7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#7130 az még a jobbik eset.. assassinate-n tetőről ugrálós majmok sokkal izgalmasabbak.. ritkán lehet a napokban jó játékot kifogni -
#7129 Nagy rajongók tudják-e hogy mi desmond miles civil szakmája? -
kkn #7128 Nektek, én reménytelen eset vagyok. Azért fárasztottam egy ideje a jónépet, hogy hátha rossz kombóval megyek, vagy valami. De akárhogyan is rágják a számba, mit csináljak, a játékban nem akar kijönni. Most is a Leonardósban a barna csuklyások ellen alig sikerült néha countert csinálni. Valószínűleg lassú vagyok hozzá. meg amit itt mondtak, ha megvolt, nyomom a balt, meg nyomom az egyik irányba, fehér a figura, de nem éri el Ezio, csak toppant arra egyet, de nem szúr, messze van. De akkor miért lesz fehér? -
kkn #7127 No, jó, hogy ez is szóba került, azt hittem, ez azt jelenti, hogy újrakezdjük a játékot. Nem ott jöttünk be az elején?
Most végre ez is megvan. Direkt vadásztam mindenfelé a kapucnisokat, de mindig csak számomra haszontalan cuccok voltak náluk. A katakombákban jött tőlük egy Nutmeg, hogy befejezhessem a doktor bolt kérést. Már csak a kovács van hátra egy nyavajás Shrunken head-del. Az bezzeg nem jön sehol. Persze most a küldöncnél is Nutmeg volt. Majd megint megnézem a hajósat, hátha lesz náluk. -
#7126 én biztos nem.
esetleg "ratgab"
mi a franc történt, amíg nem multiztam? minden második ember pisztollyal/dobótőrrel mászkál... -
xido #7125 szerintem az az,amihez shop questet kell teljesítened.. -
#7124 múlt héten is betévedtél a játékunkba -
#7123 Hirtelen beestem a föld alá...
-
#7122 A Helmschmied Drachen Armor hogyan tudom megszerezni? :) -
#7121 kb 3 hétig nem multiztam. lássuk mennyire rozsdásodtam be... -
#7120 na megoldottam, amúgy igen, a zsíros darab volt a célpont, végülis vittem magammal luvnyákat, meg próbáltam vegyülni, illetve szénakazal, lehet már túl sokat játszottam egyhuzamban..., aztán nem bírják az idegeim néha : D -
#7119 mert lopott. -
#7118 Én kurtizánokkal mentem fel a bankárig, aztán van ott egy kis lépcsőr rész ahol egy őr áll, ott fölmentem, túloldalon lejöttem és szépen leültem egy padra és bevártam a bankárt. Ez a 100% szinkronizáció feltétel, hogy egy padon ülve kapd el. Amúgy azt nem egészen értettem, hogy azt a kurtizán csajt mért öli meg, vagy egyáltalán ki öli meg, aki vele van? -
#7117 Restored Memory néven van a térképen. -
szgeri83 #7116 A Leonardo eltünése dlc-t hogy tudom lejátszani? Mer a történetet végig vittem. 68% lett csak. Aki tud segíteni az írja le ha lehetséges. Előre is köszi -
szgeri83 #7115 Most olvastam az új AC bejelentését. Nagyon komoly lesz 3 karaktert irányítani, ezio visszatér kicsit öregesen öszesen de tettre készen :D Xido igazad lett, elviselünk még egy Ezio kalandot, ubisoft is ugy gondolja hogy jó a karakter. Oszmán birodalomban jó lesz kalandozni :) Mondjuk a Novemberi pc-s megjelenés szerintem cinkes mindig eltolják, de bizzunk benne. Ha lesz Collector's Edition abba a pillanatba foglalok egyet amint lehetőség van rá nem akarok ennyit várni rá mint a Brotherhoodra. -
#7114 Sziasztok!Vettem cd-keyt!Warez verzió vann fennt, hogy tudom aktiválni? -
#7113 én megmérgeztem sorban az összes őrt, aztán a dagi csak mászkált oda-vissza a fejét vakarva, leültem a padra, aztán beakasztottam neki, mikor megfordult :D -
#7112 Én megvártam, amíg a ribanccal megkerülték az épületet -addig szórakoztam az őrökkel :D-, aztán jött a videó, ahogy beszélt Cesare, majd szénakazalból egy őrt kiiktattam, felmentem a lépcsőn (az épület előtt), ott kiugrottam, és kapaszkodva mentem a bankár után, ott volt egy pad, amikor nem figyeltek leültem, és bevártam. -
#7111 annál a résznél van egy szénakazal, én úgy öltem meg hogy felmásztam az épületre. és a magasból lecsaptam rá, asszem ezzel buktam is a 100% syncet :D -
#7110 Igen. -
#7109 A bankár a pucér dagadék transvesztita? :D:D -
#7108 Ha a bankárról van szó, akkor használd a kurtizánokat és az embereidet. -
#7107 Én nem akadtam el küldikben (csak pár bugban :D), hol tartasz pontosan, melyik küldetés az? -
#7106 kizárt, ugyanis itt nincsen blendelésre lehetőség, van pár ádámkosztümös táncos, de azok közé nehéz lenne vegyülni : D -
#7105 Ha időben jobb klikkelsz bal előtt megütni sem tudnak:) -
#7104 Nem értem, miért nem megy. A counter kifejezetten egyszerű, a streakben meg csak az a szopacs, ha közben megütnek. -
kkn #7103 Ezért megyek az őrületbe, mert nyomom, próbálom a legközelebbi katona felé, és nem lesz semmi. Mert lehet, hogy eltévesztem az irányt ebben a barom forgolódásban, mert soha nem tudom, merre kell nyomni. A hátam mögött van, nyomom visszafelé, rittig előre megy. Te úgy írod, hogy tartsam nyomva a gombot. Más úgy írja, hogy hogy irány, és nyomjam meg a gombot. Nem mintha valamelyik módon nekem menne.
Én a mercenárius guild utolsó feladatát szeretném megcsinálni " Streaks of at least 5 kills", ha jól néztem. Próbáltam a farkasembereket, ott már párszor összejött, hogy egymás után kaszaboltam le legalább 5-öt, de azt meg nem számolta bele. Pedig az egyik videó, ami ezeket a küldiket magyarázza, pont velük. szemlélteti, hogy mi a feladat. Annak hidden blade-del is megy a dolog, azzal is próbáltam, azzal sem mentem semmire.
Meg olyan szép leírva, hogyha látom, hogy lendületet vesz, és nyomjak jobb gombot, majd balt. Mire észreveszem, hogy lendületet vesz, már szúrt is. Úgy tűnik, nem átlagemberek reakcióidejére van tervezve ez a játék, ritkán vagyok ideges, de ez az egész kikészít, olyan leszek, mint a videón az a német kisgyerek.
-
kkn #7102 Most akkor vissza kellene mennem a kupiba, hogy befejezettnek vegye a küldit? Mert a hajón kizsebeltem a hullákat, jött egy pár cucc, és utána kiléptem a memóriából. Visszaérve a "jelenbe" nem volt meg belőle semmi. Meg kell várni a memóriarészlet lezárását? Vagy ott rögtön le lehet vásárolni a memóriában, nem kell kilépni?
Ott is próbáltam, a hídnál, de nem akar összejönni. Most is csináltam, ugyanaz a kudarc. -
#7101 Kell küldeni az assassinokat hadjáratra. Úgy fejlődnek, és erősebbé válnak ezáltal. És mindig olyan városba küldjed a tanítványokat, ahol 90/100%-osan megoldják a küldit. Így Xp-t kapnak, fejlődnek, profik lesznek, tudsz felszereléseket is fejleszteni meg fegyókat is. Utána meg jön a szertartás :) (ha maxom az assassin)
Az aktuális Ezió-küldetéshez: használd a civileket, vegyülj el közöttük. azaz lopakodj. -
ratgab #7100 Biztos korán dobod, azért nem olyan széles a hatóköre, hogy nagy területet átérjen, de feltétlen nagyobb mint a smoke-é! Egyébként meg muta csak nagyon rövid ideig (azthiszem 1,5 másodperc) működik, így a stunnt egy gyors odafutás után értemes kivitelezni!
Imént első assassinate-m: 21 kill 3 death... utána 18kill 3 death... Eléggé kezdőkkel hozott össze a sors szóval ez nem nagy fegyvertény... -
#7099 rájöttem közben, hogy kinyiffantak. nem tudtam, hogy tudnak olyat : D
most követnem kéne ismételten valakit, viszont a notorius jelzőm az egekben, nem tudom megszüntetni, viszont így foylton lebukok küldetés közben is, mert egy valag katonán kell áthaladni.. -
#7098 Biztos elküldted a maradék assasint misszióra. Olyankor nem vethetők be a társak.
Ha a körözési posztert a katonák előtt téped le, akkor ne is lepődj meg ha utánad erednek. -
#7097 nekem a mute sose műkszik, ki is szedtem, elvileg harcképtelen, de hiába próbáltam stunolni eddig, simán kinyírt az üldözőm mute elnyomása után.. -
ratgab #7096 Az a jó a mute-ban, hogy nagyobb hatótávolságú, mint a smoke és míg a smoke-ot már sokan annyira megszokták, hogy semmit sem ér... a mute még az újdonság erejével hat! -
ratgab #7095 Ezt én is előszeretettel csinálom és még örülök is neki, ha nem kapják meg a mérgezésért a pontot! -
ratgab #7094 Valamelyik Wanteden úgy jártam, hogy futok a knighttal az egyik tetőn (Florence éjszaka) a lugasos rész és a központ között tetőn és egyszer csak látom, hogy a lugos túloldalán termek és egy phariah fejbelő közelről.... Lestem akkorát... -
#7093 A perk nem csak 10 mp-el rövidíti meg? Illetve ha Rapid Reaload az is 10 mp. -
Hoz_Hun #7092 Pláne ha bejön egy lag. Tegnap odateleportáltál elém és Stunoltál. :) -
#7091 40mp perkkel együtt. :)