Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Visszamentem a DNA-ban, ahol még voltak franciák, így sikerült a kurvákat is kinullázni. Már csak ez long streak izé van hátra.
Meg megint szereztem egy Nutmeget. A végén készen lesz az is.
Az is érdekes, hogy most megint notórius leszek, ha megölök valakit. Eddig ( mármint a fõjáték befejezése óta ) bármennyit gyilkolászhattam, semmi reakció. Ez most a ruhacsere miatt lett, vagy a DNA-ba való visszatérés miatt?
Nothing is True, Everything is Permitted
A szoba megvan hátul, hiszen ott van a tábla a feladatokkal. Mint már írtam minden ilyen küldi megvan, mindenhol, már az Assassin pontokon sem kapok egy ideje új Missionokat.
Talán, ha meglesz minden feladat ( bár nem úgy néz ki, az egész játék során 0/10-re sikerült kihoznom a tiszta ölést, így nem sok reményem rá, hoz ezt megcsinálom.
Amúgy, ahogyan itt írták, tényleg az Inventoryban volt La Volpe fegyvere. Mivel neki már rég színét sem láttam, mióta a személyesen kiadott feladatait letudtam.
A "streaks of at least 5 kills" feladat, szerintem - mint a virtual training-ben is van - egymás utáni gyilkolást takar. Tehát, legalább 5 (ölhetõ karaktert) kell egymás után (anélkül, hogy megütnének, de nem is állhatsz be védekezni sem) lemészárolnod, hogy ugorjon a számláló.
La Volpe-nél hátul is van szoba, ott, ahol tábla is van, amin a Guild küldetések olvashatók. Itt lesz egy hordó, ami egy küldetés lesz (már nem t'om mi az), utána lesz a kockázók mellett jobbra egy oszlopba beleszúrva pár tõr. Ez is küldetés. Tovább nem vittem ezt a vonalat, a szabadban fölvehetõ tolvajos küldetésekbõl is van még 3.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Csak itt a piros területen mászkálnak az õrök, és hiába lövöm le õket, nem számolja.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A La Volpe, hát nem tudom. Én ha jól emlékszem, bementem hátra a szobájába aztán odaadta a tõrt. De már nem nagyon emlékszem rá. Az is lehet hogy alapból beteszi az inventoriba.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Per Aspera Ad Inferi.
A kurtizánossal az a baj, hogy az enemie station talán az elfoglalandó Borgia tower lenne, de olyan már nincsen. Az Angyalvár maradt az egyetlen restricted area. De a feladat szerint hiába ölöm meg észrevétlenül a számszeríjjal az õröket, nem számolja be. Most még nem merek visszamenni a DNA-ban, mert utána abban folytatja? Onnan kikeveredni megint a végét kellene választani, és végigvárni a végtelen stáblistát?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nekem úgy jött, hogy nekifutásból duplán nyomtam az ugrást. Így fejessel tényleg rögtön kiadta a tornyunkról. Meg kiírta, hogy valami La Volpe bite unlocked. A térképen nem láttam semmit, az árusoknál semmi új, La Volpe-éknál semmi, nem tudom, mi lett engedve.
fut - ugrik - mikor már elrugaszkodott, elengeded a spacet - aztán nyomva tartod, míg a vízbe nem érsz.
tessék:
Per Aspera Ad Inferi.
(btw ugye fejest ugrasz? nem csak simán vízbe kell ugrani)
Per Aspera Ad Inferi.
Meg a "Perform a dive from a height of 25 meters". Próbáltam magas toronyról vízbe ugrani, meg ilyenek, de nem az, pedig csak 1 kellene. Ezeket abszolválva csak a kurtizánoknál maradna egy, amit most már nem lehet megcsinálni a végén.
Azt nem tudom, a Mercenaries Guildban az utolsónál mit kell csinálni? "streaks of at least 5 kills" most mi az az 5 gyilkosság csíkja, vagy mi ez? Vagy elfut?
Mellette próbálok lovasokra vadászni, mert van a másik mellette, hogy öljem meg a lovast, 23 a 25-bõl, de most sehogy sem jön össze, vagy elesik a lóval, vagy lelövöm, de sehogy sem számolja bele õket.
"Guards killed while on horseback". Vagy én legyek lovon, és úgy öljem meg õket? De onnan mindig leugrik, lovon miért nem enged kardot?
a hullarablós gomb az a harcban a megfogás...vagy tárgyak/hullák felvétele..
A Leonardósban mi van? Abba tartozik az 5 bohóc is? Eddig megöltem õket, mire rájöttem, hogy verekedni kell, és megkerestem a neten, hol vannak.
Sikerült megcsinálnia! Csak az utána jövõ összes fájl is hibás volt és az USB helyett vinyóra tette. De még egyszer köszi az Õ nevében is!<#worship>#worship>
Üres kéz kiválasztása, majd jobb egérgomb nyomvatartása, ekkor védekezõ állásban van, ha nem, akkor nyomd meg az F-et, hogy "harci módba" kerüljön. Ekkor, a jobb egér folyamatos nyomvatartása mellett várni kell, hogy támadjon bármelyik ellenfeled, mikor támadásba lendül, akkor megnyomod a bal egérgombot és ha szerencséd van, lefegyverzi, ha nincs, akkor ellök. Ekkor még püfölheted, rugdoshatod és utána próbálkozhatsz vele megint.
Csak egy megjegyzés: volt olyan küldetés, ahol 2x3 különbözõ õr közül 1-1-et a saját fegyverével kellett megölni a 100%-hoz. Na, itt hiába próbáltam mindegyiket így elhaláloztatni, nem sikerült. Csak a kiszabott, 1-1 "engedte" elvenni a fegyverét...
Már végigvittem én is az alap történetet (még nem 100%-ra), még a Leonardo-s kieget nem. És a multiban is összeszenvedtem az 50. szintet.
Szóval az összesítettet érdemes nézni mert az mutatja meg az igazi tudást szerintem.
Szóval kicsit bõvebben, üres kéz, és rögzíteni kell a célpontot, nem csak simán várni a támadást? Milyen másikat nyomom? Nekem pont ezek kellenek.
én egy helyütt látok táblázatot,de ott van vagy 3500 oldal😊
át kéne nyálaznom,hol lehetek?
vagy eleve rossz oldalon nézem?😊
Pont az egyik kedvenc pályán (Siera vagy hogy hívják) mentünk. Sikerült kétszer megmérgeznem,.. igazándiból 3x, de egyszer kinyírták mikor mérgezett volt.
A második kör is jó volt. Mindkétszer nyert, te a második én meg a harmadik. 😊
Szerencsére addigra rendezõdött (nagyjából) ez a net megszakadás dolog. Többször a LIVE-ról is levágott. Amúgy ilyen nem szokott lenni. Tegnap szarakodot a net.
Megnéztem a ranglistát és valóban ott figyelsz a 37. helyen. Én meg a 2601. vagyok. 😊)
Azt még mindig nem értem, hogy nem hat rád a smoke bombom. Másoknál mûködik. Pedig általában jól idõzítek.
De én nem vágom ezt az egész Assassinate dolgot. :/
Ha jól vettem ki a jelenetekbõl, mikor õt akarnák stunnolni, elengedi a lockot, így nem tudják õt leütni és mire õt belockolják, addig õ leüti a másikat 😄 jó taktika.
üres kéz kiválaszt...célpontra nyom...attack-ot látsz,akkor csapdos ha nyomod...tartsd nyomva a másikat,attack átvált disarm-ra,aztán nyomod neki,mikor neked ugrik éppen..
Nem értem, az ilyenben mindig bénázok. Most mit kell egyszerre nyomni, ha el akarom tõle venni a fegyvert az üres kézen kívül?