10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • kkn
    No, ezzel van a baj. Nem látom meg, mire lendületet venne, azt látom, hogy támad, mire eljutok odáig, hogy védekezzek, már szúrt. Most a hídnál Catarina után 4 menetből kétszer sikerült csak ilyen 5-ös gyilkolást csinálni. Pedig olyan sokan vannak. Fehér, nyomom a támadást, az meg elugrik. Ha meg még a lovas is beugrik középre...
    Sokszor elkaptak hátulról, ha egyet sikerül counterozni, akkor hogyan folytassam. Vagy nem akar kiszabadulni. De a legidegesítőbb, amikor elugranak, meg védekeznek. Van, hogy jó percig csak ugrálok utánuk, nekik sem tudok bevinnni szúrást.

Már kipróbáltam a farkasembereket is az elején,. ott több megy, de az öt velük sem jött össze. Pláne, hogy állandóan beragad, vagy eltűnik a kard, mire előkeresem, hogy hová lett, meg felveszem...

Nem tudom, itt csupa szupermen van van, hogy átlagos embernek az ilyen nem akar összejönni? A videókon csak mennek ezek sorban, nekem meg sehogyan sem jön össze. Még a counter is nehezen.

Talán ez a hülye forgolódás lehet a titka, hogy a figura hová néz, én honnan néztem, és akkor most merre kell neki nyomni, melyik gombbal, hogy jó irányba menjen. Most a nekem balra eső figura felé nyomjak balra, vagy a figura szerint nyomjam balra, ami nekem nem az, főleg, ha felező égtájban áll, hogy kettőt kellene nyomni. Közben ide-oda ugrálva a katonák között a tereptárgyak meg megforgatják a képet, és akkor megint máshová kerülünk.
    A játékban is ez a gondom az ugrálós akrobatikánál, amikor fix pontból ki kell találni, most neki balra nyomjam, vagy nekem, mert nem tűnik következetesnek az irányítás. Egyszer neki balra jön össze, másszor nekem balra.

Pedig annyira jó lenne ez a játék, csak néhol bonyolult. Nem tudták volna egyszerűbben megoldani kicsivel.