De XY azért ült a gép elõtt, hogy a megszerzett kulcsot el tudja adni percekkel késõbb több ezer forintért, eléve ezzel néhány szerencsétlentõl a lehetõséget, akit nem ez a szándék vezérelt. Utána feljöttem a fórumra és láttam a hirdetést, amit lereagáltam, mert nem tartottam etikusnak. Elnézést kérek, hogy ez nekem sértette az ingerküszöböm és szóvá merészeltem tenni. Ez van, én ilyen vagyok, ilyen elcseszett, aki még hisz a jószándékban, az etikettben, és hogy nem egymás átverése az elsõdleges.

Az már csak hab a tortán - olvasva a hozzászólásokat -, hogy az eladó szerint az teljesen etikus, hogy akinek eladta a kulcsot az azt sem tudta mi az az AMD kupon, de azzal nyugtatja magát, hogy ezzel õ tulajdonképpen még jót is tett az illetõvel.

Ugyanitt eladó:

Fortix (steam kulcs): 9.999Ft
Alan Wake: American Nightmare (steam kulcs): 9.999Ft
Metro 2033: (steam kulcs): 12.999Ft
Dota 2 (steam): AKCIÓ! 19.999Ft
Arma 3 (steam): AKCIÓ! 17.499Ft

Érdeklõdni PM-ben! Utalás, vagy PayPal.
Amúgy meg 1 hónap alatt 3x szóltam hozzá az ügyhöz. Szétszekáltam nyilván szegény eladót....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szerinted! Nincs üzletrontás mert már eladta.

A stílusa meg nem tetszik akkor sem.

Ételre kell neki, persze...XD Vicces vagy ma Tin.

Már megint jössz ezzel a hülye autós példáddal.

Egyébként meg marhára nem érdekel te mit mondassz, õ mit mond. Nekem akkor is ez a véleményem és te is tudod milyen a vélemény (olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van de senkit nem érdekel a másé, de attól még én leírom ha kedvem szottyan.)

Amúgy támogassad nyugodtan a vadkapitalizmust, ha már annyira szereted.

Ui.: Nem voltál te még agyonpiszkálva, ha ez neked az volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ez a baj, hogy te itt nem a vevõ vagy, hanem egy önjelölt prókátor.

Eszed ágában sem volt megvenni tõle a játékot, csak valamiért most már több, mint 1 hónapja megy a bashing az eladó irányába és sikeresen áthoztad ide a Prohardveres ÜZLETRONTÓK stílusát is.

Mit foglalkozol azzal, hogy mennyiért adja? Nem vagy rendõr, se moderátor, se felkért személy. Igazából SEMMI közöd a hirdetéséhez, egészen addig, míg nem akarsz tõle tényleg vásárolni. Az a napnál is világosabb, már az elsõ perctõl, hogy nem akarsz.

A Steam a Thief-et 49.99 Euro-ért árulja. Az laza 15.500 Ft!

Erre ez a srác 4.500 Ft-ért adja. Nekik miért nem toljátok, hogy micsoda átverés? Biztos olcsóbban szerezték?

Zorro: Fast2play? Pont egy PH-s szívta meg Arma3-as kulccsal, mert az a hely HEMZSEG a lopott bankkártyával fizetett kódoktól. Szívesen linkelem a sirámait.

Ezzel szemben ez tiszta ügy! Nyerte/szerzett egy kupont nem kell neki, mert ételre szeretné költeni. Jól teszi!

Miután agyonpiszkáltátok szerencsétlen eladót nyilván elõvette a jobbik stílusát... igaza van!

Most mondom:

Van egy 5000 Ft-os OTP autónyeremény befizetésünk. Ha megnyerjük eladjuk a faxba, mert nem kell az 1.0-as citromsárga fosadék.

TL/DR? -> Üzletrontás.

Ui: Én 5000-ért vettem egy olyan eladótól, aki készségesen segít minden alkalommal, így nem sajnálom tõle a kiadott plussz pár 100 vagy 1000 Ft-ot.

Tõled ilyen stílussal még 1500-ért se kellett volna.

Ha nem érzékeled a saját stílusod, akkor nincs mirõl beszélnünk.

Árad komolytalan, hozzáállásod meg még inkább (te eladó vagy ebben az esetben és nem maga az Isten). Dióhéjban csak ennyi. Némi alázat és kompromisszumkészség nem árt.

Mindent lehet kultúráltan kezelni, még a kritikát is. "Elhajtom a faszba" nem a kultúrált kezelés része és akkor még a románoknál rosszabbak vagyunk dumát nem is említem...

Én az ilyen fellengzõs stílusra allergiás vagyok nem is kicsit, mert még mindig nem a vevõ van az eladóért hanem fordítva (és akkor is, mikor két magánszemély kereskedik egymással).

Én egy ilyen választ meglátok bármilyen hirdetési oldalon (meg úgy általában már a hirdetésbõl látszik nagyjából mire számíthat az ember) kapásból zárom is be az adott ember árúlistáját. Csak jótanács a jövõre nézve: Nem biztos, hogy mindig gazdag hülyékbe futsz bele (olasz fazon) és a rossz hír bizony gyorsan terjed.

Már nem aktuális <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tinman
Most komolyan egy 1 hónapos ügyet szedtetek elõ újra? Há' mé'? :-)

Te most egészen pontosan mirõl is beszélsz? Írtam egy terméket, meg egy számot. Aki komolytalan, azt elhajtom a faszba.
Fpocok
Hülyék mindenhol vannak, ez nem ország függõ.
Amúgy ha engem érdekelt volna a játék és venni akartam volna, akkor nem tõled vettem volna, mivel leírtad, honnan szerezted. Ez van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fõleg, ha ilyen magas lóról hirdetsz. Csak súgok sokaknak nyílik az ilyen stílustól a bicska a zsebében.

Nekem aztán az égvilágon semmi gondom nem lett belõle. Röviden és tömören elküldhettem volna Wantonlyt a picsába, de annak meg aztán még annyi értelme sem lett volna, mint annak, amit õ írt.

Mi van ha azt a kupont én az új VGA-mhoz kaptam, vagy valaki szívességbõl adta? Egyébként pár nappal késõbb egy olasz figura elvitte, azt sem tudta, mi az az AMD kupon. Fizetett, 0day játszhatott a játékkal, míg a néhány magyar jelentkezõ csak a hülyeségeivel jött, hogy sürgõsen kell neki a kód, elküldi az utalási bizonylatot - mindezt péntek este. Mondom persze, olyat még én is szerkesztek bármikor. A másik meg azzal jön, hogy 3500 és még én álljam a paypal fee-t.

Tanultam az esetbõl, én többet az életben nem fogok magyar oldalon hirdetni (legalábbis aminek van fóruma is), esküszöm trade szempontból még az elképesztõen problémás románoknál is rosszabbak vagyunk.
zorrobomber
Amugy:
Thief - 10.49 euro ~ 3300 huf

zorrobomber
Vicc volt, nem akartam megserteni az eladot, a jatek erdekel ennyire. Szabad piac, van mindenki annyiert arul amennyiert akar. Persze velemennyilvanitas szabadsaga is van, igy az eladonak azt is vallalnia kell ha sokalljak az arat. Szoval mindenkinek igaza van. 😊

Egyrészt ez az ár sok érte, mikor még mindig lehet olcsóbb szerezni, másrészt forrást nem írtam volna be a helyedben és akkor semmi gond nem lett volna belõle.

148 játékot adok egy Diablo 3 RoS kulcsért ( elsõsorban Digital Deluxe Edition érdekel, de standard ajánlatot is meghallgatok ). PM

Nem gondoltam volna, hogy ebbõl ekkora felzúdulás lesz.

Kedves wantonly!

Csukd be a szemed és képzeld azt, hogy meglátod itt a hirdetést és jól megmondod a magadét. Most nyisd ki a szemed és lásd, hogy a hirdetést Tinman/Imyke/Shep/Zorrobomber/Sir Quno Jedi adta fel. Remélem érted, mire gondolok. <#wave>
Tinman
Nem értem miért gond, ha valaki a saját megnyert akármijét el akarja adni. Lehet, hogy ételt fog belõle venni a gyerekének.

Szerencséje volt, nyert. Ennyire látványosan nem kéne irigyelni.

Shep
Nem értem miért gond ha valaki nem a kapitalizmus pénz az Isten eszméje alapján gondolkodik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
1. Ha én pályázok szgk nyereményre (1000+1 ilyen van) megnyerem a Suzuki Spalsh-t, majd eladom, mert azt csinálok vele, amit csak akarok, mert megnyertem, mert az enyém, akkor az is baj?

2. Ha én szeretnék egy Thief-et, de nincs meg, nem nyertem sehol, akkor vagy megveszem Steam-en/GMG-n 8-9k körül vagy megvehetem attól FELE ÁRON, akinek nem kell, mert õ volt olyan szerencsés, hogy megnyerte.

Nagyon komoly gondok vannak a fejekbe. Aki kapja marja, erõsebb kutya .szik, etc. Ez van, kapitalizmus van.

Shep
3000 volt de eladtam belõle meg visszakaptam, mert volt némi félrevezetés a hirdetésben és a srác korrekt volt, szóval utalással mindennel együtt annyiba került nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Ez a #799-re ment.
wantonly
Még szerencsésebbek meg ingyen szerezték az alienware kuponosztáskor és most ezen akarják megszedni magukat, 4500Ft-ot kérve valamiért amit ingyen szereztek. Ezzel csak az a baj, hogy így más elõl vette el a lehetõséget, aki esetleg még be is aktiválta volna magának.
IMYke2.0.0.0
A "Thief" 2014-et majd 2016-ban veszem meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
én beztos nem vennék tífet öccáé se

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Hogy sikerült?

Shep
Nekem mindent összevetve 1750 Ft volt.

Tinman
+1

Meg is vettem volna, de közben szereztem mástól.

greyfox
P*csába, aktiválás helyett el kellett volna adnom 😞

Steam: greyfox

Tinman
4k a legolcsóbb netszerte, szerencsésebbek 3.5k-ért is tudtak már venni, szóval a 450 Ft elég sértõ :-(

zorrobomber
450-et adok érte

Eladó egy Thief (2014) steam kód, AMD silver kuponból kinyerve.

Irányár: 4500 jó magyar forint.
MerlinW
G2A lassan 10 éves bolt😊 Egyébként Itt kezdd a keresgélést

[merlinw.org]

Igen csak régi már a G2A, csodálom hogy most vetted észre... Én már 2 éve is vásároltam itt <#hehe>

Sziasztok, találtam nem régiben egy oldalt ahol lehet játékokat vásárolni online, jó áron. Gondoltam megosztom veletek, akik akár pár Eurot is szeretnének spórolni. WoW Game Cardtól kezdve, Eredeti játékokon át, Elõrendelés, tehát nagyjából minden van, jó áron, jó kínálat. Egy ismerõsöm már vásárolt játékot, gond nélkül. Tehát itt a link azoknak akiket érdekel: G2A Buy a Game

Eladó:

Guild Wars Factions Collectors Ed. (bontatlan) + ajándék hivatalos guide: 4.000,-
Guild Wars Nightfall Collectors Ed. (bontott, de érintetlen): 4.000,-
Guild Wars Eye of the North (bontatlan): 2.000,-

Kép

Champions Online (alapjáték 30 nap játékidõvel, bontatlan, 2 db van belõle): 1.500,-/db
Fantasy Wars (bontott, de gépben nem volt): 1.000 ,-
Gothic 3 (angol, bontatlan): 1.000,-
Fallout Trilogy (Bontatlan, White Label kiadás): 1.000,-
Star Wars Knights of the Old Republic (bontatlan, magyar kézikönyvvel): 1.300,-
Star Wars Knights of the Old Republic II (bontatlan): 1.300,-
Race Driver Grid (bontatlan, gyémánt kiadás): 1.300,-
Condemned (bontatlan, White Label kiadás): 1.000,-
Far Cry (karcmentes, Ubisoft Exclusive kiadás): 1.000,-
Metal Gear Solid 2: 1.000,-
Flat Out 2: 800,-
Heroes of Might And Magic III Complete: 800,-
Drakensang The Dark Eye (PC Guru melléklet): 500,-
Drakensang The River of Time: 1.000,-
Anachronox: 800,-
Jade Empire (bontatlan): 1.300,-
Mobil 1 Rally: 800,-
Prince of Persia Sands of Time (bontatlan): 800
Prince of Persia Warrior Within: 700,-
Prince of Persia The Two Thrones: 800,-
Rune: 800,-

Kép1
Kép2

Személyesen átvehetõek Kecskeméten/ritkábban Pakson vagy utalás+posta.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Az alábbi 3 játékot cserélném:

Talisman: Prologue

Half-Life 2

Half-Life 2: Episode One

Ami érdekelne cserébe: Defender's Quest: Valley of the Forgotten vagy amit ajánlsz.

zotya10002
Szia! Írtam!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

soo277
Cod Ghost eladó vagy cserélhetö,érd privátba

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Eladó Battlefield 4 origin kód: 6.000,-

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
Cataflam02!

Érdemes lenne reagálnod, mert kezdem elveszíteni a józanságom...

cataflam02
Semmi gond 😄 Félre érthetõ volt, mivel nem írtam oda, hogy egyben.

One more story