Assassin's Creed: Brotherhood

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

art merchantnál vedd meg az összes térképet amit lehet,sok láda van,sokban van ami kellhet
ha nem adja,elugrik mert köcsög,rúgd tökön😊
üres kéznél counter helyett disarm jelenik meg..a menet ugyanaz...
Ja, meg hogyan kell elvenni PC-n a fegyvert? Az az egyik hiányzó a listákból, de már jópár küzdelemben próbálkozok üres kézzel mindenféle kombókkal, de nem veszi el a cuccot tõle.
Offline játszok, nem tudok invesztálni. Csak ücsörög a tarsolyban már másfél milla. A bér-assassin melókban az embereimnek meg sorra olyan tárgyakat ad, amik nem kellenek, meg már megvannak.
Most nézem, ez a piros lakatos ürge nem tolvaj, hanem küldönc? De nála sincs az a cucc, ami kellene, pedig már jópár megvan.
Ha az elején értem, hogy be kell cserélni egyes cuccokat, és meg kell õrizni, akkor már régesrég meglenne minden kérés, mert eladtam õket, és nem értettem, miért nullázódik le, ha egyszer megvehette, hehehe.... Most meg kettõ hátravan, mert 1 nutmeg nem akad, nemhogy 3.
Az is feltûnt, hogy egyes videókban a katakombákban üres ládák vannak. Tehát hiába megyek azokhoz vissza, nem tudok a ládákból új cuccokat szerezni, mert már kiürítettem azokat?
Invesztálni kell a boltokba,bizonyos összegek után kaphatsz olyan cuccot,ami épp kell shop quest-hez!!..csak hát ez nagyon sok invesztálást jelent,boltonként..szó szerint..1 dokival nem szálltál be az összes dokinál pl,mindet végig kell fizetni...idõigényes rendesen😊
újrajátszások nem befolyásolják a vége utáni részt,csak a 100% eléréséhez tesznek hozzá..én is rengeteg mindent nem csináltam,amik ilyen achievmentekhez jók,poénból..pl soha életemben nem dobtam messze füstbombát vagy lándzsát,pedig állítólag lehet😊
Amúgy hány küldetés van a bér-assassinoknak. Most járok 95-nél, de nem akarnak elfogyni.
Meg mire kiderült nemrég, hogy a bolt kérdésekhez cserélni kell, nem azokat eladni nekik, pár kéréshez nem kapok sehol olyan cuccot. Hiába vadászom a tolvajt, küldöm a segédeket, azt a pár tételt nem adja ki sehol. Martalócok nem törnek már rám, ne is várjam, ha végigvittem?
Ugyanígy a küldetések a kurtizánoknál, meg a többieknél a palatáblán. A központi kész van, a kurváknál egy van hátra, de már nincsen ellenséges torony. Ha visszamegyek a DNA-ban, akkor meg elveszne a végigjátszás? Vagy, ha ott megcsinálom, beszámolja a végénél?
Vagy csak az elejérõl kezdve lehet ezt feloldani?

Bár jópárat nem is értek, mert a fordítóval sem tudom, mi lenne az. Magyarul meg nem találom ezeket.
Addig OK, csak mintha azokból akarták volna kirakni. Mint az Iwiven, meg ilyen helyen, amikor a tinik más írásmódok karakterkészleteibõl cirkalmazzák ki a nevüket. Mégha abban nincs is olyan, valami hasonlóval töltik ki. Persze lehet, hogy ez csak ilyen Rorschach tesztként ugrott be.
elitehun
Ja ez nem hülyeség 😄
Kösz!
szerintem az olvasója halódik,nekem is van,hogy x lemezre szarik,pörgeti,aztán még ki is akad,másikat meg csodálatosan viszi,írja,mindent..
azt mondod,laptopra feltelepült..akkor annak az olvasója viszi,tehát másolni is tudja 1:1 a gépre..
az u betû ne tévesszen meg,hivatalos arab írásjelek😊
elitehun
Hát egy próbát megér. épp most mondom neki skype-on, de az is lehet hogy onnan se tudja átmásolni
Nekem olyan, mintha az Ubisoft lenne arab , vagy ilyesmi írásjelekké torzítva. Legalábbis az elejéig. Nm tudom, mi a hivatalos cégnév, mivé lehetne a végét kirakni. Ne csak egy bevezetõ izé volt az 1-hez?
de hülyék vagyunk baszod😊)
másold fel amit tudsz..aztán másold a laptopra az elakadós filet és vidd át pendrive-n..aztán telepítsd géprõl😊
elitehun
Jó de a gond még mindig az hogy a géppel van gond, mivel a laptop-ra fel tudta tenni :S
hát..töröl minden ami vele kapcsolatos,de alaposan,maradék mappa,ubilauncher,ubimappa...valami proper virágbolti leszed,nem crackel,felugró ablaknál cdkulcs élesít...
elitehun
Mármint már a másolásnál akad ki annál a fájlnál
elitehun
Az se megy, ugyanott áll meg.
Egyéb ötletek?
majdcsak a végére ér,mire kijön az 1.5😊)
JethroHUN
Van egy olyan érzésem hogy attila97 nevû fórumozó társunknak rengeteg kellemetlen percet fog okozni az ACB <#eplus2>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Prince23
Ez egy teljesen korrekt ész szerû magyarázat. Elmélkedtem a topikjában, nem írom le ide is. majd látogasd meg 😊

Viszont még 2 dologtól félek...vagy Altair,ahol hagytuk,onnantól csak az almával fog lézerezni vagy megcsavarják azzal feleslegesen,hogy elcsórják tõle és vissza kell szereznie...vagy simán talál más magánakciókat..
Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogy szerzi meg a fekete páncélját és az hogy kerül Monteriggione-ba?(
Mondjuk ha ezt megcsinálják,akkor bejön a tippem és Desmond nélkül akármennyi bõrt le lehet húzni akárkirõl,hiszen Desmond most ki van ütve,tehát Anymus nélküli kalandozás..sõt ha Altair megy tovább,akkor pláne,hiszen már megfogant az utód,tehát dns csatlakozás lehetetlen is Altairhoz..ennyi erõvel Ezio-t is lehetne tovább folytatni Európa szerte..pl nála megnézném azt az 5 éves ugrást,mikor Cesare nyomára bukkan..
A 13.század se színtelen csak az épp a harmadik keresztes hadjárat közepén lévõ Szentföld nem lehetett egy havaj-dizsi de egy Konstantinápoly igen.
Moszkvát én kizárnám a 13.században nem volt nagy durranás sõt.
Miért ne lehetne akár több helyszín is? Párizs, Moszkva, Konstantinápoly! Idõugrálás úgyis volt már nem kevés ebben a sorozatban!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Xidonak igaza van Altair Eziohoz képest tényleg elég érzelem szegény valaki de lehet ez a rész változtat ezen.
Párizs szerintem is a 3.részben lesz vagyis remélem az 1789-es forradalom és Napóleon korszakában.
Konstantinápoly simán belefér a sztoriba hogy jön a 4.keresztes hadjárat 1204-ben és a templomosok titkos felbujtására elfoglalják Konstantinápolyt a velenceiek

Az imént igazi régi fényemben csillogtam egy Assassinate meccsben:

Alhambra nappal 8500 pont 19 kill 5 halál!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Támogatnám az ötletet!

Igazad van! Hülyeséget írtam... Moszkvát akartam írni!

Mert az AC1 szarul lett megcsinálva. Én mondjuk legjobban annak örülnék, ha az AC1-et kiadnák még egyszer de ezúttal AC2-es színvonalon. Bár ha lesz kis szerencsénk akkor a Revelations pont ilyesmi lesz.

Atkamon
Nemsokára lesz 😊

Mondjuk csendben megjegyzem..utálom Altair-t,egy sótlan kis pöcs Ezio-hoz képest és színtelen a kora az 1500as évek Olaszországához képest..
meg Ezio se csajozott még be..azt vártam,hogy a 2esben megismert kiscsaj lesz a mátkája😊
Prince23
Dettó

Párizs a 3.részben lesz és 1700as évek..kétlem,hogy máris azt reklámoznák,ráadásul arab írással😊
Prince23
Rómát már ellõtték kétszer is. kizárt.

Tisztelet!

Olyan kérdésem lenne hogy nincs valahol valami leírás vagy "tutorial" a multihoz-modokhoz meg ilyen tippek-trükk?

Válaszotokat elõre is köszönöm

elitehun
Párizs lesz 😉
Vagy Róma lesz vagy Párisz... fogadnék is erre!

Atkamon
Nem volt Kínában, Cipruson volt, ott játszódik a Bloodlines.

Az AC2-beli kódex tanúsága szerint Altair volt Kínában nem vagy lehet rosszul emlékszem.Lehet az lesz lekövetve hogy kerültek az Alair gyerekek Itáliába
Kongy
Majd a júbiszaft eldönti, nyugi! 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
De én elképzelnék egy Konstantinápoly-i várost is. Tök jó lenne 😄 meg akkor ankarát is. de a két város baromi messze van. mondjuk akkor közzé ékelnék egy harmadik várost is. meg van oldva 😄

Prince23
Arab írást kiveszek én belõle, ami arra utalna, hogy ismét a Közel-keleten leszünk... Altairrel talán. De minek térnünk vissza ismét Jeruzsálembe... akkor inkább menjünk Kairóba meg Alexandriába. az nagyon szép hely volt az ókorban és talán középkorban is

Anymus 2.03
meg 2x ugyanaz a héber felirat..lehet igaz lesz itt a link,hogy még egy Altair kaland..
Kongy
ÚJ AC Teaser Trailer-e Ti ki tudtok belõle venni akármit is?!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

az..tudtam,hogy a betûs😊
aprókat játszom csak,de ahogy a mesterek tanították itt a fórumon,szint élvezet beállni csak tömegbe és figyelni ki merrõl közelít..volt hogy vagy 2-3 is bejött,hogy ugyanabban a tömegben álltam csak..kill..visszaálltam..jött a másik,keresett melyik vagyok,smoke,sutty..😊
Fabio Capello
alhambra.

Na...kijelenthetem,hogy Assassinate módban utálom azt a pályát..ami ilyen keleties,világos,sok rácsos fal meg tetõ,emeletek..tudjátok melyik..
Sok futkározó meg falmászó idiótát láttam..
Aztán volt egy másik..az jó volt,de kemény..volt 2 elég jó gyerek,izzasztottak rendesen...és hát a sok elõbb lockolásból járó anyázásom,mikor hallom a susogást,látom is ki az,ugranék a mélybe vagy futnék,de visszaránt és öl...grrr
a dobókockás háta mögött a pult szélén az egyik oszlopba bele van állítva pár kés..az is villog valamelyik ilyen sequencben,mint küldetés indító