Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #984 Hát lehet neked több önuralmad van mint nekem, de egyszerűen nagy a késztetés a cselekvésre. Meg is mondom miért: fellül megy az óra és össz-vissz 10 perces egy meccs. Az embernek azaz érzése, hogy ha nem igyekszik lemarad mindenről.
"...alapból így álltam volna neki..." ebből arra következtetek, még nem toltad. Na majd meglátod, hogy nehéz fellül írni a cselekvési ingert. Elméletben jó hogy lopakodni kell, meg minden de játékban nehéz önuralmat tanusítani. Én szó szerint a szájam szélét harapdálom mikor a karakterem "vánszorog" a képernyőn a kiszemelt préda felé tudva azt hogy bármikor, bármelyik pillanatban lecsaphatják előtted, vagy... téged nyírnak ki... bármelyik pillanatban, bármelyikben.
Nem csak nekem nehéz, nem véletlenül vannak a "running monkeys"-ek világszerte. :)
Innen nézve a dolgot kemény önuralom fejlesztő a játék. Én már így tolom, tegnapi nap bebizonyította nekem, de hát vért izzadok.