10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • kkn
    Ezért megyek az őrületbe, mert nyomom, próbálom a legközelebbi katona felé, és nem lesz semmi. Mert lehet, hogy eltévesztem az irányt ebben a barom forgolódásban, mert soha nem tudom, merre kell nyomni. A hátam mögött van, nyomom visszafelé, rittig előre megy. Te úgy írod, hogy tartsam nyomva a gombot. Más úgy írja, hogy hogy irány, és nyomjam meg a gombot. Nem mintha valamelyik módon nekem menne.
    Én a mercenárius guild utolsó feladatát szeretném megcsinálni " Streaks of at least 5 kills", ha jól néztem. Próbáltam a farkasembereket, ott már párszor összejött, hogy egymás után kaszaboltam le legalább 5-öt, de azt meg nem számolta bele. Pedig az egyik videó, ami ezeket a küldiket magyarázza, pont velük. szemlélteti, hogy mi a feladat. Annak hidden blade-del is megy a dolog, azzal is próbáltam, azzal sem mentem semmire.

Meg olyan szép leírva, hogyha látom, hogy lendületet vesz, és nyomjak jobb gombot, majd balt. Mire észreveszem, hogy lendületet vesz, már szúrt is. Úgy tűnik, nem átlagemberek reakcióidejére van tervezve ez a játék, ritkán vagyok ideges, de ez az egész kikészít, olyan leszek, mint a videón az a német kisgyerek.