10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Tegnap találtam egy egész jó leírást. Igazándiból semmi újat nem mondott, de megerősített egy-két dologban. Első és legfontosabb dolog a "nyugis" játék, SEMMI rohanás. Akkor sem ha mások futkosnak. Akkor sem ha éppen előttünk kezd sprintelni a préda és elfut (anélkül, hogy meglátna). Megmondom őszintén: borzasztó megállni!! De működik!! Tegnap fogcsikorgatva végig sétáltam az összes Wanted meccset, tűrtem ha egy futó-majmok 100 pontért leölt, tűrtem ha elfutottak. És az eredmény: az első 4-ben mindig benn voltam, majdnem minden meccsen hosszan vezettem is (ilyenkor rádállít a gép három vadászt és az nem könnyű) illetve legalább a fele alkalommal 2. helyezett lettem. Volt 1200 pontos kill-em is. Piszok nehéz megállni, de működik. Néha tényleg kilátástalannak tűnik a helyzet: folyton megölnek, nem érek oda senkihez időben, stb,.. de aztán a türelem meghozza gyümölcsét. Még van mit tanulni, de látom már a helyes irányt.

Ajánlom szánd rá az időt és próbáld ki. De tényleg ne fuss. Sose. Gyors gyalogolhatsz.

Ez a Manhuntra nem vonatkozik. Ott sajna muszáj futni mert értelem szerűen minden préda rejtőzködik. Viszont én amikor csak tudok célpontot váltok és olyat keresek akincsak egy kék pötty van (nem azt amit a gép bead mindenkinek). Így általában én érek oda először.