Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1 a Legacy,ami elérhetõ a facebook-on...bár ez szöveges és nem sok elõnyhöz juttat ténylegesen a Bortherhood-on belül..
Rage47
3
Hány Assassin Creed van már kint Pc-re?

A küldöncök megölése egybõl notorius státuszt okoz (néha írogatja is az okosságok közt)! Ha a tanoncokat (saját assassinjaid) küldöd rá, akkor lehet, hogy nem, de elég csak elkapni õket. Azt úgy csinálod, hogy futás közben, mikor elég közel vagy hozzá akkor megnyomod a SHIFT-et (vagy nyomogatod folyamatosan, de akkor tömegben hajlamos másra ráugrani). Ekkor a pénz és a tárgy hozzád kerül. Assz'em az Auditore köpeny megszerzése után lesznek elnézõbbek az õrök. Én ez után csináltam meg azt a küldetést, ahol lopni kellett 500f-t ha jól emléxem az összegre. Ekkor már nem nõtt a notorius mutatóm.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ezt a tréningdolgot nem számolja bele, ugye? Majd kipróbálom, eddig, ha nyomva tartottam a bal gombot, mindig csak vagdostak engem, és nem csinált semmit, csak, ha nyomogattam.

Visszamentem a DNA-ban, ahol még voltak franciák, így sikerült a kurvákat is kinullázni. Már csak ez long streak izé van hátra.

Meg megint szereztem egy Nutmeget. A végén készen lesz az is.

Az is érdekes, hogy most megint notórius leszek, ha megölök valakit. Eddig ( mármint a fõjáték befejezése óta ) bármennyit gyilkolászhattam, semmi reakció. Ez most a ruhacsere miatt lett, vagy a DNA-ba való visszatérés miatt?
CroftManor
Nézd meg a videómat és menni fog 😊 A lényeg, hogy amikor megölsz egy katonát, akkor tarsd nyomva a bal egér gombot plusz nyomd az irányt a következõ katona felé. Így nem szakad meg a kill streak.

Nothing is True, Everything is Permitted

Ja, olyan 20-30 megölt küldönc után végre egynél volt Nutmeg, az egyik shop questhez. Szóval olyan egy hónap játék után talán összejön tõlük a 3 Nutmeg, meg egy másikhoz a Shrunken head. Ami már nem kell, az folyamatosan van náluk, meg a segédek küldetéseiben is.
OK, akkor azért nem számolt az a feladat, mert nekem nem igazán jön össze 5 egymás utáni tiszta ölés, hehehe. Próbálkoztam most is az Angyalvár hídjánál, de nem megy.

A szoba megvan hátul, hiszen ott van a tábla a feladatokkal. Mint már írtam minden ilyen küldi megvan, mindenhol, már az Assassin pontokon sem kapok egy ideje új Missionokat.
Talán, ha meglesz minden feladat ( bár nem úgy néz ki, az egész játék során 0/10-re sikerült kihoznom a tiszta ölést, így nem sok reményem rá, hoz ezt megcsinálom.

Amúgy, ahogyan itt írták, tényleg az Inventoryban volt La Volpe fegyvere. Mivel neki már rég színét sem láttam, mióta a személyesen kiadott feladatait letudtam.
Ismétlés után visszakerülsz arra a helyre, ahol ESC-t nyomtál és a DNS-bõl kiválasztottad az adott feladatot az újrajátszáshoz. Ismételni bármikor lehet a játék folyamán és a vége után is. Ami kész volt, az kész is marad, semmit sem kell újrajátszanod. Persze, ez így volt az elsõ résztõl kezdve.

A "streaks of at least 5 kills" feladat, szerintem - mint a virtual training-ben is van - egymás utáni gyilkolást takar. Tehát, legalább 5 (ölhetõ karaktert) kell egymás után (anélkül, hogy megütnének, de nem is állhatsz be védekezni sem) lemészárolnod, hogy ugorjon a számláló.

La Volpe-nél hátul is van szoba, ott, ahol tábla is van, amin a Guild küldetések olvashatók. Itt lesz egy hordó, ami egy küldetés lesz (már nem t'om mi az), utána lesz a kockázók mellett jobbra egy oszlopba beleszúrva pár tõr. Ez is küldetés. Tovább nem vittem ezt a vonalat, a szabadban fölvehetõ tolvajos küldetésekbõl is van még 3.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Hát mindenképpen bugnak számít. Ilyen már sztem mindenkivel elõfordult 1x-2x, de azért ilyen mértékben nem.

Ha ismételtél, mi van utána? Alapból visszatér az ember betöltéskor a játék befejezése utáni állapotba, vagy oda is új DNA betöltéssel lehet elkeveredni? Emiatt nem csináltam még újra még ilyeneket. Nincsen kedvem végigvárni a fõcímet a csaj leszúrása után.

Csak itt a piros területen mászkálnak az õrök, és hiába lövöm le õket, nem számolja.
JethroHUN
Ez most csak lagg lenne? vagy tényleg lehet vhogy csinálni? :/ Az hogy folyamatosan ez megy a vidin az csak nem bug, ennyire azért nem bugos az ACb bár kitudja xboxon hogy van megcsinálva a szerver.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Igen, csak ahhoz vissza kellene menni a játékban, õket már rég letudtam. Úgymond "kihalt" a város, amióta a fõszálat végigvittem, csak az õrök, és kész. Nincsenek martalócok már, akik megtámadnának. Nem sérül már a páncélom, akármennyit harcolok az õrökkel.
De beszámolja. Én is DNS ismétlésbõl csináltam meg. A francia tábor körül a kapuban álló õrök jók erre. Nekem is sok problémám volt vele.

A La Volpe, hát nem tudom. Én ha jól emlékszem, bementem hátra a szobájába aztán odaadta a tõrt. De már nem nagyon emlékszem rá. Az is lehet hogy alapból beteszi az inventoriba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
nem csak a borgia toronyban lévõ katonákat számolja. én a kék ruhásokkal csináltam meg (franciák?), pl õk vannak nem messze a mercenary bázistól, ilyen facölöpös kis táborban. az a lényeg, hogy csak a helyben álló, õrködõ katonákat számolja, a járõrözõket nem.

Per Aspera Ad Inferi.

Ezért írtam, hogy náluk semmi, mert csak a kockázást láttam. Azután lehet, hogy vaksi vagyok, de a térképen sem volt más aktív ikon.

A kurtizánossal az a baj, hogy az enemie station talán az elfoglalandó Borgia tower lenne, de olyan már nincsen. Az Angyalvár maradt az egyetlen restricted area. De a feladat szerint hiába ölöm meg észrevétlenül a számszeríjjal az õröket, nem számolja be. Most még nem merek visszamenni a DNA-ban, mert utána abban folytatja? Onnan kikeveredni megint a végét kellene választani, és végigvárni a végtelen stáblistát?
Menj el a thief fõhadiszállásra és a La Volpe ott ad neked egy tõrt (asszem tõrt). A Kurtizán küldiket meg bármikor meg tudod csinálni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

OK, köszi, nekem így kell, szájbarágósan, hehehe. Annyira bénázni szoktam.
Nekem úgy jött, hogy nekifutásból duplán nyomtam az ugrást. Így fejessel tényleg rögtön kiadta a tornyunkról. Meg kiírta, hogy valami La Volpe bite unlocked. A térképen nem láttam semmit, az árusoknál semmi új, La Volpe-éknál semmi, nem tudom, mi lett engedve.
RatBaG
na akkor szájbarágósan:
fut - ugrik - mikor már elrugaszkodott, elengeded a spacet - aztán nyomva tartod, míg a vízbe nem érsz.

tessék:

Per Aspera Ad Inferi.

btw? Az mi? Nem fejest ugrok, mert az szintén nem világos, hogyan adja be. Ha nekifutok, akkor fejes?
RatBaG
a fõhadiszállásunk tetejérõl nekem egybõl beadta a vízbe ugrósat...

(btw ugye fejest ugrasz? nem csak simán vízbe kell ugrani)

Per Aspera Ad Inferi.

hát az a 25 méter szerintem legjobban a Castello-ról lehetne a körülvevõ folyóba...talán még a legtetején lévõ "mobilantenna" torony tetejérõl kis ejtõernyõzés és víz felett zuhanás..bõven meglehet a kellõ magasság úgy😊
Úgy látszik, rossz gerendára ugráltam. Meg 20 van belõle, nem 10. Most kétszer sikerült egy teljesen átérõ gerendára kétszer felugrani nagy nehezen, azt beszámolta. Amikor lámpatartó csak kiállóra ugráltam, azt nem.
Megnéztem, mi van még a Thieves Guildban. van egy "Jump from a horse to a beam", ebbõl 4/10-en állok. Valami gerendára kell ugrani a lóról? Egyszer sikerült párat egymás után felugrani gerendára, de nem számolta, elõtte is már volt annyi.
Meg a "Perform a dive from a height of 25 meters". Próbáltam magas toronyról vízbe ugrani, meg ilyenek, de nem az, pedig csak 1 kellene. Ezeket abszolválva csak a kurtizánoknál maradna egy, amit most már nem lehet megcsinálni a végén.
OK, közben kipróbáltam lóról, úgy meglett a maradék kettõ. Már csak az a streaksos kell, de abból nulla van a 10-bõl. Ezek szerint még nem is csináltam ilyet a játékban.
Igen, erre kerestem egy oldalt, ahol megvan az összes helye, el vannak intézve.
Azt nem tudom, a Mercenaries Guildban az utolsónál mit kell csinálni? "streaks of at least 5 kills" most mi az az 5 gyilkosság csíkja, vagy mi ez? Vagy elfut?

Mellette próbálok lovasokra vadászni, mert van a másik mellette, hogy öljem meg a lovast, 23 a 25-bõl, de most sehogy sem jön össze, vagy elesik a lóval, vagy lelövöm, de sehogy sem számolja bele õket.
"Guards killed while on horseback". Vagy én legyek lovon, és úgy öljem meg õket? De onnan mindig leugrik, lovon miért nem enged kardot?
5 bohóc egész játék alatt lehet...csak ütni lehet õket,se fegyver,se vízbe dobás...mert mindig víz mellett vannak..az egyik általában a Kupi HQ mögötti parton a lépcsõkön..
a hullarablós gomb az a harcban a megfogás...vagy tárgyak/hullák felvétele..
Köszi, akkor közben nem kell nyomni azt a gombot, amivel amúgy megragad, meg azzal fosztja ki a hullákat? Amúgy közben sikerült ezt megcsinálni, már nagyjából kapizsgálom. Meg arra is most jöttem rá, amikor véletlenül a megragadt õrt eldobva osszeomlott a mögötte lévõ fatákolmány, hogy olyat is lehet. Úgy már értelmet nyert az egyik Mercfenárius faladat, hogy az õrök testét felhasználva romboljak le valamit. Már a gugli fordítóval ilyet vettem ki. Azt hittem, a halott testükkel kell a többit fellökni, de az ilyesmi nem jött be. Most már az is megvan. Még 2 lovas õrt kell kinyírni a lovon, és ezekbõl a küldikbõl is csak egy marad, de az utolsóról sem sejtem, mit kellene csinálni, majd megint megpróbálom lefordítani.

A Leonardósban mi van? Abba tartozik az 5 bohóc is? Eddig megöltem õket, mire rájöttem, hogy verekedni kell, és megkerestem a neten, hol vannak.
elitehun
Ezer hála!
Sikerült megcsinálnia! Csak az utána jövõ összes fájl is hibás volt és az USB helyett vinyóra tette. De még egyszer köszi az Õ nevében is!<#worship>
Lefegyverzés menete alap beállításokkal, 2 gombos egérrel és billentyûzettel:
Üres kéz kiválasztása, majd jobb egérgomb nyomvatartása, ekkor védekezõ állásban van, ha nem, akkor nyomd meg az F-et, hogy "harci módba" kerüljön. Ekkor, a jobb egér folyamatos nyomvatartása mellett várni kell, hogy támadjon bármelyik ellenfeled, mikor támadásba lendül, akkor megnyomod a bal egérgombot és ha szerencséd van, lefegyverzi, ha nincs, akkor ellök. Ekkor még püfölheted, rugdoshatod és utána próbálkozhatsz vele megint.

Csak egy megjegyzés: volt olyan küldetés, ahol 2x3 különbözõ õr közül 1-1-et a saját fegyverével kellett megölni a 100%-hoz. Na, itt hiába próbáltam mindegyiket így elhaláloztatni, nem sikerült. Csak a kiszabott, 1-1 "engedte" elvenni a fegyverét...

Már végigvittem én is az alap történetet (még nem 100%-ra), még a Leonardo-s kieget nem. És a multiban is összeszenvedtem az 50. szintet.

Ja azt nem tudom én az OvarAll-t néztem 😊. Azaz, összesítve mindent és ez nagyon szép eredmény. Az ilyen rész idõk nem annyira komolyak. Nézd meg pl a best kill ratio (vagy valami ilyesmi). Ki az elsõ. Az, aki kb 2 perce kezdte a játékot.
Szóval az összesítettet érdemes nézni mert az mutatja meg az igazi tudást szerintem.

na ezzel meg az a gond,hogy kontrollerrel játszom,nem is tudnám elmondani a billentyû kiosztást..
tyûha..templar grading-ben 28429. vagyok,all time scores-ban meg 29963.<#hehe>
Tessék itt van.CSak szöveggel.Hustlin' - Rick Ross
Sehogy, le vannak írva a billentyûk, azokatr nyomogatom, de nekem nem nagyon az jön ki, ami kell. Ha kijön, sem tudom, hogyan, csak átmentem rajtuk, ha engedte, de az esetek 70%-ában nem azt csinálta, ami ott kellene. Így ez a counter is vagy be szokott jönni, vagy nem. Néha egész jól megcsinálja, máskor meg csak szívok, mert nem értem pontosan, mikor melyikre melyiket. Mert ahogyan én értem, úgy nem azt csinálja. Az elsõ részt emiatt nem is tudtam megcsinálni, nem volt annyi életem, amennyit bénáztam. Ott a végén a temetõben mindig kinyírtak, és nem jutottam tovább.
Szóval kicsit bõvebben, üres kéz, és rögzíteni kell a célpontot, nem csak simán várni a támadást? Milyen másikat nyomom? Nekem pont ezek kellenek.
CroftManor
Nem tudja vki mi lehet ennek a számnak a címe? Az új vidimhez kéne

CroftManor
...de valamelyik módban a 25. vagyok. 😊

Haha. 37.-ik, nem kellett sokat görgetni.

van türelmed görgetni😊
én egy helyütt látok táblázatot,de ott van vagy 3500 oldal😊
Névre keresni én sem tudok. Croftot azért találtam meg mert a top 10-bõl elkezdtem lefele tekerni míg meg nem láttam a nevét. Pl azt nem tudom, hogy DeadlySpirit hányadik. Pedig végre már a Friendsek között is bennt van. Amúgy úgy saccollom, hogy olyan 1000 körül lehet. Minden egyébb pontszámban kb fele a Crofténak és kb 2x annyi mint nekem tehát kb közép tájon lehet a ranglistán.

ranglistán nem tudok névre keresni,igaz?
át kéne nyálaznom,hol lehetek?
vagy eleve rossz oldalon nézem?😊
Viszont DeadlySpirittel jót nyomtunk tegnap. 😄
Pont az egyik kedvenc pályán (Siera vagy hogy hívják) mentünk. Sikerült kétszer megmérgeznem,.. igazándiból 3x, de egyszer kinyírták mikor mérgezett volt.
A második kör is jó volt. Mindkétszer nyert, te a második én meg a harmadik. 😊

Szerencsére addigra rendezõdött (nagyjából) ez a net megszakadás dolog. Többször a LIVE-ról is levágott. Amúgy ilyen nem szokott lenni. Tegnap szarakodot a net.

Az elméletet értem a gyakorlattal van a problémám. 😊

Tegnap jól felhúztam magam Assassinaten. Nem szabad nekem azzal játszani már látom. Vagy csak keveset.
Megnéztem a ranglistát és valóban ott figyelsz a 37. helyen. Én meg a 2601. vagyok. 😊)
Azt még mindig nem értem, hogy nem hat rád a smoke bombom. Másoknál mûködik. Pedig általában jól idõzítek.

Fabio Capello
Keres, lockol, nyakonszúrja, örül, reménykedik hogy más nem lockolja be. \o/ 😄

Hogy mi? Hát én nem látok benne semmit.
De én nem vágom ezt az egész Assassinate dolgot. :/

CroftManor
Ezt érdemes megnézni: Lightning Jackal Lehet belõle tanulni.
Ha jól vettem ki a jelenetekbõl, mikor õt akarnák stunnolni, elengedi a lockot, így nem tudják õt leütni és mire õt belockolják, addig õ leüti a másikat 😄 jó taktika.

hát hogy tanultad meg a counter-ezést édes fiam?😊
üres kéz kiválaszt...célpontra nyom...attack-ot látsz,akkor csapdos ha nyomod...tartsd nyomva a másikat,attack átvált disarm-ra,aztán nyomod neki,mikor neked ugrik éppen..
Próbálok én mindent, de most is elhasználtam 15 medicinát, és végül a T-vel kellett kihúzni magamat.Ha csak simán nyomom az üres kezet, csak kapdos. Ha megrúgom, akkor elkapja, és ellöki. Ha védekezek, és úgy nyomom, akkor csak kalimpál, de nem szedi ki a fegyvert. Ha támadok, akkor az hárít.
Nem értem, az ilyenben mindig bénázok. Most mit kell egyszerre nyomni, ha el akarom tõle venni a fegyvert az üres kézen kívül?
Ezen túl vagyok, minden térkép, megvan, minden festmény megvan, minden láda megvan. Jelenleg már új missziók sem jelennek meg a contract pontokon, és a fõnökök, Volpe, meg a többiek sem adnak új feladatot. Úgyhogy nyomom a széria, idõrabló küldiket, amiket az embereim csinálnak, én meg a küldöncökre vadászok, meg próbálkozok, hátha sikerül valamelyiket a listáról kihúzni.