Assassin's Creed: Brotherhood
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézem, ez a piros lakatos ürge nem tolvaj, hanem küldönc? De nála sincs az a cucc, ami kellene, pedig már jópár megvan.
Ha az elején értem, hogy be kell cserélni egyes cuccokat, és meg kell õrizni, akkor már régesrég meglenne minden kérés, mert eladtam õket, és nem értettem, miért nullázódik le, ha egyszer megvehette, hehehe.... Most meg kettõ hátravan, mert 1 nutmeg nem akad, nemhogy 3.
Az is feltûnt, hogy egyes videókban a katakombákban üres ládák vannak. Tehát hiába megyek azokhoz vissza, nem tudok a ládákból új cuccokat szerezni, mert már kiürítettem azokat?
újrajátszások nem befolyásolják a vége utáni részt,csak a 100% eléréséhez tesznek hozzá..én is rengeteg mindent nem csináltam,amik ilyen achievmentekhez jók,poénból..pl soha életemben nem dobtam messze füstbombát vagy lándzsát,pedig állítólag lehet😊
Meg mire kiderült nemrég, hogy a bolt kérdésekhez cserélni kell, nem azokat eladni nekik, pár kéréshez nem kapok sehol olyan cuccot. Hiába vadászom a tolvajt, küldöm a segédeket, azt a pár tételt nem adja ki sehol. Martalócok nem törnek már rám, ne is várjam, ha végigvittem?
Ugyanígy a küldetések a kurtizánoknál, meg a többieknél a palatáblán. A központi kész van, a kurváknál egy van hátra, de már nincsen ellenséges torony. Ha visszamegyek a DNA-ban, akkor meg elveszne a végigjátszás? Vagy, ha ott megcsinálom, beszámolja a végénél?
Vagy csak az elejérõl kezdve lehet ezt feloldani?
Bár jópárat nem is értek, mert a fordítóval sem tudom, mi lenne az. Magyarul meg nem találom ezeket.
másold fel amit tudsz..aztán másold a laptopra az elakadós filet és vidd át pendrive-n..aztán telepítsd géprõl😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogy szerzi meg a fekete páncélját és az hogy kerül Monteriggione-ba?(
Moszkvát én kizárnám a 13.században nem volt nagy durranás sõt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Párizs szerintem is a 3.részben lesz vagyis remélem az 1789-es forradalom és Napóleon korszakában.
Konstantinápoly simán belefér a sztoriba hogy jön a 4.keresztes hadjárat 1204-ben és a templomosok titkos felbujtására elfoglalják Konstantinápolyt a velenceiek
Alhambra nappal 8500 pont 19 kill 5 halál!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
meg Ezio se csajozott még be..azt vártam,hogy a 2esben megismert kiscsaj lesz a mátkája😊
Olyan kérdésem lenne hogy nincs valahol valami leírás vagy "tutorial" a multihoz-modokhoz meg ilyen tippek-trükk?
Válaszotokat elõre is köszönöm
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
meg 2x ugyanaz a héber felirat..lehet igaz lesz itt a link,hogy még egy Altair kaland..
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
aprókat játszom csak,de ahogy a mesterek tanították itt a fórumon,szint élvezet beállni csak tömegbe és figyelni ki merrõl közelít..volt hogy vagy 2-3 is bejött,hogy ugyanabban a tömegben álltam csak..kill..visszaálltam..jött a másik,keresett melyik vagyok,smoke,sutty..😊
Sok futkározó meg falmászó idiótát láttam..
Aztán volt egy másik..az jó volt,de kemény..volt 2 elég jó gyerek,izzasztottak rendesen...és hát a sok elõbb lockolásból járó anyázásom,mikor hallom a susogást,látom is ki az,ugranék a mélybe vagy futnék,de visszaránt és öl...grrr